עוד משחק מבית "משוך בגזר" הפקות

../images/Emo41.gifעוד משחק מבית "משוך בגזר" הפקות

והפעם:
"שני שירים גרים ביחד"
אז ככה, במשחק הזה אני בוחר 2 שירים שיש ביניהם מכנה משותף. מטרתכם חברי היא לגלות אותו! במשחק הזה לכל אחד יש 3 הזדמנויות לנחש. אלללה נתחיל הצמד הראשון הוא:
קול גלגל
ובמלון ברבת עמון

אוי מסובך מידי בשביליייי../images/Emo10.gif

צריך יענו לשאול שאלות או סתם לנחש? אוף אני לא אוהבת אותך אני בחיים לא אנצח במשחקים שלך!!!!
שקע, יש לי משחק מדליק! תקע,נו, אולי תקליק?! איתך בכל רגע חברת החשמל

חח הסבר איטי לפורום שוטי הנבואה.

אז ככה, אני בוחר 2 שירים שיש משהו משותף ביניהם. ניקח דוגמא קלה: קול גלגל והכל מן ג'ה. שניהם מופיעים ראשונים באלבומים. מובן?

../images/Emo121.gifאני עם ניצן

בוקר אחד שקע שאל: תקע תקע איך עושים חשמל? אמשתי לו: שקע מיד מבררים ונסענו לבקר במרקז המבקשים של חברת החשמל... עזבו אני מיקרה אבוד, אני זוכר את הפרסומת הראשונה שלהם: תקע, אפשר לשאול שאלה? חז וחלילה, אני חולם. תקע, אפשר לשאול שאלה אחרת? אומרים לך חס וחלילה, חס וחלילה אומרים לך. תקע... כמה חס וחלילות בנאדם יכול להגיד בחיים שלו? אתה רוצה שאני אתעורר לצמיתות? חס וחלילה... אריק? מה בנץ?

יש לי יש לי יש לי (פההההההה)

הממממ אולי זה שבקול גלגל יש גלגלים וגם ברכבת שיש עוד שעה לטבריה??? נו יא רעים, ניסיתי /=

../images/Emo121.gifעדייייייי הזכרת לי נישכחות...

שלום שמי חם,זהו בני יפת, יפת אמור שלום, שלום למושבת שלום למושבת טחחחחחחחח, אוי אשתר אסף... בצינעעעעעעעעעעעע

DidjiT

New member
../images/Emo35.gif אוי אני כה דפוקה..חח

טוב נו.. נעשה מעצמי דפוקה! שבמלון ברבת עמון... אומרים... סתם לדוג' אייווה כולנו בעניין, והחיים הם מסע בזמן. ובקול גלגל אומרים לדוג'.. קול גלגל המתגלגל ממטה למעלה וכאילו אני לפחות חשבתי פעם שזה כאילו "מתגלגל בזמן..".חחחח עזבו אני לא יודעת למה אני בכלל חושבת על זה.. זה בגלל הצינון הוא סותם לי תמעבר למוח..

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא הלך אני רואה..? חחח... עזוב וותר לי הפעם...

nawa

New member
../images/Emo70.gif אולי...

שניהם מדברים על מסע ! קול גלגל מדבר על חיפוש עצמי, מסע בעולם: "קול גלגל המתגלגל ממטה למעלה, מרכבות סתומות הולכות ומתגלגלות. קול נעימות עולה, ויורד, הולך ומשוטט בעולם. קול שופר נמשך בעומקי המדרגות, ומסבב הגלגל סביב." ואילו במלון ברבת עמון מדבר גם כן על חיפוש עצמי, מסע בעולם, מסע בזמן: "כשאני הולך ברחוב, העולם נראה לי די קטן כשאני עושה משהו טוב, אומרים לי שאני שחקן אז אם תראה אותי בטלויזיה, תדע שהכל קורה בזמן זה מפתיע אפילו אותי לדעת שאני כאן חולון, חברון ,ראש העין, צפת וקלקיליה תנו לשלום להגיע חולון, חברון,תל אביב, מטולה ובני ברק אתם אנשים על הכיפאק במלון ברמת עמון, קילו ענבים וחצי מלון בדמשק כסף בבנק, נרגילה עם אור אחרון יש רכבת עוד שעה לטבריה, תגיד לקטר שיצפצף אני רק משלם ת'חשבון אפשר לנסוע בכיף חולון, חברון ראש העין הם אנשים הם אנשים בכל מקום כולם חיים את החיים מיום ליום בדרך אל המציאות ישנו חלום שעוזר נגענו בתקווה ולא ניתן לה לברוח לא די בצבא לבטא את הכח אז תנו להבנה לשגשג ולפרוח כי אתם אנשים אחד מנהל גדול, שני מוכר בשוק אחד אוהב לצחוק, מנסה לחוש מחפש משמעות מחפש ת'אהבה לפעמים מתבלבל, לא מבדיל בין טוב ורע הפשטות זה הרגע והתשובה כן גם בסוף הדרך, לא תדע אם כל זה באמת נכון ,או סתם חלום שעובר מה שנותר זה לשמוח, להזין את האש לבקש מ-יה ,שישמור על מה שיש התקווה בלב, והכח פה נמצא איתנו כל הזמן בכל זמן אייווה כולנו בעניין והחיים הם מסע בזמן

וואי יפה

אבל לא מה שאני חשבתי עליו, סורי.. אני חשבתי על משהו קצת פחות עמוק רמזים ינתנו בהמשך במידה ולא ימצא פותר

למעלה