עוגות מסדנאת הפיסול הבסיסי שהתקיימה אתמול בטלטלים.
T t a l talim New member 29/10/04 #1 ../images/Emo41.gifעוגות מסדנאת הפיסול הבסיסי שהתקיימה אתמול בטלטלים.
2 28פרילי New member 29/10/04 #5 יופי של עוגות!!! יש לי שאלה - איזה קוטר התבנית שבה השתמשת בשביל העוגות שבתמונות? ועוד דבר: מה זה הבסיס הצבוע בכמה צבעים? כל 3 העוגות מקסימות, אבל אהבתי במיוחד את העצם של הדג...
יופי של עוגות!!! יש לי שאלה - איזה קוטר התבנית שבה השתמשת בשביל העוגות שבתמונות? ועוד דבר: מה זה הבסיס הצבוע בכמה צבעים? כל 3 העוגות מקסימות, אבל אהבתי במיוחד את העצם של הדג...
T t a l talim New member 29/10/04 #6 הי פרילי, התבנית היא תבנית כיפה, בקטר 18. המשטח מצופה בבצק סוכר צבעוני, בטכניקות שונות ליצירת שיש. שבת נהדרת!
הי פרילי, התבנית היא תבנית כיפה, בקטר 18. המשטח מצופה בבצק סוכר צבעוני, בטכניקות שונות ליצירת שיש. שבת נהדרת!
מ מיכל שמ New member 30/10/04 #8 חדשה כאן ויש לי שאלה התבניות אכן נראות חצאי עגול וללא בסיס כמו שאני מכירה בקערות .אז איך בכל זאת הן עומדות בזמן האפיה ?????
חדשה כאן ויש לי שאלה התבניות אכן נראות חצאי עגול וללא בסיס כמו שאני מכירה בקערות .אז איך בכל זאת הן עומדות בזמן האפיה ?????
T t a l talim New member 30/10/04 #9 הן פשוט עומדות... אין לי הסבר "פיזיקלי"- הן בצורת כיפה מושלמת ועומדות יציבות בתנור!
D DOLPHINREEF New member 31/10/04 #11 יש אפשרות גם להשתמש ברינג שעליו מניחים את הקערה, אני משתמש בו כך הוא יציב