עוד חדשות

לב אם

New member
../images/Emo41.gif היתה לנו קצת הפוגה מחדשות

והנה הן חוזרות בגדול

לב אם

New member
הרב שפגע בתלמידיו

שני העיתונים מספרים על רב חרדי שפגע במספר תלמידים. הרב הזה מתעלל במשך שנים בילדים רכים ופוגע בהם גופנית ונפשית, ומה יש לפרקליטו להגיד? נכון: פרקליטו של החשוד אמר בדיון שמדובר באדם נשוי, אב לארבעה ילדים, ללא עבר פלילי. מתי כבר ילמדו שכל הפושעים האלו מסתתרים באיצטלה של אנשים ישרי דרך והגונים , כך הם מגיעים לעוד ועוד ילדי במשך שנים, תוך הסתרה של מעשיהם, אז איך יהיה לו עבר פלילי. ואם לא מספיקה חומרת המעשה כשלעצמה, הרי שבחברה החרדית, החשש הגדול של ההורים לשמם הטוב ולאיך יראו פוגע לעתים קרובות ביכולת השיקום של הילדים ובחשיפה של הפושעים, אשר משגשגים תחת הילה בדויה של רב ירא שמים. הסיפור במעריב ובידיעות

Sagit3

New member
רק מקווה שלרב הזה יהיה מספיק שכל,

להחזיר את הרשיון לפסוק הלכה לרבנות הראשית וללכת לקבל טיפול בשירות מבחן כמו כל פדופיל. איך רב שעבר בגילוי עריות ועוד התעלל מינית בצורה קשה בילדים רכים (ובטח סיפר להורים שלהם שהם 'מדמיינים כי הם לא רוצים ללמוד תורה'...) מרשה לעצמו להמשיך לפסוק הלכה???? לא לימדו אותו 'יהרג ובל יעבור'? מזועזעת. נ.ב. האם שמו של התוקף פורסם?

לב אם

New member
לפי מה שאני מכירה פדופילים ואת החוק

אזי הם בדרך כלל נוטים דוקא להעמיד פנים שהם בסדר, ולהמשיך למצוא דרכים אל ילדים. ואילו החוק מצידו לא עוזר בכלום - אולי את לא יודעת , אבל פדופיל שמשתחרר מהכלא הוא אדם חופשי שאין עליו שום חובה שהיא, והחוק לא מאפשר להגביל אותו בתנועותיו, במקום מגוריו - בכלום.

לב אם

New member
והעונש המזערי שקיבל הפדופיל הקשיש

קשיש בן 85 הצליח לפגוע בילדים במסגרת התנדבותו בבית ספר. מספרים בתמימות כי לאורך שנות חייו, עבד הקשיש רבות עם ילדים ובני נוער. הוא היה מדריך נוער יהודי בגרמניה ובתחילת מלחמת העולם השנייה ברח לארץ ישראל. לאחר ששוחרר מהצבא הבריטי עבד בפנימייה כאב בית. מי שקורא דבר כזה מתחלחל מהמחשבה על כמות הילדים בהם פגע. ואכן אף השופט לא נתן לגיל ולמראה המסכן להשפיע עליו ו"החליט להטיל על הקשיש מאסר בפועל, למרות גילו והיותו ניצול שואה ללא עבר פלילי, כדי לבטא תגמול וסלידה ולהעביר מסר חד משמעי, שיהיה בו כדי להרתיע" ונחשו מהו העונש המרתיע שנתן השופט?? אכן לא לצחוק שנה מאסר בפועל!!! אם זה לא היה כל כך עצוב זה ודאי היה מצחיק אותי. ומכיוון שאותו קשיש רב פעלים הגיע בריא ושלם לגיל 85, ודאי גם יצא כעבור שנה וימצא לעצמו כר פעילות חדש. מי כמוני יודע שאין לשלטונות החוק שום כוונות להרחיק אותו מציבור הילדים התמימים - הוא הרי אזרח ישר שריצה את עונשו.

0 אור 0

New member
לעולם אין הפוגה

חברה שמקדשת את הצניעות ושמירת הכביסה המלוכלכת פנימה, יחד עם מערכת סוציאלית ומשטרתית שאינה תומכת בהגנה על קורבנות פוטנציאליים גורמת לכך שעוד ועוד ילדים יהיו חשופים לתקיפה מינית ברמה כזו או אחרת מדי יום ביומו לאורך תקופות ארוכות. מטבעה של הפגיעה ובאופי של התרבות שלנו, שרבים מן הנפגעים לא יוצאים החוצה ומדברים על כך, אך הכאוב ביותר שגם כאשר מישהו מנסה להיעזר ומנסה להתלונן, מסתבר שהוא נתקל לעתים בחוסר אמון - ולאחר מכן בבקשה להוכחות מוצקות לדברים שנעשו בחשיכה. והשרשרת נמשכת - וגם כאשר סוף סוף מישהו נתפס אחרי שנים של פשיעה ופגיעה בילדים והריסת משפחות, אזי לוקח שנים להבאתו למשפט, ובינתיים הוא יכול להמשיך ללא פגע. והשרשרת נמשכת - וגם כאשר סוף סוף הוא נשפט, ומעשיו נמצאים חמורים ביותר והשופט נוזף בו ומכניס אותו למאסר - אזי המאסר הוא סמלי בלבד (שנה????!!!!) כי הוא איש ישר דרך, קשיש, בלי עבר פלילי ... והשרשרת נמשכת - וגם כאשר הוא כבר ישב בבית סוהר וריצה את עונשו, הוא יוצא לו שוב חופשי ומאושר אל העולם הבלתי מוגן המצפה לו. ואין תומך ומסייע לכל הילדים שלנו שמסתובבים תמימים וחושבים שמשפחה, מורה, קשיש נחמד, מדריך, רב - הם אנשים שניתן לסמוך עליהם, ואין מי שיאמר להם אחרת עד שמאוחר מדי.

לב אם

New member
עוד קשיש פדופיל התעלל בנכדתו

והפעם יש לו עבר קודם של התעללות בילדה בת 10 (שבה נתפס - מי יודע בכמה עוד ילדים הוא פגע בלי שנתפס ...) אך לא ברור מה העונש שקיבל במעריב טוענים שישב 3 שנים בידיעות מדברים על 5 שנים - בכל מקרה לכשיצא בגיל 75 או 77, יש לו עוד לפחות 10 שנים אם יתמיד על פי הדוגמא של הקשיש מאתמול .. ולא נותר לי אלא לתהות ולשאול האם אריכות ימים של פדופילים היא גזירה שנגזרה עלינו?? - הרי גם אלו המוכרים לי אישית לצערי הרב, היו עושים חסד עם האנושות לא חיו את תוחלת החיים המקובלת ולא האריכו מעבר לה.

לב אם

New member
ויבול היום - מכל הבא ליד

גם אב שהתעלל בבייבי סיטר גם מורה למתמטיקה ושני מקרים של התעללות במשפחה: בן דוד שהתעלל בצורה נוראית במשך שנים בבת דודתו, ואב שהתעלל בבתו. איך עוד לא מצאנו את הכלים להגיע לילדים האלו בזמן , לפני שנאלצו לעבור שנים של התעללות, ורק בבגרותם הם מעיזים לפנות ולהתלונן ..

לב אם

New member
אמא למה לא עזרת???

ושוב מקרה קורע לב בו הבנות (כל אחת לחוד ובלי לדעת אחת על השניה) עברו שנים של התעללות, בבגרותן הן גילו וחשפו באומץ את המקרה. והזעקה קורעת הלב שלהן לאמא שהעלימה עין, ידעה ולא התערבה ולא הגנה עליהן.

לב אם

New member
../images/Emo41.gif עוד חדשות ../images/Emo41.gif

זוכרים את הזקן בן ה -80 שהתעלל בנכדו ונכדתו? אז הוא קיבל 15 שנות מאסר, וכן חויב לשלם פיצויים בסך עשרות אלפי שקלים לנכד ולנכדה. לא נותר אלא לתת צל"ש לבית המשפט, ולהצטער שבמקרים רבים זה אחרת - כאן בפורום ראינו פניות שבהן הפדופיל משתחרר לאחר שנים ספורות, ועוד מצפים מהשמפחה שתממן את בית האבות שלו (כך כתוב בחוק. לא?) מהסיפור עולות תמיהות שונות: האמא נאנסה על ידו בילדותה ואף מתנדבת במרכז תמיכה לנפגעות תקיפה מינית - אם כך איך עלה בדעתה להשאיר את הילדים אצלו כשנסעו היא ואמה לחו"ל? או שיש טעות בכתבה או שאני לא מבינה מה זאת אמהות, ומה זאת אחריות לילדים. כבר היה יותר טוב לזרוק אותם ברחוב, כמו שעושים עם כלבים (לפחות אז בדרך כלל משפחות חמות וטובות אוספות את הכלב) ותמיהה נוספת על דברי עורך הדין של הזקן שאני חייבת לצטט: "מדובר בניסיון של השופטים להעלות באופן מלאכותי את רף הענישה בעבירות מין. לדבריו, "מרשי כלל לא הורשע באונס והשופטים אף לא התמודדו עם טענות שעלו במהלך המשפט, כמו עניין הקרבה המשפחתית, כאשר מדובר בנכדיו של אדם שאימץ את אמם. השופטים התייחסו גם לפרשות מן העבר שחלה עליהם התיישנות". עוד הוסיף כהן כי בכוונתו לערער בבית המשפט העליון הן על עצם ההרשעה והן על חומרת העונש. אני קוראת שוב ושוב ולא מאמינה: האם העובדה שהנכדים אינם קרוביו הביולוגיים אלא מאומצים, מכשירה התעללות בילדים? לאמץ ולאנוס זה בסדר? ועל זה שהשופטים התייחסו לפרשיות שחלה עליהן התיישנות מגיעה להם רק צל"ש גדול - הרי זו הבעיה הגדולה שלנו בהתמודדות מול הפדופילים. שבמקרה הטוב מענישים אותם רק על מאית ממה שהם עשו, גם כאשר זה ידוע לבית המשפט. יעשה טוב בית המשפט העליון, אם בעקבות הערעור יחמיר אף יותר את העונש, ויקבע בכך הלכה שלפיה יש לשפוט פושעים כאלו בעתיד. יעשו טוב אף אם יעמידו את עורך הדין על חומרת הדברים שאמר - נכון, אפשר להתפרנס בכל מיני צורות, ואף מהגנה על פושעים נאלחים. אבל ממש לא חייבים להזדהות אתם.

לב אם

New member
ואת החברות של בתו זה בסדר?

אז העורך דין של הזקן חשב שאם אין קרבה ביולוגית סימן שהכל בסדר, נראה לי שגם הבחור הזה צריך לקחת את אותו עורך דין - הרי לחברות של בתו בודאי אין קירבה ביולוגית אליו. ומה שעובר לי בראש זה איך הגרוש הזה מקבל משמורת על בנותיו. האם מישהו יכול להיות בטוח שגם בבנותיו לא נגע? ואולי נגלה זאת רק בעוד 20 שנה כשהן יתעוררו מהטראומה.. אמא , איפה את?

מממאיה35

New member
על האמא שהעזה

לשלוח את הילדים שלה להיות עם הסבא כשהיא בחו"ל
לדעתי זה בא מהפחד להסתכל על עצמה במראה, להודות לעצמה במה שהיא עברה. ההכחשה במקרים כאלה עדיפה לה על לפתוח שוב (או פעם ראשונה?) את הפצע. נכון, זה נוגד את כל חוקי ההגיון, שאומר שמי שכבר נפגע ישים לב שבעתיים, אבל מסתבר שהמוח פועל אחרת.

0 אור 0

New member
ובכל זאת

אני מודעת לכך שיש הכחשה עד רמה מסויימת - אבל אפילו בלי להיות מודעת לסיבה, היה צריך להתעורר איזה אינסטיקט מגונן על הילדים.

לב אם

New member
ועוד ועוד פדופילים

שמעתי בחדשות (אז אין קישור): האח של הגננת התעלל בילדים. אח שאנס את אחות ו בת ה 7. מה זה לא נגמר??

גן חיות

New member
והיה היום הסיפור של נער בן 13ומורתו

לפי מה שהבנתי, הם ניהלו מערכת יחסים. וכיוון שזה היה בהסכמה של הילד - כנראה שאין אפשרות להעמיד אותה לדין כי אין סעיף לבנים ששווה ל"בעילת קטינה". זה ממש מזעזע!!!!

לב אם

New member
היא היתה המורה שלו?

האם אנחנו מדברות על אותו מקרה? הבנתי שמדובר בשני בני 16 ומורה מבית ספר אחר - לא שזה מעיד על רמתה החינוכית הגבוהה, או על כשרות המעשים, אבל אולי קצת מקל .. אם יש לך לינק אשמח אם תוסיפי לשרשור

0 אור 0

New member
בעפולה ההורים הצליחו לתפוס מטריד

והנה הכתבה מקווה שירחיקו אותו מהסביבה וההורים יוכלו להיות שקטים מעט יותר כששולחים את ילדיהם החוצה.

למעלה