עדכונים בעמוד הבלוגיה הראשי

wranger

New member
אה... מה זה קשור?

אנחנו מדברים על הגדלת תדירות תחלופת המומלצים? כי נשמע שאת מדברת על "חדש בבלוגים", או "עדכונים אחרונים", או איך שלא קוראים לזה, ואז בכל מקרה רשומה שפורסמה לפנות בוקר תיעלם בין עשרות ומאות הרשומות שפורסמו עד שהאנשים האלה יחזרו מהעבודה. בעניין הזה שום דבר מעולם לא השתנה, לאורך כל עמודי שער הבלוגיה מאז ומעולם. ובחזרה לעדכון המומלצים - אז דווקא זה יכול להגדיל את החשיפה של רשומות חדשות: תחלופה גבוהה
עוד ארבע רשומות בכל יממה שנחשפות לעיני הגולשים. מה רע?

Bezalel P

New member
באמת לא הבנתי איך זה קשור

ובמה זה שונה מהמצב בכל זמן אחר?

לעניות דעתי

צריך למצוא דרך לחשיפה טיפה יותר ממושכת של יותר בלוגים. שטח העמוד כל כך הצטמצם ובסידור החדש - אני באופן אישי - לא מצליחה למצוא אפילו את עצמי - אז קל וחומר שאחרים. אבל אני מבינה ממך (מהתכתבויות קודמות) שאני בדעת מיעוט שכולם מאד מרוצים ולמה ומדוע אני בכלל מתלוננת. אז אני מרימה ידיים ובאמת לא כדאי שתפוז יתאמצו עוד קצת התאמצות זה בכלל דבר רע בחום הזה. ובצלאל - אתה יודע שזה ממש לא אישי נגדך כי אני חושבת באמת ובתמים שאתה מעל ומעבר- ועושה עבודה נפלאה - ועוד בהתנדבות. אז לך תודות - אבל לתפוז - נו

wranger

New member
בצלאל דווקא מקבל כמה גרושים

(הוא עובד בתפוז) (אני לא, אז אני בהתנדבות) (מצד שני, אני לא עושה מעל ומעבר) (רק מעל, לפעמים) (משתדל) לענייננו, ובהמשך לעניין שהעלית בנוגע לפרסום לפנות בוקר וצפייה לפנות ערב, אז אם נניח שבמהלך 12 השעות הללו פורסמו, אה, לא יודע, 814 רשומות חדשות, האם את עדיין חושבת שיש איזושהי דרך שבה הרשומה של לפנות בוקר תהיה מוצגת בפני זה שחזר עכשיו מהעבודה? הדבר היחיד שאני יכול להעלות בדעתי זה סוג של "רשומה אקראית", סיכוי של אחד ל-814 זה לא באמת שיפור, איז איט? מצד שני, אגב, אם תפרסמי לפנות ערב, בדיוק חמש דקות לפני שהאנשים הללו חוזרים מהעבודה, גם לא ממש בטוח שהם יראו את הרשומה, וזה בגלל העיצוב הנוכחי של עמוד הבלוגיה, שבו העדכונים האחרונים חבויים ודרושה הקלקה כדי להגיע אליהם. אבל העניין הזה ידוע לבצלאל ובתפוז, ואני אישית אופטימי ומקווה שזה ישתנה לטובה מתישהו.

ני מפרסמת מתי שאני כותבת

ולא עושה חשבונות מסובכים! אבל אכן אין ספק שיש בעיה בעיצוב החדש. בעיצוב הקודם - תמיד הייתי מוצאת את עצמי בדף הראשי לפחות ביום הראשון ומבלי לחפש. עכשיו - אפילו שאני מחפשת - לא תמיד מוצאת. אבל מכיוון שאתה כותב שהבעיה ידועה - אני מקווה שהיא תפתר בקרוב. בכל אופן תודה

היי נכנסתי לבלוג שלך

כדי לבדוק ממתי את כותבת בתפוז וראיתי שאת כאן מדצמבר 2008 וזה מסתדר לי בדיוק על התאוריה שלי (לחיים בכלל ולתפוז בפרט): אנשים אוהבים את מה שהם רגילים אליו. את כאן מהתקופה שהיה את הבלוגיה במתכונת הקודמת לזו הנוכחית ואילו זו הנוכחית היא במתכונת שקדמה לזו שאת מכירה וזו המתכונת שרוב הבלוגרים היותר ותיקים מכירים ואוהבים. באופן אישי - לי לא כל כך משנה (למרות שאני התחלתי לכתוב כאן בתקופה שהיה את הבלוגיה במתכונת הנוכחית).

למעלה