../images/Emo41.gifעדכונים... צימרים וספא בצפון ../images/Emo41.gif
שלום לכל הגולשים! בשבועיים הללו יצא לי לבקר בשני אתרי ספא נחמדים. ספא אמירי הגליל!!! כמו שכבר כתבתי כאן וציינתי, המקום מדהים בעיני, מאוד נקי בעיצוב, אך את הספא לא ראיתי ולא חוויתי. הפעם קיבלתי מתנה מחברה של א.בוקר +טיפול ספא. ובכן הגענו ב-8:45 בבוקר, התכבדנו בשתייה חמה, קיבלנו זוג חלוקים ונעלי מגבת, להמסאז' נכנסנו בשעה 09:00. היה נהדר, החדרים נעימים לא מקושקשים בכלל, מוסיקת רקע נעימה, ושוב בסגנון נקי. לאחר הטיפול חיכתה לי המטפלת כמה דקות מחוץ לחדר עם כוס מים. זה חשוב לאחר הטיפול הסבירה.ביקשה שלא נכנס (אני וחברתי) לג'קוזי ישר, חשוב לשמור על חום הגוף, אי לכך עם החלוקים נכנסנו לאכול ארוחת בוקר שהיתה נהדרת. ישבנו בקצה המסעדה ונהנו מהנוף המדהים. לחאר ארוחת הבוקר, ישבנו בפינה מקסימה במרפסת שלהם, ולאחר מכן נהננו ממתקני הספא, ג'קוזי וסאונה. יצאנו חדשות ומרוצות! לידיעה כללית: חבילה כזו עולה 300 ש"ח לאדם. ספא חרמון - מרכז קנדה מטולה מקום חדש... מאוד סיקרן אותי לדעת איך נראה המקום החדש ומה הם נותנים ! הספא מאוד יפה, נמצא בקומה העליונה, מציע אפשרות של מגוון מסאז'ים עם שימוש במתקני הספא. מחירים החל מ-150 ש"ח לחצי שעה, כמו כן יש מבצעים למינהם הכוללים כניסה למרכז קנדה. במקום גם סוויטה מלכותית הכוללת ג'קוזי ספא ענק, סאונה, ופינת ישיבה עם פינוקים, במקום הזוג מקבל את הטיפולים במקביל ולאחר מכן יש לו את החדר למספר שעות. רעיון נחמד!!! כמו כן אפשר לערוך שם מסיבת יום הולדת/ רווקות לעד 5 איש. בעל המקום: גיל, השירות גבוהה והאווירה נהדרת. מומלץ!