הרי זה ברור שמשה בטופ 3 ויש לי הסבר מפורט:
מהבחור שהיה חייב לעוף בתוכנית הראשונה (זוכרים? לא יודע לקלוע אננס אחד לסל?) וניצל כי הם לא הגיעו למועצת השבט - מקומו בטופ 3 מובטח. למה? ככה, זה פשוט. מעכשיו כל האגו הגברי יתפוצץ. מולי גיא מושיק, דן נעם יינסו רק להוכיח מי הגבר של השבט ויהיו עסוקים באת מי להעיף כדי לשלוט על השבט. אצל הבנות - אותו הדבר. כשיהיה אייחוד בסופו של דבר וישארו +/- 7 אנשים אתם תראו שעדיין משה לא יעוף כי למי הוא מפריע? לא איום פיזי, לא מעניין יותר מדי ולא מאיים לא על הבנות ולא על הבנים... פתאום בטופ 5 הוא מביא אותה בחצי שיחוק של ברית מעפנה עם איזה 2 בנות או בן וחצי ופתאום הוא בפיינל 3. לא רוצה לומר שהוא גם ייקח את זה כי הוא לא עשה שום דבר רע לאף אחד ולא יעשה כי הוא סתם מעפן (אני ממש אבל ממש לא אוהב אותו) ופאסיבי ולכן יספוג קולות אבל לא אלך כ"כ רחוק. אגב, לא סתם עומר זזרק את השם של משה כשבתת מודע שלו הרי הוא יודע מי נמצא שם אז למה שהוא לא יגיד סיון? כי הוא יודע מי נמצא שם וזה בתת מודע שלו והוא כבר הוכיח שחכם יותר מדי הוא לא. כל הסימנים מצביעים עליו... לצערי, וזה אחרי 15 עונות של השרדות שראיתי והמוח שלי עובד יותר מדי. זהו.