עדכונים

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

Just finished another mix. Almost there.... הרגע סיימנו עוד מיקס. כמעט שם... how was the german summit? איך היה הסאמיט הגרמני? What's on your mind? על מה אתם חושבים? What band do you think should open for us on our next tour? איזו להקה אתם חושבים שצריכה לחמם אותנו בסיבוב ההופעות הבא שלנו? ואת התמונה בצד ג'ארד העלה לטוויטר של 30- הוא נראה רזה מתמיד
והנה כתבה ומן ראיון שהתפרסמו ב- spinner.com http://www.spinner.com/2009/06/07/jared-leto-gives-props-to-trent-reznor-still-sides-with-labels/ התרגום בהודעה למטה

A Modern Myth

New member
"ג'ארד לטו תומך בטרנט רזנור, ועדיין מצדד

בחברות התקליטים" לפני ש30STM הגיעו לפשרה בתביעה שלהם עם הלייבל EMI, הזמר המוביל בלהקה ג'ארד לטו היה מאוד מעוניין בשיטת ה"שלם כמה שתרצה" של השחרור באינטרנט שעשו הלהקות Nine Inch Nails ו- Radiohead. מירב הערצתו הלכה לזמר המוביל של Nine Inch Nails, טרנט רזנור. "אני מאוד סקרן לראות עוד דוגמאות כי בסופו של דבר רדיוהד שחררו את האלבום שלהם לא?" לטו אומר. "טרנט נראה שהוא האדם היחיד ש'דבק לאקדחיו' ונשאר אמיץ ואמיתי. הוא אל בין בני אדם." (תגזים עוד קצת...) ללטו יש דבר אחד משותף עם רזנור: 30STM מקליטים את האלבום החדש שלהם, במשך הסתיו הזה, עם שותפם הוותיק של Nine Inch Nails פלוד. אבל אם רזנור פנוי, לטו ישמח להזמין מראש קצת זמן. "זה באמת מעניין לראות אדם כה יצירתי מבטא את עצמו בענייני עסקים, לראות כיצד הוא היה עושה דברים", הוא אומר. "אני לא מעמיד פנים שאני יודע מה הולך במחנה שלו- מה שהוא עושה או מי מעורב- אבל לפי מה שאני יודע כמעריץ, אני בטוח שהוא מעורב מאוד בכל דבר. אני אשמח לדבר איתו לגבי מה שהוא למד." אבל עדיין, למרות עניינו הרב בשיטת ה"שלם כמה שתרצה", לטו דבק בתעשייה לעת עתה. "אני לא בטוחה שראיתי מישהו עושה זאת טוב יותר מחברת תקליטים אם לומר את האמת," הוא אומר. "ראיתי מישהו עושה זאת בצורה שונה, לא בצורה טובה יותר. אני חייב לתת קרדיט לאיפה שצריך לתת".

30stm boo

New member
וואו הוא נראה על סף האנורקסיות!!../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

וואי מעניין מי יחמם אותם בסיבוב הופעות... ותגידו יש איזה תאריך יציאה לדיסק או שעדיין לא קבעו אותו רשמית?!?

A Modern Myth

New member
עוד לא נקבע

לפי מה שנאמר מזמן מפי ג'ארד, הוא אמור לצאת בעוד חמישה-שישה שבועות. אבל אל תקחי את זה כהבטחה.

A Modern Myth

New member
הוא אמור לצאת החודש ../images/Emo122.gif

"אמור" יותר נכון... אין מצב שהם סיימו לעבד את כל השירים. אלא אם כן הם לא ישנים ולא אוכלים (מה שסביר להניח מה שקורה)

TA127

New member
אני שומע ביותר ויותר מקומות את התאריך

ה20 באוקטובר...או מתישהו באוקטובר בכל אופן.

עם 30 אין לדעת..

רציני.. תיראי מה קרה עם הyearbook אחרי שנה הוא יצא. ולגבי חימום.. בדר"כ יוצא שזה שונה בכל הופעה. כלומר בעארה"ב יש להם חימומים קבועים, הם בטח יודיעו על זה ברגע שיהיה בכלל סיבוב הופעות לדבר עליו. פעם קודמת זה היה קוברה סטארשיפ. ובאירופה זה כל פעם משהו אחר, כלומר כל פעם שהם מגיעים. פעם קודמת היה LOST ALONE והם היו ממש מעולים וגם ממש ממש נחמדים ולפניהם היה את CIRCA SURVIVE שהם גם ממש ממש טובים ממש התאהבתי בשתי הלהקות האלה שמה

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמייל חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הם בעיקר חוזרים על פרטי הסאמיטס שעוד לא היו. http://thirtysecondstomars.echoconnect.com/scripts/viewemail.php?TR=YzgyNjk4LDQ1MywyNCxjMA== A big thanks to everyone who came out to the German Summit. You guys made it a huge success. We will have photos from this event and the other Summit events on the website very soon. תודה ענקית לכל מי שבא לסאמיט הגרמני. עשיתם ממנו הצלחה גדולה. יהיו לנו תמונות מהאירוע הזה ומהסאמיטס הנוספים באתר בקרוב מאוד. The remaining Global Summit’s are getting underway this weekend and we wanted to take a moment to reiterate the details for each event. This information can be found on your country’s Summit webpage as well. הסאמיטס העולמיים הנותרים מתקרבים בסוף השבוע הזה ורצינו לקחת רגע לחזור על הפרטים של כל אירוע. המידע יכול להמצא באתר של כל סאמיט בנוסף. ... Also, as a note to the Echelon ladies, feel free to bring your male friends, brothers, fathers, boyfriends to the event whether they have RSVP'd or not. We are in need of additional male voices for the recordings. בנוסף, הודעה לכל בנות האשלון. תרגישו חופשיות להביא ידידים, אחים, אבות וחברים לאירוע, גם אם הם לא אישרו את הגעתם. אנחנו זקוקים לקולות גבריים נוספים עבור ההקלטות. Provehito In Altum - MARS

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifmore עידכונים+הפתעה!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

The Australian Summit is in 4 hours - who's going? הסאמיט האולסטרלי בעוד 4 שעות- מי הולך? What does the sky look like? איך נראים השמים? Everyone ready for the summits???? כולם מוכנים לקראת הסאמיטס??? THE SUMMITS ARE COMING! הסאמיטס מגיעים! Info on digi summits coming sooooon מידע על הסאמיטס הדיגיטלים מגיע בקרוב Hey there Australia..how was the summit? Tokyo are you ready? היי לכם אוסטרליה... איך היה הסאמיט? טוקיו אתם מוכנים? LONDON! Are you ready for The Summit???? לונדון! אתם מוכנים לסאמיט? וואו איך ג'ארד מתלהב מהסאמיטס האלה שאין דברים כאלה, נראה לי שיותר מהמעריצים שמגיעים
בכל מקרה, נכתב digi summits , ברבים, אז כנראה יהיו כמה. כנראה לכל מדינה בנפרד. מגניבבב. ועכשיו משהו שלא קשור אבל הייתי חייבת!!!!! בין כל השטויות שטומו כותב בטוויטר שלו- מצאתי משהו שחיכינו לו המון זמן
נא לא להבהל מהמראה שבתמונה (כי אני ממש ממש נבהלתי בהתחלה, חשבתי שנכנסתי בטעות לתמונה של האלק הוגן), הוא אמר שהוא יגלח את כל השאר בקרוב. אני מקווה מאוד בשבילו שעכשיו הוא מתגלח
והנה הידיעה מהטוויטר- http://twitpic.com/7uv5m Here you go folks. The beard is gone, sorry t those of you who liked it. :) Tonight I will shave the rest because I don't like it... So there... בבקשה חברים. הזקן איננו, סליחתי למי שאהב אותו... הלילה אני אגלח את כל השאר כי אני לא אוהב את זה... אז הנה. (מי אהב אותו??? בכל מקרה, טוב שהוא הגיע למסקנה שזה מכוער לו)
אז מה אתם אומרים, הוא דומה יותר לוויקינגי או למתאגרף כושל?

30stm boo

New member
אני יושבת פה כבר 5 דקות ולא מפסיקה לצחוק!!D:

מה נסגר איתו?!?! אויי אני חולה על השטויות שלהם!!

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונה נוספת של תומו-היכונו להתעלף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך הוא מרשה לשאנון לצלם אותו במצב הזה? אני מקווה מאד בשבילו שהוא גילח את זה כבר!! מהטוויטר של שאנון- Tomo, after he drank some of my "special coffee" I made תומו, אחרי שהוא שתה קצת מה"קפה המיוחד" שהכנתי http://twitpic.com/7x5e8

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifזה כאילו "תשתה תרגיש אריה" XDDDDD

מה הוא שם לו שם ?!?!

MY EYESSSSS

אוי תומו תומו.. אני אוהב אותו לא משנה כיצד הוא יראה. אבל אם תשאלו אותי, לשבת סגור באולפן יומם וליל שרף לו כמה (הרבה מאוד) תאים אפורים המוח הקרואטי שלו

למעלה