עוד כמה הודעות...

lollapalooza

New member
../images/Emo41.gif עוד כמה הודעות... ../images/Emo41.gif

אז ככה: כמה דברים שחשוב שתקראו.
העמוד הראשי עודכן. אני לא יודעת כמה אתם מסתכלים בו, אבל הוא מתעדכן מדי פעם לפעם.
הוספתי קטגוריה חדשה למאמרים, שקשורה למשחקים שהיו בפורום. כרגע יש שם את הסיכומים ל"ראש בראש" שעשינו בין האלבומים, למי שזוכר, ואת הבית הראשון של המשחק החדש של גיל. כרגע יש רק בית אחד, אבל המאמר הזה יתעדכן בכל פעם שיהיו תוצאות נוספות, וככה נוכל לעקוב אחרי התוצאות בצורה מסודרת, למי שירצה. (תודה למוצרט על הרעיון.
) חשוב לי שתכנסו למאמר, תראו את הטבלה ותעירו הערות, אם יש לכם, בתגובות למאמר או בשרשור הזה.
זה גם המקום לבקש- מאמרים חדשים יתקבלו בברכה. זה יכול להיות כל דבר שעולה בדעתכם שקשור ללהקה. פשוט להעלות לפורום, או לשלוח לי במייל, למי שמעוניין. (הכתובת מופיעה בכרטיס האישי שלי)
גם רעיונות לסקרים יתקבלו בברכה בשרשור זה או בתיבת המסרים שלי.
לסיום, אני רוצה להגיד תודה גדולה ומיוחדת לרוני, backstreet girl, על כל ההשקעה בפורום. למקרה שלא שמתם לב, רוני דואגת לנו לפינות חדשות, למשחקים, לשרשורים ובעיקר- שלא יהיה פה משעמם.
זה הכל. משוחררים. (ההודעה תהיה נעוצה למשך 24 השעות הקרובות)

גיל מ

New member
נחמד אבל..

בקלות כדי שתכבתי את ההפרש ולא את מספר הקולות שהוא קיבל: למשל ההפרש של IF YOU HAVE TO ASK הוא 2-16 (+14) וההפרש של BABY APPEAL הוא 16-2 (-14) של מיי לונלי מן 4-13 (+9) ושל סקי... 13-4 (-9)

backstreet girl

New member
הדס,איזו מתוקה את ...תודה....

לאב יו,לאב יו,לאב...
אני מבטיחה להמשיך כך!(דרש סימן קריאה)

lollapalooza

New member
אהההה../images/Emo70.gif אני לא מאמינה../images/Emo70.gif

שרשרת נכון
אירוע היסטורי
(תראי כמה סימני קריאה לכבודך.
) כל הכבוד.

טוב אז גם לי יש משהו נעים להגיד

אני גולשת כבר הרבה שנים וזה אחד הפורומים היותר יותר נעימים שיצא לי להשתתף בהם. אין כאן העלבות,אין התנשאות. המון כבוד הדדי והמון הומור, בעיקר עצמי. סליחה אם אני נשמעת כמו גננת

למעלה