עוד חדשים בפורום

Snow White King

New member
מה קורה? חדש פה

בתור מעריץ גדול של הישרדות [US] די אהבתי את ההישרדות הישראלית [חוץ מהאתגרים החלשים] כרגע אני מחבב את ג'יבארו נעמה ודן D:

שלום אני חדשה

קוראים לי אור מרום ואני בת 18 מעפולה.. ומחכה לגיוס.. עוד 15 יום : ) אני אוהבת את התוכנית... והכי סקסים שם הם: נועם ומולי... ומהבנות יעל וויקה ואני מקווה שנועם יזכה.. תודו שמגיע לו.. הוא ממש תורם ואת העורך דין הזה אני לא אוהבת.. חתיך והכל אבל מתלהב יותר מידי צאו

lior48

New member
היי גם אני חדש

ליאור, רעננה... ממש אוהב את הישרדות הישראלית! ונקרע מצחוק מכל השטויות של מיה... השבט האהוב עלי הוא ג'יבארו כמובן...

הייי

גם אני חדשה..אפילו לא ראיתי שנפתח פורום כזה. אחלה תוכנית , מעניינת ושבט גיבארו אחלה חבר'ה....

RageBot

New member
מה נשמע? :)

היי כולם. קוראים לי דניאל, ואני מכור להישרדות מירושלים.

RageBot

New member
עוד פרטים!

אני בן 17. המתמודד האהוב עלי הוא דן, כי הוא תחמן כזה, שחקנים אסטרטגים הם לרוב האהובים עלי :)

גם אני חדשה

הגעתי היום אחרי שראיתי את הפרק. אז אני ממתינה למתנה (המתנה היא לא בן זוג את זה יש לי כבר) בת 32 מהשרון. עד לא מזמן התנדבתי בעזר מציון כפר סבא והפסקתי מסיבות אישיות והחצי ספרן בן 34. אני אוהבת לקרוא ספרים,לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לדבר בטלפון ולישון. אם היו שמים אותי בתוכנית סביר להניח שלא הייתי שורדת שם אפילו יום, לא בנויה לדברים האלו אבל, כן רואה את התוכנית וחושבת שהיא נחמדה.

למעלה