עדכון שמח = ירדתי 2 ק"ג כמעט

../images/Emo41.gifעדכון שמח = ירדתי 2 ק"ג כמעט

אני שמחה. מקווה שמגמת הירידה תמשיך. היום היה לי קל לסתום את הפה וגם אתמול כי אני מקוררת אז אין לי ממש טעם בפה. נראה מה יהיה עד השקילה ביום ראשון בקופת חולים.

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד !!! זה אומר שמתחיל להסתדר לך עם האוכל והעבודה? אני ממש שמחה בשבילך. תרגישי טוב עם הצינון, שיעבור מהר (יכול להיות שזה בכלל אלרגיה?)

חן123

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי!

מחכה איתך ליום ראשון למשקל של קופ"ח

ניגשתי היום למדריכה בחדר הכושר

ואם אכן אינני בהריון, אני מקווה שלא, תחזיקו לי אצבעות חזק חזק כי זה ההשערה החדשה של הרופאה שלי, אני צריכה לעשות בדיקות דם ביום ראשון (מקווה שיצא לי לגשת ולעשות כי אני עובדת אז אולי אני אעביר זאת ליום שני), אז הם ישבו איתי בחדר הכושר וינסו לבנות לי מערכת חדשה של תרגילים ומכשירים לנסות לעזור לי להוריד את הכרס המתפרצת. את כל השבוע האחרון אני עדיין מעבירה בלהקיא כל הזמן, למרות שהרופאה אבחנה לי בגרון וירוס רציני.

קלריסה

New member
אפשר שאלה אישית?

אלף: אם את בהיריון אז מזלטוב ותיהני ממנו ומתוצאותיו המשמחות. בית: אני שמה לב שמפעם לפעם את לא מצליחה לרדת, ואז מיד עולה בלבך ה * חשש * שאת בהיריון. ניסיתי לחשוב על עצמי במקומך, והגעתי למסקנה שאילו זה היה המצב לא הייתי חוששת, אבל כיוון שאצלך זה כן חשש, חשבת אולי ל... אה.. איך אומרים את זה... להימנע מראש מהחשש הזה? ותסלחי לי אם זה היה אישי מדי

עדכון - אכן ירדתי 1.3 ק"ג.

ולקלריסה - יש לך רעיון איך מונעים את החשיבה בעת ההשמנה ואי הירידה במשקל או התקיעה כאי הריון? רעיונות יתקבלו בברכה, שכן זה באמת מטריד אותי.

קלריסה

New member
רגע... פספסתי איזה שיעור עם האחות?

משהו פה לא הבנתי או שלא הבנתי שלא הבנתי? טוב, במקום להביך את עצמי ואת עצמי, אשים כאן בדיחת קרש: גיברת אחת באה לרופא, שואלת אותו: מהו האמצעי הבטוח ביותר למניעת היריון? הרופא: אקמול הגיברת: הכיצד? (והפרצוף שלה נראה בערך כמו הפרצוף שלי כשקראתי את ההודעה שלך) הרופא: פשוט מאוד: שמים בין הברכיים ונזהרים שהוא לא ייפול
אני לא יודעת בת כמה את, אבל אני כבר עברתי את גיל 16 רוצה לומר: אהמממ... אם את חוששת להיכנס להיריון אז... נסי אקמול?

אבל זה בדיוק העניין שלא רוצים

סליחה, הלו לא מתאים לי הריון, לא בא לי למרות שהקטנה כבר בגיל בין 4ל-5. אין מקום בבית ולא רוצים לפנות מקום בבית לא אני ולא הבעל. וזה למרות שכל תינוק קטן שאני רואה מקפיץ לי פיוז בהרגשה שאולי אני רוצה אבל מיד מתקררת כשנזכרת במה זה כרוך וכמה לילות לא ישנים וחיתולים וכו'. גם במשפחה המורחבת היינו סבא-סבתא שעוזרים לנו המון גם כלכלית מאד תומכים בענין של לא להביא עוד אחד כאשר הם אלה שעוזרים לנו בפרנסה נכון שלא על תקן קבוע אבל עדיין זה עזרה מבורכת כשצריך אותה. אז ככה שאיך לעזאזל לא נכנסים להריון ללא גלולות (לא רוצה לקחת אם אפשר שלא) יתקבל בברכה.

קלריסה

New member
אולי תתפלחי לשיעור עם האחות ../images/Emo8.gif

יש כל מיני אמצעים, כך היא מספרת...

למעלה