עוד סקר

../images/Emo41.gifעוד סקר../images/Emo124.gif

הפעם הסקר הזה יעסוק גם בצמחי מרפא וגם בשמנים. שאלת הסקר: באילו שמנים וצמחי מרפא אתם משתמשים הכי הרבה
שרשרו לפה 2 שמנים ו-2 צמחי מרפא שאתם משתמשים בהם הכי הרבה

RainBird

New member
אוקי מרווה זה צמח מרפא מספר אחד. קומפרי זה מספר שתיים, כי הוא מעולה לריפוי פצעים שמנים... מרווה מרושתת... לרגיעה וכמובן המלך: לוונדר. ארדן

shloמי

New member
../images/Emo39.gifשמנים וצמחים

שמנים שמן לבנדר שמן ילנג ילנג
צמחים שוש קרח - ליקורץ זנגויל ועוד רבים אחרים וטובים...

bflygirl

New member
גמני גמני

החמישיה הפותחת בשמנים שמן נירולי שמן לימון שמן לבנדר שמן עץ התה שמן רוזמרין החמישיה הפותחת בצמחים לואיזה לימונית בבונג מנטה שיבה

ebony

New member
אז ככה../images/Emo9.gif

צמחים: ג'ינקו בילובה מרווה כי היא המלכה
פסיפלורה. מנטה כי היא מרגיע קינמון כי אני פשוט מתה על הריח שלו והוא מחמם מעולה בחורף. שמנים הכי שימושיים אצלי בערכה
: יאלנג ילאנג כי הוא מנחם וחובה בכל תיק למיקרים של היסטריה. לבנדר כי הוא מלך השמנים הארומטים. עץ התה בגלל הרפלקסולוגיה כי הוא אנטי פיטרייתי. לימון כי הוא נותן תחושה של ניקיון בחדר. וגרניום כי הוא מאזן.

חושחושה

New member
שבת שלום ומבורך!!!

משנשאלה השאלה של שחרחר מתוק, שמתי לב לכך שלפני הרבה מאוד שנים (20 בערך) גיליתי בושם בצורת שמן כהה מאוד וסמיך, פטצ'ולי וממש התמכרתי לריח, מאז זהו שמן אתרי שנמצא אצלי באופן קבוע בבית, המון משתמשת בו בתוך מבער, בעיני יש לו את הריח הכי מרגש ומיוחד שאני מכירה, והשמן השני הוא שמן הדרים, והשלישי לבנדר חייבת לציין שגם שמן ההדרים גורם בריחו לאיזו התרגשות, מסוג אחר אמנם אבל אני מתרגשת! אני מאוד אוהבת זנגביל בתה, מים חמים, זנגביל, לימון ומעט דבש, משקה האלים!!!

חושחושה

New member
ורציתי גם לשאול משהו,

ולשמוע מה דעתכם: יש סיבה לכך שמישהו בוחר באופן אינטואטיבי את השמן הזה, או האחר? כוונתי, זה אומר משהו על האדם? על מצבו הפיזי? על נקודותיו הרגישות? אני מקווה שאני מובנת!

את מובנת../images/Emo13.gif

לפי מה שידוע לי, אפשר אפילו לנתח בנאדם ע"פ השמנים\ריחות שהוא אוהב.. מפה נובע שאפשר גם להגיע לנקודות רגישות אצלו, לנתח את האופי שלו ובקשר למצב פיזי, אני לא בטוח אבל יכולהיות שגם את זה אפשר לאבחן.. מישהו מתנדב לתת הסבר יותר לעומק

RainBird

New member
אוקי אוקי!! האהובים עלי זה וורדים, לוונדר וקמפור. אני ממש לא מת על פטצ'ולי לעומת זאת. יסמין זה ניחוח אלוהי, ואני אוהב גם את הניחוח הקר של קמומיל כחול. מה אפשר לנתח מזה?

ה-מממ חח../images/Emo13.gif

אני אמרתי רק מה שידוע לי.. בשביל שאני אדע לנתח אני צריך להכיר את כל הריחות.. אני אישית לא מומחה גדול בנושא שמנים ולא מכיר את כל הריחות ככה שחוץ ממה שאמרתי, לנתח אני לא יודע. יש לי קצת ידע בנושא, אבל ניסיון אין לי.. אני מודה
אבל אולי קרן או אביבה יוכלו לנתח אותך אם הן חושבות כמוני

עוד משהו..

הסקר הראשון שהיה בפורום דיבר על זה.. שאלת הסקר הייתה: "לאיזה מחמשת סוגי הריחות והטעמים שלפניך אתה הכי מתחבר ? גלה לנו ואנחנו נספר לך איזה טיפוס אתה" אני אישית מבין משאלת הסקר שבעזרת הריחות שאתה אוהב\מעדיף אפשר לנתח אותך.

0 אור 0

New member
לא יודעת לנתח אבל

רעיון שהעתקתי ממישהי שטיפלה בי בעבר: אם אני מטפלת עם שמנים - אז לפני הטיפול נותנים למטופל להריח את השמנים ולבחור את החביבים עליו - ומטפלת בו בשמן/ים שהוא בחר.

שלי133

New member
הרבה אני לא יודעת לנתח אבל אני כן י

יודעת שאם מישהו דוחה את הפטשולי יש לבדוק אצלו רגישות לפנצלין. לוודווקא לכל מי שדוחה את הריח ישנה רגישות אבל...לרובם כן. שלי

שלי133

New member
שאלה קשה..... לבנדר ועץ התה פקעות ו

ורדים וציפורני החתול שלי

sarav55

New member
האמת היא שאני לא משתמשת בשום שמנים

אולי תציעו לי משהו טוב

למעלה