עוד דיון

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifעוד דיון../images/Emo220.gif../images/Emo6.gif

(נמנמ, מותר לי לחפור, הוגשתי על 100 בחיבור!
) משהו שעיניין אותי לדעת
אני בטוח שבימי הקומונה דיברו על זה הרבה, אבל יש הרבה חדשים והכל, יכול להיות נחמד לראות את הדעות של כולם: בתקופה שהודיעו על הזריקה של טאריה מהלהקה, ופירטו את הסיבות והכל, הרגשתם שטאריה אכן אשמה? או שמא שחברי הלהקה מגזימים? או משהו אחר? ועד כמה נפגעה ההערכה שלכם לטאריה? או ללהקה עצמה? סופ"ש נעים

כן, אני באמת חושבת שדיברנו על זה,

אבל איתי ביקש כל כך יפה
לפי מה שהבנתי מהמכתב של תומאס וכל הדיווחים מסביב (=רכילות
), טאריה די אשמה עם היחס המזלזל שלה ללהקה. זה עצוב שבסוף קרה שתומאס לא התפשר (לפי מה שהבנתי לא היו מחלוקות מוזיקליות אלא רק בעיות גישה והתנהלות) והחליט להעיף אותה. אני לא חושבת שזאת תגובה מוגזמת, אני מניחה שהם שקלו את הצעד הזה כמה חודשים. אני מוכרחה להגיד שבהתחלה (ואפילו עכשיו אין לי דיעה מוגדרת) די נקרעתי בין שני הצדדים. אני מתה על טאריה, יש לה קול מדהים, ולמרות שבאלבום האחרון הוא די הולך לאיבוד - יש את כל החומרים הקודמים של נייטוויש. מצד שני אני גם מתה על תומאס בתור קלידיסט וגם בתור ראש הלהקה (אל תיטפלו לקטנות ותעירו על זה, אתם יודעים שזה נכון), והוא עשה את ההחלטה בשיתוף האחרים תוך כדי מחשבה על טובת הלהקה והצלחתה. עצוב לי על כל ההחלטה והעובדה שהעניין כל כך מעכב את האלבום החדש, אבל אני עדיין מעריכה מוזיקלית את כל חברי הלהקה, וחבל שטאריה יצאה כזאת ביץ'. בכל זאת אין לערבב בין המוזיקה לאופי האדם. סיימתי.

The Cat Woman

New member
אני חושבת....

שההצלחה כנראה עלתה לה לראש, זה גם מאוד הגיוני. היא הקול של הלהקה- כנראה היא חשה לעצמה שהיא= הלהקה ושבלעדיה הם לא יכולים. מה שנקרא "שגעון גדלות". האמת- יש לה על מה לחוש את עצמה, אבל זה בא על חשבון הלהקה וזה מה שלא היה בסדר... אני לא חושבת שהם היו זורקים אותה מהלהקה בלי שיהיו מאחורי זה סיבות מוצקות מספיק ובלי הפעלת שיקול דעת. אחרי הכל, לזרוק את הסולנית שלך- זה סיכון. זה להסתכן בלאבד מעריצים, לאבד הכנסות ובאיזשהו מובן גם לאבד את הרוח והנשמה של הלהקה. אם הם לקחו את הסיכון הזה, כנראה שהם הרגישו מספיק חזקים בלעדיה וכמובן- שהם מספיק צודקים. אני איתם
לאחרונה שמעתי שגם שרון (מWT) עושה להם בעיות- לא מגיעה לחזרות, מבריזה מהופעות... כל מני דברים כאלה. לא יודעת אם אלו שמועות, אבל אפשר לראות כאן שהדשא של השכן לא ירוק יותר.

TheImpactBoy

New member
בעקרון,

אהבתי כ"כ לשמוע את השילוב בין הקול המדהים של טאריה למוזיקה המופתית של נייטוויש... וזה כבר לא יהיה ככה... וזה מבאס. לא כ"כ נכנס לכל הסיפורי רכילות האלו. אבל בעקרון זה חבל כי הם היו ממש מושלמים יחד. וזה למרות הירידה של טאריה בדיסק האחרון.

Super Alonit

New member
הממ...

לדעתי, אם הם בחרו להעיף אותה כנראה שהמצב באמת היה בלתי נסבל. אבל זה ממש לא בסדר שמה ששמענו בעיקר (לפחות אני) היה הצד של הלהקה על הביצ'יות שלה- בסדר, היא התדרדרה, הפירסום עלה לה לראש, וואטבר- לא צריך להשמיץ אותה ולומר כמה נוראית היא הייתה. ומה עם הצד שלה? שלחו לי איזה ראיון איתה אחרי זה או משהו והיא בכתה וזה עשה לי ממש עצוב.
כלומר, עברתם הרבה ביחד, איך אפשר לזרוק את כל זה? העובדה שהלהקה שלה (לא שלה אבל נו, היא הייתה חלק משמעותי מהלהקה) התאחדה כדי להעיף אותה זה די מגעיל- אני די משוכנעת שאם היא הייתה יודעת שזה יגיע למצב הזה היא הייתה מורידה מעט את הראש מהעננים. בכל מקרה, כשאני שמעתי על זה לראשונה הייתי די בשוק. הייתי בטוחה שהלהקה תתפרק כי בתכלס קשה לדמיין את נייטוויש בלי טאריה, אבל הם ממשיכים ויופי להם, למרות שאני לא מאמינה שאף סולנית חדשה תוכל להחליף אותה. כמה ששאר חברי הלהקה מדהימים, טאריה ותומאס היו בעיניי הבסיס של נייטוויש ואותם פשוט אי אפשר להחליף.

LadySilkworm

New member
אני חשבתי שטאריה אשמה

ועם הזמן הערכתי פחות ופחות את טאריה, והאמת שהגעתי לנקודה שאפילו שמחתי שפיטרו אותה. אבל זה השתנה, כי עכשיו אני מעריכה אותה הרבה הרבה יותר וכ"כ עצוב לי שפיטרו אותה, אני עדיין חושבת שהיא אשמה וחבל שהיא לא התנהגה אחרת, או חבל שדברים לא הסתדרו אחרת, כי היא מדהימה ובכל זאת הייתה חלק גדול ומשמעותי בלהקה. קשה לי לדמיין מישהי שיכולה לשיר את השירים יותר טוב ממנה. וללהקה בכללי, מאז שהכרתי אותם ההערכה שלי כלפיהם גדלה וגדלה וגדלה והיום היא עצומה, אז המכתב של תומאס די הפתיע אותי, אבל לא הוריד את ההערכה שלי כלפיהם.

FeLL67

New member
בעיניי

תומאס רצה להמנע דווקא ממצב גרוע יותר בעתיד [ אל תשאלו למה, המח המעוות שלי] לחברי נייטוויש היו סיבות, הם היו יכולים לנסות לדבר איתה או משהו ולא להפיל עליה את זה בבום אחרי הופעה, כמו שכבר ציינתי איפשהו לדעתי הגורם לבעיה היה מרסאלו [שאח'כ גם תפס תחת ו"פיקוד"] אבל ! טאריה זילזלה בלהקה והיא עצמה אמרה שלא משנה מה האלבום הבא של נייטוויש יהיה האחרון איתה, ושהיא לא צריכה אותם ואולי זה לטובה, והיא תצליח יותר לבד וזה יגרום לה יותר אושר מי יודע.. ההערכה שלי כלפיה לא ירדה מהסיבה הפשוטה שמההתחלה יצא לי לקרא כל מיני שמועות על התנשאות מצידה אמ. אני סוגדת לה. סוגדת לקול שלה, ליופי שלה.. לקסם שהיא מביאה לשירים. טאריה היא פשוט טאריה, אחת ויחידה. לא תמצא לה מחליפה יאה, יכול להיות שנייטוויש יצליחו גם בלעדיה אבל העבודה שלה עם הלהקה לעולם לא תשכח.

jack ange

New member
אם זה נגמר זה חבל...

טריה היא פשוט מדהימה, וכל שאר חברי הלהקה... השירים שלהם... ההופעות
וזה כל כך חבל שזה הגיע למצב כזה שהעיפו אותה... נייטויש עדיין היו מדהים גם בלי טריה, הכתיבה והקסם לא יעלמו (אני מקווה) ואני אכן מקווה שהם יצליחו למצאו מישהי שתוכל למלא את המקום שלה... שזה עבודה מאד מאד קשה. כ"כ חבל.

למעלה