עוד יומיים ..

JULI4561

New member
../images/Emo41.gifעוד יומיים .. ../images/Emo41.gif

עוד יומיים מתחילה שנת הלימודים החדשה , כמו שכולם כבר יודעים
אז.. מה אתם מאחלים לעצמם השנה
באיזה מקצועות להשתפר
, במה לתרום יותר
,במה יותר להשקיע
קיצר, שתפו אותנו
[דר , פתחתי שרשור חדש, כי האופים האחרים דיי עמוסים ואף אחד לא יראה ]

JULI4561

New member
אהה וכמובן איך שכחתי ...

כל מי שסיים את בצפר .. שיספר מה הוא תכנן לעצמו לעשות השנה
עם יש לו דברים מיוחדים שהוא רוצה ללמוד,או להספיק

randu

New member
עוד יומיים,בהחלט.../images/Emo3.gif

אז ככה. אני מאחל לעצמי רק טוב,לי ולכל המשפחה שלי ולכל החברים שלי. אני בהחלט מתכוון להשתפר יותר במדעים ובמתמטיקה. אנגלית אני שונא-ואם אשאר אם אותה מורה אני בהחלט אכשל. בהצלחה לכם.

Fergie7

New member
מממ...

אני רק מאחלת שאני אנסה להשקיע XDD ופחות להבריז.

נקודונת

New member
בשנה הבאה נלמד טקסטים ../images/Emo222.gif

הו, שנה הבאה תהיה לחוצה, קשה, מאתגרת, מלחיצה אבל גם.. כייף אמיתי. אני מקווה שאני אלוהק לתפקיד נורמלי בהפקות (נו, מי לא רוצה תפקיד טוב?), אבל חשוב מזה - שילך לי טוב עם הבמאי. אני מקווה שילך לי טוב בסצנות, שיהיה לי פרטנר/ית טוב/ה, וכמובן אני מקווה להצליח בבגרויות. שנה הבאה אני מתחילה המון שיעורי מגמה חדשים (קומדיה, משחק קבוצתי, תפאורה, תיאטרון מוזיקלי, בימוי..) ואני מקווה (נו, על מי אני עובדת.. אני בטוחה) שהם יהיו נהדרים. חוץ מזה אני בטוחה שהכל יהיה כייף
מקווה שגם לכם
ותרקדו הרבה הורה, תמיד עוזר לשיפור המצברוח.

L U Z I A

New member
שנה חדשה.../images/Emo15.gif

השנה הזו תהיה מאוד מטורפת מבחינת המחול. אין ספק שאני אצטרך להשקיע יותר מהשהשקעתי בכל שנות לימודיי, וזה הולך להיות קשה, וזה הולך להיות מאתגר. אבל אתגר זה תמיד טוב. ומבחינה חברתית הכל בינתיים הולך ממש טוב, ומבחינה לימודית גם. השנה הכל יהיה מסודר יותר, אני אעשה שיעורים בבית ולא בהפסקות, ואלמד טוב למבחנים. וגם אני אקשיב יותר בשיעורי היסטוריה. ובשיעורי תנ"ך במיוחד. ואצטט חבר טובה שלי שאומרת, "בהחלט זה הכיוון. זהו. אין כזה דבר יום בלי שיעור (לפחות אחד!) ואין זה משנה איזו התקפת רגש תציף ותעלה. איזשהי עבודה עם הגוף תהיה פה כל יום. תכנון זמנים מראש, השקעה בעבודות. ואני אפילו מתרגשת! צריך לדעת במי להשקיע, וכמה ולמה. ובעיקר לחייך." שנה פורייה ומוצלחת

למעלה