עדכוני שחקנים

randomguy

New member
חדש בקומונה ג'ניפר מוריסון (קמרון):

הוספתי מידע על הסרט החדש של ג'ניפר וג'סי FLURISH
הוספתי תמונה (שצולמה ממש לאחרונה) של ג'ניפר מדגמנת
דניאלה הוסיפה עבודות גרפיות יפות של תמונות של ג'ניפר (הכי יפות שתי האחרונות)
אז כולם מוזמנים לבקר
הקישור בחתימה שלי...רק צריך ללחוץ

shiiiran

New member
אני לא יודעת אם שמתם לב

אבל היה היום סרט עם האחיות אולסן שבו צ'ייס השתתף (שכחתי את שמו האמיתי) משהו שנקרא: לכבוש את לונדון.
המבטא הבריטי שלו מעצבן אותי! בא לי לטלטל את הבריטים ולהגיד להם להשתחרר......
נ.ב. http://www.linkim.yo-yoo.co.il//pwn.php?ID=726 (זה סתם כי אני רוצה לזכות באמ פי 3, אני אשמח אם תפיצו את זה..)

randomguy

New member
סרט של ג'ניפר מחר בלילה בטלוויזיה!

עדכון: מחר בלילה שבין שבת לראשון, בשעה 1:20 אחרי חצות ישודר סרט שג'ניפר מוריסון (קמרון) מככבת בו בתפקיד די מרכזי! פרטים נוספים על הסרט אפשר למצוא בקומונה של ג'ניפר, רק תלחצו על הקישור בחתימה שלי ואתם שם.

efratbas

New member
זה מבטא אוסטרלי, לא בריטי ובעיניי

המבטא של ג'ס ספנסר חמוד מאוד... (וכמובן גם השחקן עצמו...)

randomguy

New member
אופס...ב 1:20 אחרי חצות

Big Shot: Confessions of a Campus Bookie \ ביג שוט: וידויו של סוכן הימורים בקולג` השם של הסרט נשמע דפוק, אבל זה לא סרט דפוק. ראיתי אותו כבר לפני שלושה חודשים בערך וזה דווקא סרט לא רע. ג'ניפר מס' 3 בסדר הקרדיט, רואים אותה די הרבה (בהתחלה בקושי, אבל אח"כ יותר ויותר). זה סרט משנת 2002. ג'ניפר בלונדינית (ראו תמונה מצורפת) וחמודה (כמו תמיד!) הסרט הוא על בחור שמתחיל לארגן הימורים בקולג' שלו, וכמו מהמר מכור, הוא הולך על הימורים בכסף יותר ויותר גדול, ולוקח יותר ויותר סיכונים ופשוט לא יודע מתי להפסיק! הדמות של ג'ניפר היא קארלי, והיא החברה שלו, והיא מנסה לשכנע אותו להפסיק את ההימורים ולמצוא משהו יותר מוצלח ויותר חוקי - שוב פעם היא משחקת את הדמות של המלאך הטוב! תיאור של הסרט (לפי וואלה): קומדיית נעורים. סטודנט בקולג` עובד כסוכן הימורים של משחקי כדורסל. הצרות מתחילות כששחקן כדורסל מציע לקחת חלק בהימורים ובתוצאות. עם: דייוויד קרומהולץ, טורי קיטלס, בימוי: ארנסט דיקרסון (ארה"ב 2002). שחקנים: דייוויד קרומהולץ,טורי קיטלס ארה"ב.

pink panther 8

New member
ראיתי אותו סרט חמוד!!!

היא משחקת תפקיד מעולה אהבתי אוה בסרט ולא היו הרבה קטעים סקסים בסרט...

randomguy

New member
לידר את מגניבה! מגיע לך גביע ../images/Emo106.gif

כל הכבוד לך שראית את הסרט! ג'ניפר שיחקה אותה בסרט הזה
אני ראיתי אותו רק פעם אחת לפני כמה חודשים אז אני כבר לא זוכר טוב. אבל אני זוכר שהיתה סצינה סקסית כשהיא יצאה מג'קוזי והמממ...הבחור דיבר עם האמא שלו בטלפון...זה היה מצחיק לאללה! האמא שואלת "החברה שלך מטפלת בך טוב? למה נשמע שאתה בכאבים?"
וגם כשהיא מנסה לפתות אותו והוא רוצה ללכת היה נחמד. בכל אופן, יחסית לדמות של קמרון זה היה מאוד מרענן לראות את ג'ניפר מתנהגת ככה

pink panther 8

New member
חחח נכון היה סרט ממש חמוד../images/Emo85.gif

פשוט חבל על השעה בייחוד שתמחילים ללמוד יום למחרת בשמונה בבוקר! חח לא נורא! ותודה קיבלתי את הגאווה הזה בגאווה! יש רק מעט אנשים שאני רוצה להודות להם... לאמא שלי
לאבא שלי
לסבא שלי
לסבתא שלי
ולנונה שלי
לאח שלי
לאח שלי השני
ולאח שלי השלישי
לדודה שלי
לדוד שלי
לבת דודה שלי(מיטלי לאב יא ביץ')
לבן דודה שלי
לכל המשפחה שלי מצד האבא :-*
לכלב
להוט שאיפשרו לי לראות ת'סרט
ולרן שהמליץ על הסרט !
חחחחחחחחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעח תתעלמו חעחעחעחעחעח

randomguy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!

האמת שיש רק שלושה אנשים שנתתי להם גביע. אחד לך. שני לגל כשהיא הצליחה לקבל הכי הרבה נקודות בחידון שעשיתי פעם (אבל אופיר אמרה שלא מגיע לה גביע כי זאת לא היתה תחרות, אז שללתי ממנה את הגביע בערך), ושלישי לדניאלה שהכינה עיצוב מושלם של לוגו לקומונה ג'ניפר מוריסון

pink panther 8

New member
אני מרגישה כל כך מיוחדת!../images/Emo13.gif

חחחח טנקס! וד"א היה עכשיו שרשור נוסף אם המון עיצובים של האוס וJM ואני חושבת ששוה להכניס אותם לקומונה!

randomguy

New member
כולם בפורום יכולים ללמוד ממך הרבה

ובאמת בזמן האחרון הזנחתי את הקומונה, אבל אני מתכוון להעלות בה עוד הרבה תמונות. ראיתי את העיצובים של האוס\קמרון...הם מאוד יפים. רקעים שאת הכנת בעצמך, את יכולה להעלות גם בקומונה כשיהיה לך זמן

pink panther 8

New member
כה אני ישתדל!

אי בתקופת מבחנים עוד שבועיים יהיה לי אוויר אז אני יתחיל להעלות עוד עיצובים יותר נכון לעשות עוד עיצובים ואני מבטיחה שאני יעלה... וטנקס!

ToryMaster

New member
נכון

אבל ספציפית בלכבוש את לונדון יש למבטא שלו טאץ' יותר בריטי.

randomguy

New member
המבטא של צ'ייס הוא אוסטרלי לא בריטי

אבל להאוס היתה פעם בדיחה שאוסטרלים הם בריטים כי הם שמים את המלכה על הכסף שלהם, אז את לא ממש טועה אם את קוראת למבטא שלו בריטי

למעלה