עדכונים

linoyosef1994

New member
מקפליי ב'Carlisle Live' ../images/Emo99.gif

אממ אנלא יודעת אם שמעתן אבל השנה מקפליי מופיעים ב - 24 באוגוסט (יום ראשון) במופע שנקרא 'Carlisle Live' . המופע מתקיים ב'Bitts Park' ,בעיר Carlisle, אנגליה . גם יופיעו הלהקות 'Boyzone' , 'eScala' , 'A.M.A.N.D.A' , 'Hope' , 'The Hooosiers' , 'Go:Audio' . הנה סדר המופעים : יום שבת , 23 באוגוסט , 2008 Boyzone Amanda Tinkler Hope יום ראשון , 24 באוגוסט, 2008 Mcfly
Escala Go:Audio
The Hoosiers הזמרים שהימים שלהם עוד לא סגורים : Andrew Johnston [רוב הסיכויים שהוא יופיע] Kasabian וכמובן האנגלים המזליסטים שיגיעו יוכלו לזכות במפגש עם מקפליי מטעם ערוץ MTVhits *מקנאה* .
לעוד פרטים הנה האתר הרשמי של המופע - http://www.carlislelive.co.uk/artists.asp למה אני לא אהיה שם ?! אוח .
בכל זאת יהנו שם , בזה אני בטוחה ... :) דרך אגב, הם הופיעו שם גם שנה שעברה ? ולמי שיש MTVhits , הלוואי שישדרו את זה ... ^^ " 33>

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gif|חייזר|X Files Premiere|חייזר|

רק טום והארי הלכו לפריימירה,אני לא יודעת את התאריך המדויק,אבל זה היה השבוע...

rox love BSM

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

הארי
(הוא יכול להיות יותר חתיך מזה?)

dougie10

New member
הוא מושלם לגמרי!!...הארי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|

rox love BSM

New member
../images/Emo153.gifועם טום

זה מה שמצאתי כרגע,אם מישהי מוצאת עוד תמונות,או חדשות בכללי שתשרשר לפה D:

linoyosef1994

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הם דומים כל כךךךךך XDDDDD חחחחחחחחח תסתכלו על הפה שלהם ועל הפרצוף בכלל ... חח זה כאילו לקחו את טום = >>
ושכפלו אותו רק בבת XDD

למעלה