עדכונים

Lopezit

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

מצעדים- אחרי ההופעה באמריקן איידול CAUM עלה במצעד האלבומים ממקום 45 ל- 37 עם מכירות של 17,059 עותקים אני ציפיתי ליותר... אבל נסתפק בזה במצעד האלבומים הלטיניים הוא עדיין מקום 1 שבוע 3 ברציפות
המגזין Us Weekly כ Style Icon of The Year והיא תקבל את הפרס שלה באירוע שייערך ב26.4
ג'ן ומארק תובעים את העיתון National Enquirer אחרי שבחודש שבחודש שעבר הם אמרו שג'ן ומארק היו מעורבים בפרשת הרואין בגלל שמארק הכיר פעם מישהו שעכשיו מואשם באחזקת הרואין ופורנוגרפיית ילדים... בנוסף הם שמו תמונה של מארק איתו.. תראו להם מזה!

Lopezit

New member
בטח ארז יודע

אני חושבת שבארה"ב היא הגיעה לאלבום זהב (100 אלף עותקים) וסה"כ בעולם זה בטח משהו כמו 250-300 אלף עותקים

QueIronia

New member
מחר תתעדכן הטבלה העולמית ונדע כמה נמכר

השבוע. בשבועיים הראשונים (לא כולל השבוע האחרון), נמכרו בעולם 200-210 אלף עותקים, כך שההערכה של ליאת נכונה. בארה"ב נמכרו כמעט 100,000 (מעל 90, אבל עדיין לא 100). בכל מקרה, גולת הכותרת של המכירות היא ללא ספק שוויץ, שם ג'ניפר נמצאת במקום הראשון כבר שבוע שלישי ברציפות. בכלל, באירופה הדיסק מצליח הרבה יותר מאשר בארה"ב, והדיסק ב- Top10 ברוב הארצות.

QueIronia

New member
לא. המכירות בארה"ב נכנסות

למכירות במאדים. מה נראה לך?!?!?!?!??!?

Lopezit

New member
אל תעצבן אותי

חשבתי הנתונים ששמו הם בנפרד- ארה"ב ושאר העולם

QueIronia

New member
נתון מדויק יותר:

בארה"ב נמכרו מעל 97,000 עותקים. ג'ניפר רחוקה פחות מ-3000 עותקים מהזהב: בארה"ב, אם בדיסק יותר מ-50% מהשירים הם בספרדית, הסטיפיקציות הן: 100K - זהב 200K - פלטינה 400K - פלטינה כפולה (וכך הלאה בכפולות של 200K)

ביקורת רעה על הדיסק בפנאי פלוס

יימח שמו של אמיר
הוא רשם שזה דיסק לא משהו, הכותרת הייתה: "מה עבר על ג'ניפר שהחליטה לעשות דיסק בספרדית?!" והוא אמר שהוא לא התלהב מהשירים, וזה אחד הדיסקים הכי חלשים שלה לפי הביקורות שנכתבו באינטרנט, ושיש שירים כמו Porque te marchas שנכיר, והוא כתב ש-TU ו-Adios שירים יפים... והוא דירג את האלבום כ-3 כוכבים
והוא אמר ששאקירה לא צריכה להלחץ בגלל האלבום הזה... אולי אסרוק אח"כ

QueIronia

New member
לא מפתיע שהוא יורד עליה...

הוא אף פעם לא חבב אותה
והוא גם משקר, כי הביקורות באינטרנט מאוד חיוביות.

לא מסכים!

איזה שטויות להגיד שבגלל שהוא אמר שהאלבום רע אז הוא שונא אותה.. אני הכי אוהב אותה בעולם ובאמת שלפי דעתי האלבום אחד ה-חלשים.. חוץ מקה היסיסטה שהוא מדהים ועוד שיר אחד אולי לא התחברתי לכלום שם ויש שירים של שאקירה בספרדית שאני כן אוהב.. קיצר אני דווקא כן חושב ש-3 כוכבים זה דווקא סבבה..

QueIronia

New member
תאמין לי שזה לא בגלל אלבום אחד

אם היית עוקב אחרי הביקורות שהוא נתן לג'ניפר לאורך השנים, היית רואה את זה.

Lopezit

New member
מה סבבה??

לאלבום הזה מגיע 10 כוכבים כל שיר מקבל כוכב! וSola נשאר בודד

למעלה