../images/Emo41.gifעדכונים...רבותי...עדכונים...../images/Emo41.gif
חברה, זה הולך להיות עדכון מאוד מאוד ארוך...
שווה לקרוא את כולו!!! אני חייבת לספר לכם שבתקופת עבודתי בתיירות באזור הצפון כשלוש שנים לערך הייתי אינספור פעמים באון בר באמירים. הגעתי לכניסה ששם קיבלו אותי שני אנשים מקסימים און וענוה ולאחר פגישה קצרה ועדכונים הייתי הולכת לדרכי. בעקבות המלצותייך KATAM, החלטתי שהפעם כשאני עוברת אני עוברת!!! נכנסתי לביתם של און וענוה והודעתי להם שהפעם אני רוצה לראות את כל.... הצימרים. ראיתי את רובם והנה הסיפור המלא... ענוה המקסימה לקחה אותי בסבלנות רבה והסבירה לי והראתה לי ואין מילים זאת אישה מיוחדת במינה גם בעבודתה כמופלת ומדריכה בביופידבר ונוירופידבק, אחת הנשים היותר מדהימות, חכמות, מעניינות, ענוות כשמה כן היא שהכרתי. צימר כנרת אז ככה נכנסתי לצימר מעץ, קטן, עם נוף מדהים!!! צמחיה עשירה, מגיעים אליו דרך הליכה על גשר מעץ, נכנסים למרפסת פתוחה לנוף מדהים!!! תשמעו את זה הרבה היום כי נוף כזה באמת קשה למצוא!!! ביחידה חלונות פתוחים לנוף, מערכת קולנוע ביתית, חלוקי רחצה, גקוזי אובלי גדול, מקלחון מסאז', מברשות שיניים חד פעמיות, שמפו, מיבש שיער, נרות לאווירה,מטבח מאובזר לחלוטין, וכיבודים כגון פירות, יין עוגות/ עוגיות והדובדבן שבקצפת... יין רימונים שהם עושים בעצמם, כאחת שאוהבת יין מבטיחה לכם מעדן כזה עדיין לא טעמתם. צימרים הבאר הקסומה הבוסתן והעץ הסגול שלושה צימרים מעץ בתוך בוסתן פראי שבכולם אותם הפינוקים, רק במקום נוף תמצאו חצר מדהימה עם מגוון עצי פרי, ענבים תאנים ועוד... צימרים שני ושחר צימר שחר פונה לזריחה ושני לשקיעה. בשניהם נוף מדהים ועוצר נשימה. אלו הצימרים הכי גבוהים ולפעמים ותוכלו לראות באתר, מכיוון שהמקום גבוהה, רואים את העננים מתחת, ממש כמו בטיסה. צימר חורש יחידה משפחתית עם שלושה מפלסים, מטבחון+פינת ישיבה+שתי טלויזיות+מערכת קולנוע בסלון ווידאו בחדר שינה, החדר להורים נמצא על במת עץ המשקיף לנוף מרהיב, כמה מדרגות ממנו גלריה לילדים עם מזרונים. צימר אלי נוף מגיעים אליו כמובן דרך גשר העץ, הצימר הינו חלל אחד כאשר פינת ישיבה מול נוף עוצר נשימה, גקוזי פינתי בחלל החדר, מטבחון מאובזר מקלחוןמסאז'+ שרותים בנפרד. לכל הצימרים יש אפשרות להנות מפינת משחקים לילדים, שולחן פינגפונג, בריכה בעונה-שייכת ליישוב ללא תשלום או בריכה קטנה לילדים ברחבת הדשא של הצימרים, פינת בפטיו עם נוף מרהיב לאלו שרוצים לחגוג ארוע או ארוחה מיוחדת לכל המשפחה בשקט. לכל הצימרים יש פינוקים שציינתי ובכל צימר תמצאו על הכרית סוכריה מתוקה ליום מתוק!!! יש לציין כי המקום אקולוגי תוכלו לראות זאת באתר שלהם, הם משתמשים בחומרים ידידותיים לסביבה וממחזרים כמעט הכל!!! חומרי הניקוי מיובאים מחו"ל SAFE CARE ללא חומרי הדברה או כימיכלים, אין פה אקנומיקה, ריסוס בגינה, המקום עובד על אנרגיה סולרית ומכיוון שאון היקר הינו גם ארכיטקט שמעצב את הבתים והצימרים שלו בסגנון ייחודי זה, תאמינו לי שלא תאמינו... במקום יש עוד שני צימרים בנויים את אופק ראיתי שהוא זהה לשני במקום מרפסת ענקית, יחידה בנויה קטנה, מקלחון+אמבטיה,מטבח מאובזר, טלויזה ווידאו וDVD גקוזי אובלי בחוץ, חצר ענקית פרטית עם דש ונוף עוצר נשימה, פינת ירק, עשבי תיבול,בריכה קטנה לילדים בקיץ. לסיום זאת היתה חוויה נהדרת, אחרת... חשוב רק לציין שאמירים הינו ישוב צמחוני לכן לא עושים ביישוב הזה על האש... הכל שם על טהרת הצמחונות!!! ממליצה בחום... לצאת קצת מהשיגרה שלנו ולהנות מטבע אמיתי!!!
חברה, זה הולך להיות עדכון מאוד מאוד ארוך...