עדכונים בעמוד הבלוגיה הראשי

Bezalel P

New member
../images/Emo41.gif עדכונים בעמוד הבלוגיה הראשי ../images/Emo41.gif

בלוגרים יקרים, לתשומת לבכם - החל מהיום ההמלצות בעמוד הבלוגיה יתחלפו שלוש פעמים ביממה (במקום פעמיים עד כה). אתם מוזמנים לבקר בו יותר ולהתרשם
כרגיל, נשמח להמשיך לקבל מכם המלצות לרשומות שוות מכל הסוגים... תודה!
בצלאל.

../images/Emo45.gif - מעולה../images/Emo70.gif

ושאלה - האם גם התמונות הנבחרות וה"אומרים שירה" יתחלפו יותר?

מממאיה35

New member
אפרופו תמונות נבחרות

איך אלה שבוחרים אותם מאתרים אותם? האם צריך לשים תגית מיוחדת? האם לשייך למדור מיוחד? ואיך שאר הגולשים מגיעים לפוסטים בעיניני תמונות?

צריך להוסיף את התגית "תמונות נבחרות"

ללא המרכאות כמובן וניתן לראות את התמונה הנבחרת כל פעם בעמוד הבלוגיה הראשי

מממאיה35

New member
לא הבנתי..

אם אוסיף את התגית תמונות נבחרות בלי המרכאות כמובן, אז הן נכנסות למאגר התמונות הנבחרות ממנו אלה שבוחרים אכן בוחרים? או ש- הן מגיעות אוטומטית לתמונות הנבחרות שבקוביה הרלוונטית בעמוד הבלוגיה?

את התמונות הנבחרות שמועלות לדף הבלוגיה הראשי

בוחרים עורכי התוכן של תפוז מתוך אלו שהוסיפו את התגית המתאימה

Bezalel P

New member
בדיוק כמו שמוצאים כל תוכן אחר לקידום. מחפשים.

או שאנחנו פוגשים במקרה בעדכונים האחרונים או שולחים לי המלצה במסר או שמפרסמים המלצה בפורום הזה או לפי התגית "תמונות נבחרות"

wranger

New member
חברים, המלצות על רשומות זה לא פה.

חפשו את שרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה" שנושא את התאריך של היום והמליצו שם, בבקשה.

musichunter85

New member
בקשה

היום ניסיתי בפעם הראשונה מאז השקת עמוד הבלוגיה החדש להירשם לעדכוני RSS של סקטור "הבלוגים שלי". פיד ה-RSS מכיל אך ורק את הכותרות, ללא שמות הבלוגים, הכותבים או דוגמיות מהרשומות, מה גם שאפשר לקרוא את הפיד רק מתוך הדפדפן שמחובר לתפוז - מה שמונע הרשמה אליו דרך תוכנות ואתרי RSS למיניהם/ן. יש סיכוי לשיפור של חוויית ה-RSS המשונה הזו? תודה.

זה נראה לי ממש גרוע

אם כתבת רשימה לפנות בוקר אין שום סיכוי שכשאנשים יחזרו מהעבודה יראו שכתכת משהו! נורא חבל שאת הקידום לבלוג בתפוז צריך לעשות בשדות זרים!

למעלה