עוד שנה באה..

redsnowhite

New member
../images/Emo41.gifעוד שנה באה..../images/Emo63.gif../images/Emo124.gif

אז מחר, התלמידים שביננו חוזרים מחר אל ספסלי בית הספר, חוזרים לפתוח את הספרים, לכתוב סיכומים ו.. לעשות שיעורים ומבחנים.
לאיזה כיתה אתם עולים
קניתם כבר את כל הדברים הדרושים
עטפתם ספרים והכנתם את התיק
נהנתם מהחופש שהיה
כבר מתגעגעים אליו
מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה
(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל
לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד
חבר'ה, שתהיה לכם שנה מוצלחת, פוריה ומדהימה
שתדעו לנצל כל דקה ודקה ממנה
ושתהנו מכל יום ויום שהשנה הזאת תיזכר לכם כשנה מקסימה וכיפית
שזו תהיה שנה של צמיחה וגדילה שנה מלטפת ומבורכת לכולכםםםםםם

rotemsror

New member
שנה טובה לכולנו!אמן../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

לאיזה כיתה אתם עולים? ט' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק?כן נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו?כן , מאוד נהנתי מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל: להצליח בלימודים ולהירשם לתיכון טוב. להשקיע+להצליח במש"צים ולהדיך את הפש"צים החדשים הכי טוב שאפשר ושהם יהיו מרוצים. להיות מש"בית טובה {אמןןןןןןןןןןןןןןן} להצטרך לצופים {יום שישי פתיחת שנה
} לשכנע חברות לבוא איתי בתקווה שירצו והם הן לא יירצו בעיה שלהן אני הולכת
להשקיע בשיעורי גיטרה. לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד:כנסי מש"צים , פתיחת שנה בצופים, טיולים

M e R a V 2

New member
ע ו נ ה :) ../images/Emo40.gif

לאיזה כיתה אתם עולים
י'
קניתם כבר את כל הדברים הדרושים
כן .. עטפתם ספרים והכנתם את התיק
כמעט הכל מוכן כבר
נהנתם מהחופש שהיה
כן , לא הייתי מתנגדת לעוד חודש חופש. כבר מתגעגעים אליו
כןן
מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה (בכל התחומים, לא רק לימודים)
שאני אצליח בכל המבחנים והבגרויות , שיהיה לי טוב עם המחנכת החדשה , שהשנה תעבור מהר ובקלות , ושאני סוף סוף אשיג לעצמי חבר
טיול שנתי [= מה הספקתי לעשות בו
ים , בריכה , חברים , בייביסיטר , ימי הולדת לחברים וקרובים משפחה , ווליום כינרת , הופעה של שי גבסו , הופעה של אייל גולן , לישון הרבה , מחשב & טלוויזיה .. וזהו בעיקרון
בהצלחה לכולם ושנה טובה

0ooורדדoo0

New member
עונההה../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

לאיזה כיתה אתם עולים?י"ב קניתם כבר את כל הדברים הדרושים?כן עטפתם ספרים והכנתם את התיק?לא עוטפת ספרים ואת התיק אני אכין בערב
נהנתם מהחופש שהיה?כן!זה היה אחד החופשים השווים. כבר מתגעגעים אליו?כן..באסה שנגמר מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- להצליח בלימודים כולל מתמטיקה(המקצוע השנוא עליי) לא להתחצף למורה שלי לספורט לעבור את הבגרויות בשלום ולהכיר אנשים חדשים

didalf

Well-known member
רוית יא לא מעודדת../images/Emo10.gif ../images/Emo109.gif

"חוזרים לפתוח את הספרים, לכתוב סיכומים ו.. לעשות שיעורים ומבחנים."
לאיזה כיתה אתם עולים
י' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים
עטפתם ספרים והכנתם את התיק
אמא קנתה ספרים וזרקתי אותם בארון וזהו:-F נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו
כןןןןןן מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה
(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל
להצלחיח, להתרכז, להתחיל ללמוד כמו שצריך, להפסיק לסמוך על המזל שלי, להכיר חברים חדשים ולהיות קצת פחות ביישנית. לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד
יומולדת חח
.

ג ב ש ו ש

New member
אני רוצה לאחל לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שתהיה שנה של אושר,של הצלחות,אהבות ובעיקר אושר ובריאות
שהשנה הקרובה תהיה טובה יותר מהקודמת בכל הבחינות, תשקיעו בלימודים,תנצלו כל רגע ורגע שיש לכם רק לכייף ולהנות עם החברים,משפחה ועם כולם
שנה טובה אנשים

god help people

New member
שתהיה שנה טובה../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

לאיזה כיתה אתם עולים?: י' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק?: קניתי הכול אבל לא הכנתי תיק.. נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו?:נהנתי מאוווווד:) אילת עם החברות לצאת מסיבות היה ממש כיף! חבל שנגמר): מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל: 1. לא לרדת מ-5 יחידות מתמטיקה ואנגלית 2.להצליח במגנים ובבגרויות 3.לאחר פחות 4.להשיג חבר
5.ושתהיה שנה טובההה:) לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד:יומולדת

s h a r o n 7

New member
../images/Emo39.gif ב ה צ ל ח ה ! ../images/Emo126.gif

לאיזה כיתה אתם עולים ? י' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים? כן עטפתם ספרים ? חחחח לא .. השנה הפסקתי הכנתם את התיק ? עוד לא .. בערב נהנתם מהחופש שהיה ? מ א ו ד ! החופש הכי טוב שהיה לי בחיים כבר מתגעגעים אליו ?עוד לא נגמר ! חחחחח מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה ? המון המון המון ... להצליח בלימודים ובבגרויות להצליח לשלב בין לימודים וצופים להשתזף שופינג חחחח להפסיק לעשן לרזות לא לקבל הרשמות !! (= לא להתחצף למורים חחחח) לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד ? רוק עצמאות, יומולדת, בגרויות !?, הגיוס של אח שלי, טיולים עם חניכים

עונה../images/Emo26.gif

לאיזה כיתה אתם עולים?ט קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק?לא קניתי עדין את כול הספרים:( נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו?אהאה מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור?האמ האמ האמ...לא מלריב עם כולם חח:D ולהצליח בלימודים.. לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל? לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד?לראות את הבנים החדשים
.

MeLuSH

New member
=]

לאיזה כיתה אתם עולים: ט'
קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק: אממ דברים קניתי ,, התיק עוד לא מוכן :-\ נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו: מאווווווד
מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל : לעבור את השנה בשלום ,,,
לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד: סיום חטיבהה

יאללה חח ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

לאיזה כיתה אתם עולים
ט' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק
קניתי ולא הכנתי כלום חחח מחר. נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו
כבר מתגעגעתבוכי מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל
אינכוח לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד
שום אירוע חח

שישיסטיייייםםםם../images/Emo47.gif

חחחח זה דרררש
לאיזה כיתה אתם עולים
י'. קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק
התחלתי ללמוד כבר
נהנתם מהחופש שהיה כבר? מתגעגעים אליו?
את האמת, אני אוהבת שיגרה. אבל הספקתי מללא דברים בחופש והיה לי את החופש הכי אדיר שיש.. מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה?(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל
אממ ככה: 1. להתקבל להדרכה 2.לסגור על מגמה בלי רגשות אשם חחח! 3. להשיג חבר
4. להצליח בבקיאות. ומתמטיקה אנגלית... 5.שאני אצליח להתחבר יותר לאבא. 6. שתיהיה לי שנה מדשהימה, שאני ארגיש שוואלה, ניצלתי תשישית כמו שצריך. הרגשה מסופקת, בעז"ה!
שיגידו מי נכנס להדרכה.

שנה טובה לכולם!!../images/Emo66.gif

לאיזה כיתה אתם עולים:ט' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק:קניתי והכנתי תיק עוד לא עטפתי ספרים נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו:נהנהתי וכבר מתגעגעת
מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל:בהצלחה בלימודים בחברה שיהיה לי רק טוב בריאות לכל המשפחה שלי שתהיה שנה ריקה מכל מיני בעיות פיגועים מלחמות וכד' ובקיצור שנה טובה! לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד:עדיין אין

עונה

לאיזה כיתה אתם עולים? י'
קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק?קניתי הכל, לא עטפתי ספרים חח, לא עוטפת
נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו? כל כך נהנתי!! חבל שהוא נגמר כל כך מהר
מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל? 1. להרשם לחדר כושר ולהתחיל לעשות משהו עם עצמי חח 2. להשקיע בלימודים[ובאמת!] 3. שתהיה לי שנה טובה וקלה. 4. ושאני יהיה מאושרת
לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד?ממ.. תאמת שלא עולה לי משהו מיוחד עכשיו

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשנה טובה!!../images/Emo24.gifהמון הצלחה!!

sahar147

New member
../images/Emo94.gifוואי שנה חשה../images/Emo57.gif

לאיזה כיתה אתם עולים-אוחח י' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק-כה אני כבר מוכנה, רק חסר לי כמה ספרים. נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו-אני כבר מתגעגעת
מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק- לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל- רעיון יפה, וזה פשוט מלאא להצליח בלימודים, מתכונות ובגרויות. להצליח להדריך את החניכים, להשתלב בשכב"ג ולהנות מכל רגע
לא להישבר יותר מ-3 פעמים. שיהיו לי חברות מחולון, מה שעדיין אין לי כל כך. להתרגל לדבר הזה שנקרא-תיכון, שקצת גדול עליי בכמה מידות. לא לפחד משנה הבאה
לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד-להדריך כבר חניכים
בהצלחה לכולם

GaLGaLz 15

New member
עונה האיחורררררר

לאיזה כיתה אתם עולים
י' קניתם כבר את כל הדברים הדרושים עטפתם ספרים והכנתם את התיק
כןןן...לא עוטפת ספריםם נהנתם מהחופש שהיה כבר מתגעגעים אליו
נהנתי מאודדדדד ...רק שבסוף נמאס כברר מה אתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה שבאה עלינו לטובה(בכל התחומים, לא רק לימודים)- תעשו רשימה, בסוף שנה נחזור לשרשור לבדוק אם הצלחנו להגשים הכל לאיזה אירוע מיוחד אתם מחכים השנה במיוחד
וואווו הרבה...במיוחד יומולדת שליייייייייייי

למעלה