עדכונים
X x N O A M x New member 11/11/07 #2 -תמונות חדשות של פרגי- Opening Of Georgio Armani's New Flagship Store "Armani Ginza Tower" In Tokyo 7 בנובמבר, 7 תמונות. --- קרדיט: www.Bep-Israel.Com [האתר בשיפוצים]
-תמונות חדשות של פרגי- Opening Of Georgio Armani's New Flagship Store "Armani Ginza Tower" In Tokyo 7 בנובמבר, 7 תמונות. --- קרדיט: www.Bep-Israel.Com [האתר בשיפוצים]
G g a l 9 4 New member 11/11/07 #18 ואללה? ../images/Emo12.gif הוא יותר מזקן, הוא בסביבות הגופה המתפגרת.
ד דיאנה איטונין New member 12/11/07 #28 חחחח אשכרהההה../images/Emo45.gifאיכס חשבתי שג'ורג'יו ארמאני צעיר חתיך וטחון מסתבר שהכל ההפך חוץ מהטחון ונוסיף סוטה XDXDXD
חחחח אשכרהההה../images/Emo45.gifאיכס חשבתי שג'ורג'יו ארמאני צעיר חתיך וטחון מסתבר שהכל ההפך חוץ מהטחון ונוסיף סוטה XDXDXD
C Cuttie Cat New member 11/11/07 #26 תגידו הוא רציני ישב ועיצב את השמלה הזאת? או שיש אנשים שמעצבים בשבילו? חחחחחחחחחחחחחחחחח אני תמימה לפעמים נו ואני שואלת כי לאירוע שלו זה ברור שהיא תלבש שמלה שלו..
תגידו הוא רציני ישב ועיצב את השמלה הזאת? או שיש אנשים שמעצבים בשבילו? חחחחחחחחחחחחחחחחח אני תמימה לפעמים נו ואני שואלת כי לאירוע שלו זה ברור שהיא תלבש שמלה שלו..
W West Doll New member 12/11/07 #27 ברור שמן הסתם יש לו עוד מעצבים... אבל הוא מעצב שמלות גם לבד. וגם אם מעצבים בשבילו אז הוא בטח יכניס גם כמה טאצ'ים משלו... לגבי השמלה הזאת אין לי מושג מי עיצב אותה...
ברור שמן הסתם יש לו עוד מעצבים... אבל הוא מעצב שמלות גם לבד. וגם אם מעצבים בשבילו אז הוא בטח יכניס גם כמה טאצ'ים משלו... לגבי השמלה הזאת אין לי מושג מי עיצב אותה...