עדכונים לגבי מפגש הפורום

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif עדכונים לגבי מפגש הפורום ../images/Emo41.gif

נרשמה התלהבות ורצון להשתתף במפגש של כ-30 חברי פורום ומשפחותיהם. דעת הרוב קבעה - פארק הירקון ב-11:00 בבוקר. זה היה קל יחסית. השאלה הקשה היא מתי.. לפי הרוב מרץ יותר נוח ולכן הוחלט על השבוע הראשון של מרץ. או 8/3 (יום שישי) או 9/3 (יום שבת) לצערנו ברור שלא יהיה מצב שבתאריך מסויים כולם יוכלו להגיע. לכן אנחנו מריצים את הסקר שנית. אנא כנסו שנית והצביעו באיזה מהתאריכים (או שניהם) לא תוכלו בשום פנים ואופן להגיע. תאריך שבו יוכלו להגיע יותר אנשים יבחר והסליחה עם אלו שלא יוכלו להגיע. אבל אל דאגה..יהיו עוד מפגשים.. לגבי מי מביא מה-נארגן את הפרטים האלו בהמשך. אז להת´ במפגש

Whatever - וכדאי לחשוב על חלופה

למקרה וירד גשם. איזהשהו קניון עם משחקיה שפתוח בשבת, או משהו. אם זה שישי אחה"צ ואתן ממונעות - יש משחקיה נפלאה ברננים.

רותי ע

New member
הצעות למקומות סגורים יתקבלו בברכה

רק לציין האם המקום פתוח ביום שישי או שבת בבוקר ואם הוא יכול להכיל כמות כזו של אנשים ובזעטוטים. אם זה מקום לא גדול אולי אפשר אפילו לשריין אותו לנו.. (נדמה לי שאת המשחקיה של בית חלומותי בקניון הזהב אפשר, ראשל"ציות-מישהי יודעת על זה?)

רעיון למקום סגור ואבטחה../images/Emo102.gif

יש לי רעיון למקום סגור אבל יקחו מאיתנו עלויות כניסה למינימום! זה בקאנטרי שאני עובדת! אני יכולה לברר אבל בטח יבקשו כניסה...... זה ע"י פארק הירקון! למרות שכל עוד הימים יפים עדיף בפארק ואם יהיה קר אז אני בעד לבטל! לגבי אבטחה אין שום מקום בטוח אפשר לחפש מקום בפארק ולהודיע על כך במייל אישי ולא בפומבי!!!!!!!!!!!! לכתב את כל המעוניינות להיפגש!

רותי ע

New member
אשמח אם תבדקי פרטים..

כמה כניסה. מה יש שם. באיזו התרעה מראש צריך להזמין וכו´..

זה לא קשור לניידת!!!

פשוט בגלל שהוא בשבועיים מילואים אז אני נוסעת להוריי בצפון ואני אהיה שם בסופ"ש הזה. לעשות את הדרך הלוך וחזור למרכז לבד עם תינוקת קטנה ברכב זה נראה לי מאוד בעייתי. מה גם היא לא כ"כ אוהבת נסיעות אז בטח שלא ארוכות .

zimes

New member
ולכן את שמחה שיש מפגש ../images/Emo13.gif

ככה את פטורה מלדאוג לצהריים, ומלנקות אחר כך, לילדים לא יהיה משעמם, את לא תהיי עסוקה בלהתבאס (רוצה עוד נימוקים?)

rachell

New member
אחרי מחשבה נוספת

נראה לי שבתקופה זו כדאי ליידע את המשטרה או גורמי ביטחון אחרים על כינוס מסוג זה לא?

מיכל153

New member
האם מישהי מאיזור ירושלים שאוכל

להצטרף עם 2 הקטנים ? אין לנו רכב !!! שתכתוב לי במסרים !!! מוכנה להתחלק בהוצאות הכספיות לנסיעה !!! ביי מיכל153

odeia

New member
רותי, את מתכוונת לארגן גם מפגש

בצפון המדינה, נגיד - קרית שמונה? אשמח להצטרף אם יהיה באזור מגורי אורנה

למעלה