עדכוני לילה

jaycom

New member
../images/Emo41.gifעדכוני לילה../images/Emo41.gif

אני רואה שלא נפתח שרשור כזה משום מה :/ אז לקחתי יוזמה :)

jaycom

New member
חם חם מהתנור

איכשהו קרה שרנין וצבר לא מדברים.. מישהו יודע איך דבר כזה קורה?

כן בדיוק הקלטתי עכשיו את צבר מדבר על זה:

מסתבר שאתמול רנין עשתה לצבר קטע כך טוען צבר, כנראה שרנין פשוט היתה עם החדשים או משהו כזה ואח"כ צבר התעלם ממנה והיא הלכה לחדר האח הגדול עם לאון והיום רנין באה לדבר עם צבר והוא הראה לה שהוא לא מעוניין. כך מספר צבר ולאון אמר לשפרה שרנין אמרה לו :"באתי לחבק את שיפרה והיא בקושי החזירה חיבוק" שפרה היתה בשוק כי בדיוק סיימה עכשיו שיחה עם רנין שסיפרה לה שרק היחס של צבר לא טוב ושאיתה הכל בסדר

LIA07

New member
לפי מה שהבנתי...

היה משהו בין רנין וצבר במטבח...היא הייתה עצבנית או משהו מהצד של צבר - רנין לא מתיחסת אלי מאתמול מהצד של רנין - צבר לא מתיחס אליה ואפילו לא נותן לה להתקרב אליו , שפרה לא מביאה את אותו היחס כמו תמיד ולאון..לאון זה לאון שומע פה ומדבר שם דו פרצופי וזה דיי מגעיל לאחרונה תאמת לא אכפת לי מה הולך שם...שיוכלו אחד את השני

פשוט אי הבנה

רנין חושבת שצבר לא רוצה אותה לידו, כי היא באה אליו והוא עשה לה לא עכשיו. ואילו צבר בטוח שרנין הצביעה נגדו ונגד שיפרה, וטוען שרנין מתרחקת ממנו (הוא כנראה שכל למה... רמז: אינה)

jaycom

New member
ברור שזה אי הבנה

אבל הגנון הזה ממש מיותר לדעתי..

Preema

New member
ג'יזס עם רנין צבר לאון ושפרה מישהו צריך

ללמד אותם את פרק א.1. ב"מבוא לפסיכולוגיה" וכך זה הולך: 1. "על ראש הגנב בוער הכובע" פרשנות סימולטנית: מי צבוע ומסוגל לבגוד בחברים,הוא הראשון שחושד ב"חבריו". מי שאין לו את הצביעות והרשע בדם לא יחשוד בצביעות וברשע אצל האחר. הם באמת מזכירים לי ארבעה נחשים אחרי שנגמרו כל העכברים לאכול ואז הם מבינים שאין ברירה ויצטרכו להתחיל לאכול אחד את השני!

ordiki

New member
זה הדבר הכי הגיוני

רנין באה לשחק את המשחק בלי שום נאמנות לקבוצה כלשהי ועכשיו היא תתקרב לעינב ויוסי.

jaycom

New member
הידעתם?

איתי היום נפרד בשעה טובה מהשערות על הכתפיים והחזה ותודה לונסה..

jaycom

New member
נו באמת

זה היה בצחוק.. תודה לונסה על זה שהורידה לו את השערות בכתפיים סוף סוף.. למה לקחת כל דבר קשה?

לאון התככן הזה אני לא סובל אותו

הוא עכשיו ניסה לסכסך שוב בין שפרה לעינב, ומנסה להגיד לה שעינב חיממה את רנין נגדה ונגד צבר. אני אשמח מאוד אם לאון יעלה בשבוע הבא על הגריל, ולו רק בשביל שיחוש את הגחלים מתחתו במשך יומיים...

Tapudy

New member
שיחה מעניינת של הבנות בחדר עכשיו

שפרה ממש בטוחה במעמד שלה. קצת חוששים לצבר אבל בטוחים שונסה תעוף

למעלה