עדכונים

drtrip

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

כבר מזמן לא עידכנתי אותכם בטיולים הרבים שהיו לי בימים האחרונים. תערוכת וועדים שנערכה לפני מספר ימים בגני התערוכה בת"א, שם דווקא נתקלתי באזור הדרום: פמילי פאן- חברה שמתעסקת בטיולי מדבר על גמלים, ג'יפים ומיני ג'יפ- שזה מעין טרקטורון בצורת מיול שדומה במקצת לג'יפ. הם הביאו את המיני ג'יפ לתערוכה ונתנו הסבר נהדר, חילקו פרוספקטים על כל סוגי הטיולים שהם עושים. חוות האנטילופות בערבה, נמצאים על כביש הערבה בין מושב עין יהב למושב צופר. חוויה נהדרת הכוללת, סיורים מודרכים וספארי, מגוון טיולי ג'יפים, רכיבה על אופניים בשטח, אומגות, סנפלינג,מסאג'ים ועוד...

drtrip

New member
../images/Emo41.gifהמשך עדכונים../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אתמול הייתי בסוויטה חדשה שנבנתה לפני ארבעה חודשים בחד נס ברמת הגולן. הזוג: איריס ובועז לוויתן. בועז, אדריכל לשעבר שחלומו היה לעבור לצפון לשקט לשלווה וציוץ הציפורים באיזשהו שלב של החיים... החליט לא לחכות יותר ולעבור עכשיו!!! הוא ואיריס קנו בית בחד נס ובנו יחידה נפרדת וגדולה מאוד לאירוח. כשהגעתי לשם חשבתי שאני נכנסת לבית מגורים, אך איריס ישר תיקנה אותי והסבירה לי שזה הצימר!!! מה צימר, איזה צימר??? זה כ"כ גדול עניתי לה בתדהמה. ובאמת, הבית גדול מאוד, שני חדרי שינה מרווחים בסגנון אתני אבל מאוד מאוד אלגנטי, שילוב מיוחד!!! סלון גדול, שירותים וג'קוזי פינתי זוגי, פינת אוכל ומטבח מרווח. למי זה מתאים שאלתי? למשפחות, המיטות בחדר השני נפתחות משתיים לארבע הסבירה איריס, ובחדר הורים מיטה זוגית ובסלון ספה (לא נפתחת) כך שזה מתאים למשפחה עם חמישה ילדים. לפני מספר שבועות מספרת איריס הגיעו אליה שלושה זוגות, והיה להם נהדר, מאוד נהנו. מה שחשוב לציין שבאמת זה כמו בית עם חצר משלך, אף אחד לא מפריע לך, לא עובר דרכך, הכל שלך!!! יש רחבת דשא גדולה, ערסל, מרפסת מרווחת מאוד עם פינת ישיבה ובקיצור הכל!!! אסור לי לשכוח את ארוחות הבוקר המדהימות שאיריס עושה... משהו משהו!!! אני חושבת שחשוב לציין כי הבית של איריס ובועז למעלה, אליהם להגיע זה דרך השביל שלא עובר דרך הסוויטה, החצר שלהם בכלל בצד השני. ומחירים שאלתי: 500 ש"ח ללילה בסופשבוע ו-50 ש"ח תוספת למבוגר או ילד. אמצע השבוע פחות!!!

drtrip

New member
../images/Emo41.gifהמשך עדכונים../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

הצימר השני שהייתי בו אתמול נקרא בקתה ברמה במושב מעלה גמלא. את נאווה אני מכירה לפני כשנה, אתמול הכרתי את נחשון, זוג מרתק. נחשון קיבוצניק משער הגולן במקור, מורה דרך ומטפל הוליסטי, מורה להיסטוריה ואזרחות בגליל,כתב בעיתונים מקומיים ובאתרי אינטרנט שונים, חובב טאי צ'אי-מלמד ולומד, בקיצור רב פעלים, החליט להקים עם נאוה אשתו (מורה לשעבר) ארבעה צימרים. הצימרים ממוקמים בשטח פתוח עם רחבת דשא ענקית. לכל פינה ברחבה הזו יש ייחודיות. חשוב לציין שהמים שם זורמים-זה הפאנג שוואי מסביר נחשון בחיוך, כל פינה מסודרת עם שמשיה וכורסאות ביתיות של פעם. איזה יופי התפעלתי, כן אמרה נאוה בחיוך, למה שזה יהיה במחסן אם זה כ"כ יפה כאן. יש נוף לכנרת, פינות מנגל ואווירה נהדרת, והכי חשוב מרחב!!! נכנסתי לכל צימר וצימר, הצימרים המשפחתיים מחולקים לשתי קומות. קומת כניסה סלון,מטבח שרותים וגקוזי, חדר הורים כמובן,פינת אוכל, בגלריה (שהיא יחסית גבוהה) מקום לילדים עם מזרונים וכריות. שני צימרים זוגיים שהגקוזי העגול ליד החלון והמיטה כיחידה אחת, פינת אוכל ומטבח מאובזרים ומקלחת ושרותים. הסוויטות מושקעות,נקיות ומעוצבות בטוב טעם. כל הקרדיט לנאוה. איזה סוג אורחים את הכי אוהבת שאלתי, את אלה שחוגגים ענתה נאוה, הכייף שלי זה לארגן את הארועים הקטנים הללו כמו ימי הולדת נישואין, זה גורם לאנדרנלין שלי לזרום... ומה עכשיו שאלתי את נאוה, עכשיו למלכת המדבר, מה זאת אומרת שאלתי, נבחרתי למלכת המדבר ואני יוצאת בקרוב להרי הקרפטים ברומניה לשבוע ימים. איך הגעת לזה שאלתי, דרך האינטרנט, אני מאוד אוהבת טיולי גיפים, מטיילת הרבה בארץ, והחלטתי שהגיע הזמן לממש את מה שכייף לי, מחייכת נאוה. בקיצור ריגושים תמצאו שם זה בטוח...

drtrip

New member

הצימר השלישי שהייתי בו אתמול היה אהבה ורומנטיקה בחד נס וגם מערת אלדין. סוף סוף... הצלחתי לראות את המערות של רונית. תמיד שאני מגיעה המערה תפוסה ולא היתה לי אפשרות להציץ פנימה. השנה בעלה בנה מערה חדשה ובדיוק רונית היתה בסיום הנקיון והסדר. מקום מקסים... ושוב למי שאוהב מערות. אז ככה... הגקוזי העגול בתוך נישה עם תאורה רומנטית... המיטה הזוגית בחלל החדר ומולה הטלויזיה, רונית מסרה לי שהם הולכים להחליף את הטלויזיה לפלזמה... למה? ככה!!! הכל חייב להיות הכי הכי הסבירה רונית בחיוך רחב! פינת ישיבה בצד על הריצפה עם כריות,שם נזרקים בכייף מסבירה לי רונית בחיוך, המטבחון הקטן בחלל החדר עם כל הפינוקים... בקיצור משהו מיוחד אכן רומנטי מאוד, משהו אחר! יש לרונית שתי בקתות מעץ חמודות עם גלריה למעלה ומזרונים, אך זה רק לזוגות הם לא מקבלים משפחות. רונית לאחרונה הוסיפה בריכה נחמדה לנופשים, מאז שהכנסתי את הבריכה, החיים פה נראים אחרת. הזוגות כ"כ מרוצים וכ"כ נהנים. היה לי חשוב לדעת מאיזה חומר בנוייה המערה, זה סוד חייכה רונית, בעלה בונה את המערות במו ידיו. הדבר היחיד שהסכימה להראות לי זה התחלה של קיר קטן, זא"ת הבסיס לבנייה, איני יודעת אם אני יכולה לספר על כך אז עדיף שלא אוסיף... אהבתי את הנוף הנשקף מהקומפלקס ואת השקט. המיקום שלהם זה בכניסה לחד נס ימינה ונוסעים ונוסעים עד שמגיעים. הם לא נמצאים בתוך היישוב ובאמצע אלא בצד וזה מה שאהבתי. שם אפשר להרגיש את הטבע! ולקבל פינוקים... שכחתי לציין כי רונית מגישה את ארוחות הבוקר עבודת ידיה, כמו כן הם התחילו לעשות ארוחות רומנטיות בצימר בסגנון איטלקי צרפתי ועוד.. כמו שרונית נראית, אני בטוחה שאת המנות שהיא מבשלת כולם אוכלים חוץ ממנה...

למעלה