עדכונים

צוקה

New member
../images/Emo41.gif עדכונים ../images/Emo41.gif

בימים האחרונים לא יצא לי להכנס לפורום, והספקנו לא מעט, אז ככה:
הלכנו לטעימות עם ההורים משני הצדדים והיה הרבה יותר נורמלי ממה שציפינו, פשוט כי מסתבר שבסופו של דבר לכולנו יש טעם דומה מאוד. חברי ואני כבר נערכנו למלחמת עולם, והודענו לכולם (לכל אחד בנפרד) שיהיו נימוסיים ואדיבים אחד לשני, גם אם הם לחלוטין לא מסכימים. זה עבד!
ההזמנות שלנו מוכנות סוף סוף ויצאו מדהימות, בקרוב אסרוק ואראה לכולכן.
הייתי במדידה שניה והיה פשוט כייף, שמלה מאוד כלתית וגרמה לי פשוט לרצות להנות ממנה בערב החתונה. היא יוצאת בדיוק כמו שדמיינתי!!
קנינו לאמיר חליפה, וללא ספק הבחור יראה כמו חתן, חליפה שממש עושה לו אור בפנים ומחמיאה לו בטרוף!
הטבעות שלנו כבר מוכנות ויצאו פשוט מ-ד-ה-י-ם! בקיצור, אני ממש מאושרת שהכל מסתדר לנו מצויין! מאחלת לכולכן אושר כזה!

צוקה

New member
והנה ההזמנה -

בעצתך הילית דמתי את המשפט מהשיר "ברית עולם" של אהוד מנור. וגם תודה רבה רבה לך אתי אלבכרי על המידע בנוגע לכותב השיר.

J-סיקה

New member
יפה , אהבתי !!

המשפט ששמת מתאים בול!!!! כאילו נכתב בשביל זה נפלא !!! באיזה מעטפות אתם משתמשים ??

צוקה

New member
תודה רבה לך יקירתי ../images/Emo25.gif

איך מתקדמות ההכנות אצלך?

צוקה

New member
נראה לי שזה יעשה בטלפון... ../images/Emo33.gif

את בטח מבינה למה ... (ואם לא, אסביר לך בהמשך)

צוקה

New member
יעל, זה קטע ממש מצחיק, אז ככה -

כבר מתחילת תהליך הפקת החתונה (זו הפקת, אם למישהו היה ספק) ידענו שאנו לא נשקיע בהזמנות ומאוד רצינו לשים קריקטורה שלנו על ההזמנות. טילפנתי לקריקטוריסט שפירסם את עצמו בספר מתחתנים, והוא רצה 100$ לא כולל מע"מ
על קריקטורה. אנחנו לא התכוונו להוציא סכומים כאלו על קריקטורה. ערב אחד טיילנו בטיילת ת"א וראינו בחור שצייר קריקטורות ב- (כולם לשבת) 40 ש"ח. הוא עבד על זה שעתיים!!! יצא חמוד בסוף...

אתי@

New member
ההזמנה ממש ממש חמודה ../images/Emo13.gif

לגבי הטעימות - גם אנחנו היינו השבוע וגם אני (כמוך) הייתי בטוחה שתפרוץ שם מלחמת עולם. אפילו סיכמנו ביננו שכדי שכל הצדדים יהיו מרוצים, ניתן לכל זוג לבחור מנה (כלומר שני זוגות הורים ואנחנו, כל זוג יבחר מנת ביניים אחת ומנה עיקרית אחת). בסוף הכל הלך כ"כ חלק וממש לא היינו צריכים להשתמש בטכניקות הפרדת הכוחות שתיכננו. הכל היה אחלה... איפה קניתם את החליפה והטבעות

צוקה

New member
לגבי החליפה והטבעות ../images/Emo27.gif

עשינו "עסקאות" ממש שוות:
את החליפה קנינו ביהושוע בן-נון ב-970 ש"ח. הכולל: מכנס + ג´קט (בצב תואם), חולצה מעט מבריקה (איכותית ביותר) + עניבה בצבע זהה לחולצה + חולצה להחלפה + גרביים + גופייה + חגורה מעור. הסתובבנו בכמה חנויות לפני שסגרנו איתם. היינו במאייר, לפי המלצתך, היו שם בגדים ממש שווים, אבל יותר יקרים מהבגדים שמצאנו ביהושע בן-נון, בנוסף, היינו גם במיסטר J בקניון רמ"א, ואמיר מדד חליפה מ-ד-ה-י-מ-ה של טד לפידוס ועוד כל מיני חליפות של ורסצ´ה ושות´, שהיו פשוט יפות, אבל המחיר קצת כאב, התחיל מ-2000 ש"ח והסתיים אי שם, ומדובר רק על מכנס, ג´קט, חולה ועניבה. בהתחלה כשהלכנו ליהושע בן-נון חשבתי שהאיכות שם לא משהו, בגלל המחירים הזולים. אבל ממש התבדתי - קיבלנו יחס חם מאוד, שלא נדבר על המחיר, - אני ממש מרוצה מהקנייה.
גם בנוגע לטבעות יצאנו בזול. כך: חיפשתי המון זמן טבעת נישואין, עם הגדשה על ההמון כיוון שעד שאני נדלקת על משהו. לבסוף, מצאתי בחנות "היהלום הכחול" (יש בעזריאלי ויש באיילון), חנות מאוד מומלצת עם יחס טוב ומחירים סבירים ביותר. התכוונתי להביא את אמיר ושנקנה. הטבעת שלי הייתה אמורה לעלות 800 ש"ח ושל אמיר 300 ש"ח. אבל, בשכונת מגורי (נוה סביון) נפתחה חנות תכשיטים חדשה "תכשיטי רוני" שלרגל הפתיחה הפציצה במחירים מצחיקים. הם עיצבו לנו בדיוק את אותן טבעות וקנינו מהם ב-750 ש"ח, את שתיהן
אני חייבת לציין את המקום שבו עשינו הזמנות, ממש בא לי לעשות לו פרסומת. מדובר על בית דפוס ישן וותיק בראשל"צ, שמו "דפוס אומן", הם עשו לנו הזמנות (ראו למעלה) במחיר מצחיק 390 ש"ח (המע"מ כבר כלול) ל-200 הזמנות. הזמנות היה דבר שממש לא תיכננתי להשקיע בו כספים ולכן תיכננתי משהו סביר ורגיל כזה, לבסוף, בזכות הקריקטורה ששמנו בהם והמשפט מ"ברית עולם" ובכלל יצאה הזמנה חמודה, חברים שלנו לא האמינו למחיר המצחיק, כי הם שילמו פי כמה. אשמח לתת עצות לכל המעונינת, כי בסה"כ אצלי הכל די סגור. בוקר מקסים לכולנו

למעלה