עדכונים....

drtrip

New member
../images/Emo41.gifעדכונים....

שלום לכולם, כל פעם שאני מבקרת בצימר אני נזכרת כמה הוא יפה וכמה בעלי המקום אכפת להם מהטיפוח ומכל פרט קטן. וילה ויטראז בית הלל גליל עליון-מקום מדהים. כל פעם שאני מגיעה לשם אני מתלהבת מחדש. הלובי החמים והמעוצב להפליא, גקוזי ספא בחוץ+סאונה+חדר טיפולים. חדר האוכל עם ארוחות הבוקר המדהימות!!! סוף הדרך... החדרים מקסימים!!! בכל צימר יש קומה ראשונה ושנייה והצימר מרווח ונעים. עדיין נשאר להם מקום אחד פנוי לפסח לפי מה שהבנתי. למעוניינים! הבית של מיכל מושב שעל רמת הגולן - נוף סוף הדרך, נדמה כאילו אנחנו בחו"ל ולא בארץ. אוויר הרים אחר ושונה ממה שאנו רגילים, משהו נקי כזה, מאוד קשה להסביר את ההרגשה המופלאה הזו. נכנסים בדלת הראשית ועולים קומה בגרם מדרגות מעוצב להפליא ומיוחד, בקומה השנייה יש להם סוויטה מלכותית לזוג, הכוללת גקוזי ענק פינתי זוגי, מיטה שידה והכל דברים מיוחדים ועיצובים הישר מחו"ל הכולל את כל הפרטים הקטנים כמו תמונות, אביזרים כיסויי מיטה כריות, באמת משהו... מיכל המקסימה מספרת לי שאורחים שמגיעים אליה לא נוגעים ביין כי חושבים שזה בתוספת תשלום ולכן היא מדגישה לכולם שזה כולל יין וארוחת בוקר מופלאה מעשה ידיה. מעבר לחדר המדהים הזה... יש עוד שני חדרים באותו מקום בקומה השנייה אשר מתאימים או לשני זוגות או למשפחה עם ילדים גדולים. עדיפות היא נותנת לאורחים שמגיעים לסוויטה ולא רוצים רעש לכן מעדיפה לא להכניס אליה ילדים קטנים. הבוסתן מאחור מלא כל טוב עצי דובדבנים,תאנים,אפרסקים ועוד... האורחים יכולים לקטוף ולאכול כאוות נפשם!!! את האתר שלה היא צריכה לחדש ומיכל הסבירה לי כי רק עוד שבוע יעלו התמונות החדשות של הצימרים אשר שופצו בענינות טעם לדעתי.

למעלה