עדכוני סוף שבוע

•aniviel•

New member
../images/Emo41.gif עדכוני סוף שבוע ../images/Emo41.gif

הסיכום השבועי יופיע מחר מאוחר מהרגיל (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד חיים חוץ מהפורום ופורים ואני יוצאת לחגוג... חח
), אני מתנצלת מראש לאלו שלא מתחברים בשבת כי יכול להיות שאני אוכל לפרסם את הסיכום רק לאחר כניסת השבת (נגיד בערך ב8 בערב). אבל אני אשאיר אותו נעוץ בתחילת העמוד עד יום ראשון כך שלא משנה כמה הודעות חדשות יהיו - לא תפספסו אותו
כמו כן אני גם אפרסם מחר תקנון קצר לפורום. לא תכננתי לעשות זאת אבל אני מניחה שצריך. אל תדאגו, הוא לא יהיה ארוך, ואת רוב הדברים אתם כבר יודעים והפנמתם
החידון על העלילה, שלי, של ליאור (אלרוס) ושל שירה (ThePiper) יפורסם כמו בכל סוף שבוע - ביום שבת בערב. הפעם ב21:00, אל תשכחו להיות כאן ולהשתתף
וסוף סוף, ביום שלישי, חידון מאחורי הקלעים יחזור רשמית לאחר חופשה לא מתוכננת של שבועיים. בקשר לשעה לחידון - אני אעדכן אתכם ביום ראשון.
ומי שמעוניין שאני ארשום את שמו על הברכה לפיטי (פיטר ג'קסון) ועדיין לא הגיב, יש לכם זמן עד יום ראשון (במסר או שתשרשרו לכאן או להודעה של שרשמתי בנושא...) סוף שבוע נעים ופורים שמח
לירון

ChipiM

New member
../images/Emo8.gif יש לי כלל ראשון לתקנון:

לא מדברים על הורדות... חחחחחח את זה כבר למדתי "על בשרי" בוא נגיד ככה...

בעקרון..

זה לא כלל לפורום, אלא כלל של תפוז. אסור בשום פורום בתפוז לדבר על הורדות בקאזה, איימיש או כל תוכנת שיתוף אחרת..

למעלה