עוד יומים הכנס (22.3.06)

joshh

New member
../images/Emo41.gifעוד יומים הכנס (22.3.06)

כולכם מוכנים ? צפו להפתעות !!! joshua

dobhy46

New member
מצטער לא אוכל להגיע

אין באפשרותי להגיע אך אני וליבי איתכם ומאחל הצלחה לכולם ומפגש טוב ומועיל

היתפטרתי ../images/Emo70.gif ואני אתמוך בכם ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

כניראה שאני אגיע לכנס שלכם אפילו שאני כבר לא יעבוד באבטחה יותר ! . היתפטרתי בגלל כל ההשפלות שאני עובר מ-החברה שלי ! , ובעיקר מ-המקום עבודה שאני נימצא בו ! ( גננות , מנהלות בית ספר ) , לצערי הרב מאוד ! , יש גם " מנהלות בתי ספר ! " או " גננות ! " שמחפשות איך לנצל את השומרים בזמן העבודה שלהם

joshh

New member
גם אני התפטרתי לפני 3 שבועות.

הבוס שלי במקום העבודה דווקא יצא הכי חרא שאפשר kאומת זאת' חברת האבטחה הייתה יחסית בסדר (הכוונה לא התעללה/טירטרה/איימה, עלי), להפך הסכימו איתי ונתנו לי משכורת אחרונה במהירות אפילו מבלי שאחתום על שום דבר. כמעט גרם לי להרגיש חרא עך כך שאני אתבע אותם, חבל שאני לא יכול לתבוע את הבוס שלי במקום שוצבתי כי זה שיצא איתי ממש אפס, ועוד אחרי מה שעשיתי בשבילו ואחרי שקבלתי עובד מצטיין שנתי לשנת 2005. אבל לא נורא, הוא צריך לחיות עם זה לא אני. בכל זאת, אני פה ותומך כי אני מאמין כי צריך לעשות את השינוי הזה ולהסביר למאבטחים שגם הם אזרחי מדינת ישראל ומגיע להם זכויות כמו כל אזרח במדינה. joshua

החברה רוצה שאני אשלם קנס ../images/Emo70.gif

החברה שאני עובד בה ! ..... " מוקד אמון " , המפקחים עליי פתאום ניזכרו להיתקשר אליי הביתה אחרי שהודעתי להם שאני מיתפטר ! והם אמרו לי שאני חייב לשלם להם 1500 שקל על החודשים שאני לא יעבוד עכשיו ! ( בנוסף לכסף שהם גונבים לי כל חודש ! ) , שאני הגעתי אצלהם פעם ראשונה לראיון עבודה הם לא נתנו לי לקרוא את החוזה עבודה שלהם אצלי בבית ! , והם הכריחו אותי לחתום על 11 חודשים למרות שאני לא רציתי !!!
, והם אמרו לי ש-אם אני ארצה אני יוכל לעזוב לפני הסוף של ה- 11 חודשים ! . עכשיו אמרתי להם שהם הבטיחו לי שאני אוכל לעזוב מתי שאתחשק לי , והם אומרים שאני חייב לשלם להם . מה אני אמור בדיוק לעשות
.......................................

גם שאני הלכתי לקורס 3 ימים !!!

אני לא רציתי ללכת לקורס מאבטחים !!! , והם הכריחו אותי ללכת ואמרו לי ש-הכל יהיה בסדר . עכשיו אני מבין ש-עשיתי " טעות !!! " כי הקורס היה בשביל שאני אשלם להם קנס !!! אם אני " יעזוב !!! " .

joshh

New member
תגיד להם כך:

1. אין בעיה, שיתבעו אותך בבית דין לעבודה לגבי הכסף. אם הם חושבים לקחת ממך את ה"קנס עזיבה" במשכורת זאת גניבה ועבירה פלילית. ניראה אותם מצליחים להצדיק את זה בבית דין לעבודה. לגבי שאר הדברים, צור קשר עם אבי ותתבע אותם.

רקר רציתי לומר ! ..................

שהדבר היחידי שהם היו איתי בסדר בו ! , זה ש-הם תמיד שמו במקום שאני אהיה מרוצה ! . חוץ מהדבר היחידי הזה , הכל היה ונישאר חרא

למעלה