עדכונים
מאזור הצפון

drtrip

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gifמאזור הצפון../images/Emo98.gif

שלום לכם, רציתי לספר לכם על הנופש שחבריי חווי באמירי הגליל לפני שבועיים. הארוע: יום הולדת לבעל השמחה. המקום: אמירי הגליל-בדרך לאמירים. מה קיבלו שם: סוויטה מפוארת עם ג'קוזי עם נוף לכנרת לשני לילות, ארוחת בוקר מהסרטים עם נוף עוצר נשימה (שם גם אני הייתי), מסאז' מדהים, ופינוקים עד אין סוף. כשהודעתי למלון על יום ההולדת, הם דאגו לשים פירות ויין בחדר. הנופשים: לא מפסיקים לדבר על המקום, היחס האווירה והרומנטיקה... מומלץ בחום!!!

drtrip

New member
יום בוקרים במרום גולן שברמת הגולן

השבת נערך יום בוקרים במרום גולן. המקום סודר כ"כ יפה ועם כמות הגדולה של האנשים שהגיעו לא הרגישו צפיפות, זה כל הסוד, בהזדמנות זו ברצוני לציין שכל הכבוד לליקי-אחראית על הפקת הארוע!!! במקום היו תצוגות של עבודות יד, פינת חי עם פינת יצירה, עמדות תחרות לילדים עם פרסים, כמו השור הזועם-לא ליפול מהשור, קפיצה עם שקים, לאסו לבקבוקים ועוד... כל הכניסות לפעילויות ולפינת החי-ללא תשלום. צפינו במופע תפיסת עגלים ע"י הרוכבים הקטנים ועד הבוגרים, ריקודים, מזנונים היו בשפע במחירים מאוד מאוד סבירים. במקום ניתן היה לרכב על סוס 20 דקות ב-20 ש"ח,הבת שלי לא רצתה לעזוב את הסוס...רכיבה על טרקטורונים לכל הגילאים לחצי שעה ומעלה-היה פשוט נהדר,בני יצא משם צוהל וזורח... כאילו כבש את האוורסט. ברצוני לספר כצת על המקום. כל מתחם התיירות מנוהל ע"י ערן גליק, בחור צעיר עם המון אמביציה ועשייה, ליקי מנהלת השיווק של המקום עושה חיל גם היא, עומר מחוות הסוסים הנחה את הארוע למופת. בטרקטורונים כיכבו ערן ואבי-שני בחורים צעירים ונהדרים שפתחו טיולים ברמת הגולן, בטיול תוכלו לראות את הנוף מלמעלה, להכנס למים בנסיעה קלילה או לא... ולהנות באמת...חוויה נהדרת!!! אומנם יום הבוקרים הזה יחזור רק בעוד שנה, אך במקום כל השנה, חדרי אירוח נהדרים אסטטים ונקיים להפליא,טיולי סוסים,טרקטורונים ואחת המסעדות הטובות ברמת הגולןו, מסעדת הבוקרים... שווה להכנס ולטעום את האנטריקוט

drtrip

New member
להבות הבשן-הצימרים החדשים

ובכן לאחר שקראתי כאן מס' תגובות על הצימרים, החלטתי לבקר אותם ולהלן הפירוט... צימרים חדשים ויפים מאוד. חלקם עם גלריה למעלה לילדים וחלקם לא. מה שהכי אהבתי זה שהם בנויים משני חדרים בקומה הראשונה. המטבח,פינת הישיבה הטלויזיה,הגקוזי והמיטה הזוגית בחדר אחד, בחדר השני טלויזיה ושתי מיטות נפתחות לילדים. החדר מסודר להפליא ,נקי ונעים,יש ריח של חדש... שאני מאוד אוהבת... במקום ארוחות בוקר נפלאות ועשירות במיוחד... מומלץ מכל הלב!

drtrip

New member
תפוז-הקופון האנרגטי-מתנה לגולשים!

תפוז הקופון האנרגטי מאת: drtripו 06/07/05 | 00:55 תפוז, הקופון האנרגטיו drtrip √ הי חברה, ברצוני לעדכן אתכם על פנקס ההטבות של תפוז אשר מחולק חינם בכל הצימרים באזור הצפון, הפנקס מחולק לפי אזורים: גליל עליון,תחתון,מערבי ורמת הגולן. הפנקס מכיל בתוכו הנחות למגוון אטרקציות ומסעדות באזור. כמו כן, מפת אזור הצפון מחולקת גם כן חינם בכל הצימרים. לקוחות מהפורום אשר ירצו את הפנקס והמפה עוד לפני יציאתם לנופש, יכולים ליצור קשר עם אנגלה/אריק-09-7455648 בימים א'-ה'ולבקש שישלחו לכם בדואר ללא חיוב!!! בהזדמנות זו ברצוני להודות לתפוז טריפ על השירות לגולשי הפורום!

drtrip

New member
../images/Emo20.gifכפר נופש רמות../images/Emo20.gif

ובכן, היום ביקרתי בכפר הנופש רמות וביקשתי לראות את החדרים... המקום מקסים, מוקף צמחייה ונוף משגע לכנרת... במקום שלושה סוגי חדרים 1. בקתות עץ חדשות ומדהימות, בבקתה גקוזי מיטה זוגית וסלון עם אפשרות לפתוח את הספה לשני ילדים, טלויזית פלזמה 42 אינטש, DVD, מרפסת, סאונה, מקלחון-ספא, מגבות עבות במיוחד,נעלי בית, חלוקים, שמנים ועוד... פשוט מקסים, יפה ונקי בעיצובו. רונית מנכ"לית המלון, אשה מדהימה, איכפתית ומאוד מקצועית, יוצאת רשת מלונות דן, ישבה איתי והסבירה לי את חשיבות המקום וזאת רק ההתחלה.. הולכות לקום שם עוד מספר בקתות כאלו ברמה הגבוהה ביותר, חייכה! ובכן מחיר: עכשיו 890 ש"ח לילה כולל א. בוקר למי שלוקח שני לילות מגיעה הפתעה- מתנה של טיפול מסאז' לשעה לאחד מבני הזוג או לחצי שעה לכל אחד מהם. רעיון נחמד מאוד, לדעתי. כמו כן אפשר לקבל ארוחת בוקר בסלסלה מפנקת לחדר או ללכת ולאכול במלון, לפי בחירת הלקוח. 2. החדר השני שראיתי הוא הסטנדרט, חדרים רגילים של בית מלון, אך מאוד נהנתי מהגודל, המקום מספיק בהחלט למשפחה+שני ילדים, מרווח מאוד, מחולק בצורה מאוד יפה עם מחיצה בין ההורים לילדים. כמו כן הטלויזיה ממוקמת באמצע כך שכולם רואים... מאוד נהנתי מהחדר ואני בהחלט מחשיבה אותו כחדר מעל הסטנדרט.מחיר כ-520 ש"ח לילה לזוג עם א. בוקר. 3. הסוג השלישי הן בקתות עץ פשוטות ללא ג'קוזי, לא הספקתי לראות אותן גם אך נראות לי די נחמדות מבחוץ והם מוצעות במחיר זול יותר מהבקתות החדשות. וזהו להיום....

למעלה