עדכונים

mor000

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יום שלישי הגיע ואיתו גם העדכונים מתוך העיתון שקיבלתם היום בבוקר בדואר [או שאולי תקבלו בהמשך [= ] בקיצור כהרגלנו מספר עדכונים שגרתיים:
קטעים מתוך הכתבות של השבוע כבר עלו לפורום, אתם מוזמנים להגיב, לשאול ולדון... להזכירכם: כל הכתבים של העיתון נמצאים בפורום, אתם מוזמנים להתיידד ולשאול על הכתבות... או סתם מה קורה [=
בחן את עצמך השבועי- האם אתה קרבן אפנה? כבר נמצא במאמרים! ותוכלו להיכנס גם דרך "כאן"
הטור השבועי של "פצצת התום" כבר במאמרים וגם אליו תוכלו להיכנס מפה- "איזה להיט! "
והטור שכולנו ממש אוהבים לקרוא אותו עם כל החבר'ה ולצחוק [=... סתם נו- עצה אישית- מ....פה!
בזמן הקרוב [שעה, שעתייים, יום, יומיים] יעלו השערים האחרונים שעוד לא הועלו ל"תמונות", מצטערים על העיכוב.
תזכורת: בכדי להיכנס למאמרים אתם פשוט מרימים את הראש קצת למעלה [תשארו ממוקדים על הצג כן?], תראו שם שורה נחמדה שמכילה כל מיני בונוסים שהכנסנו לפורום כגון - סקרים, מאמרים, תמונות וכו' וכו'... תלחצו על מאמרים ותהנו מהשלל שכבר נמצא שם, תוכלו גם להיכנס לתמונות ולהנות מהשערים של כל הזמנים ותמונות בלעדיות לצילומים של השער... ועוד ועוד ועוד

רציתי לציין../images/Emo29.gif שהבחן את עצמך השבוע נהדר[: הוא מעניין והתשובות לא קיצוניות מדי, אהבתי ממש.

flora non

New member
מי קרא את העמוד הראשון? ":)

קיצר, יש שם כתבה שלי על אשקלוןD:". מישהו התלהב\התרשם\או סתם נגעל מהתמונה שלי? :p אח...מעריב לנוער מוצא דרכים חלקלקות לא לשלם על כתבות, חעחעחע (מכתבים למערכת?! טוב, לפחות זה בדף הראשון וזה עמוד שלם:). יום טוב לכולם!
נ.ב: אגב, אני מסכימה עם שפירית. אני וחברה שלי עשינו את הבחן את עצמך באיזה אמצע שיעור משעמם וזה היה ממש נחמד. עמית, כל הכבוד, שיחקת אותה!

amit678

New member
אני קראתי!!! ../images/Emo13.gif

ומאוד אהבתי
אני חושבת שזו הכתבה הכי אמיתית וכנה שקראתי על המצב בשדרות/אשקלון בזמן האחרון... אהבתי את זה שניצלו את זה שמלבד הסיפור שלך יש לך גם כישרון כתיבה (ויש לך
) ונתנו לך לכתוב את זה בגוף ראשון במקום לשלוח איזה כתב שיראיין אותך... גם כתבת את זה יפה. אין את הכתבה מולי עכשיו אבל היו שם כמה וכמה משפטים שיצא לי לחשוב עליהם אחרי שקראתי את זה בהמשך היום, אני חייבת להגיד שאם יש מסביבי איזו בועה שאני לא מודעת אליה, 'הבועה התל-אביבית' או משהו כזה, את אולי לא פוצצת אותה (כי אם יש אחת כזו אפילו לקסאם אם כל העוצמה וההרס שלו זה יהיה קשה להרוס בועה כזו) אבל בקעת סדקים בתוכה. פשוט חומר למחשבה, פייר, אף פעם לא חשבתי שפחות משעה נסיעה מכאן יש מציאות לגמרי אחרת ושבעוד שאצלנו, כמו שאמרת בכתבה שלך, יש פחדים כמו להיכשל באיזה מבחן באשקלון או בשדרות יש פחדים שאני מתפללת שלעולם אני לא אכיר... אה ותודה, שמחה לדעת שקצת שיעמם לך פחות בשיעור
את האמת שגם לי היה משעמם בשיעור היום ודווקא היה לי מעריב לנוער אז התחלתי לעשות את כל הסודוקו והתשחצים- אל תנסו את הסודוקו האכזרי אנשים, הוא פשוט...אכזרי

flora non

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה-רבה-רבה על התגובה ועל ההערכהD:". אני ממש מסמיקה פה!
(יצא ממש כמו קומיקס^^"). האמת אחרי ששלחתי את זה התפללתי שזה לא יצא לעיתון. לא יודעת למה. פשוט... אני לא יודעת, זה לא כמו לכתוב תגובות בפורום של מגיבים מעטים להודעות. וגם פחדתי שזה לא יהיה רלוונטי... טוב, העיקר שזה יצא סבבה למדי, אז אני שמחה=]. אח, אצלנו מכורים דווקא לתשחצים- מתאספת חבורה של איזה 10 משועממים שדנים בלהט מה ההגדרה המתאימה לגבוה- רם,תמיר, נפיל, או בעצם האגריד, חעחע:). אני תמיד פותרת את הסודוקו הקלילים האלה של מספר וחצי ותופסת מעצמי "סודוקיסטית בשקל". הסודוקו האכזרי הזה שהצלחת לגעת בו- עושה לי כולרה
!

למעלה