עומר תיכף יהיה בערוץ 10 אצל רפי רשף

Ping Poong

New member
../images/Emo41.gifעומר תיכף יהיה בערוץ 10 אצל רפי רשף../images/Emo41.gif

בהמשך התוכנית רפי יראיין את עומר

limli

New member
איזה חתיךךך הוא!! אני מצלמת אני אעלה אחר כך..

סאמוואן

New member
ראיתי ראיתי!!

יפיוף שלי!!!! איזה מדהים הוא!!! פשוט מושלם אין עליו! איך הוא אמר שהוא נשאר בקשר עם יואב ויעל...כאילו עם יעל זה דווקא הגיוני שהוא נשאר בקשר אבל עם יואב?? טוב נו תכלס יואב אחלה בן אדם..

0miss love0

New member
עומר אמר שהוא רוצה שמשה ינצח,

זה אומר שמשה בשלישיה? ממש לא רוצה. לא מגיע לו לדעתי.

דרדן

New member
הערוץ 10 האלה זבלים כל היום מגלים מי ישאר

מה יהיה איתם איזה הישרדות זאת שכבר יודעים מי יהיה בגמר.

בדיוק הפוך, לדעתי

הוא מנסה לגרום לנו לחשוב שמשה יהיה בגמר, כדי להעסיק אותנו בו... ולא באנשים האמיתיים שיהיו בגמר. כל הראיונות של האנשים מהישרדות, וגם האירוח של עומר בפורום נענע הכל עובר מעקב של ערוץ 10, אז אין מצב שיהיה קצת קצת רמז למשהו. לכן משה (המלצר) 100% לדעתי, לא יהיה בגמר.

0miss love0

New member
הוא אמר מעצמו שמשמועות הוא יודע..

אז אולי הגע אליו השמועה על 3 הפינלסטים ואחד מהם הוא משה.

omrimayo

New member
הרי זה ברור שמשה בטופ 3 ויש לי הסבר מפורט:

מהבחור שהיה חייב לעוף בתוכנית הראשונה (זוכרים? לא יודע לקלוע אננס אחד לסל?) וניצל כי הם לא הגיעו למועצת השבט - מקומו בטופ 3 מובטח. למה? ככה, זה פשוט. מעכשיו כל האגו הגברי יתפוצץ. מולי גיא מושיק, דן נעם יינסו רק להוכיח מי הגבר של השבט ויהיו עסוקים באת מי להעיף כדי לשלוט על השבט. אצל הבנות - אותו הדבר. כשיהיה אייחוד בסופו של דבר וישארו +/- 7 אנשים אתם תראו שעדיין משה לא יעוף כי למי הוא מפריע? לא איום פיזי, לא מעניין יותר מדי ולא מאיים לא על הבנות ולא על הבנים... פתאום בטופ 5 הוא מביא אותה בחצי שיחוק של ברית מעפנה עם איזה 2 בנות או בן וחצי ופתאום הוא בפיינל 3. לא רוצה לומר שהוא גם ייקח את זה כי הוא לא עשה שום דבר רע לאף אחד ולא יעשה כי הוא סתם מעפן (אני ממש אבל ממש לא אוהב אותו) ופאסיבי ולכן יספוג קולות אבל לא אלך כ"כ רחוק. אגב, לא סתם עומר זזרק את השם של משה כשבתת מודע שלו הרי הוא יודע מי נמצא שם אז למה שהוא לא יגיד סיון? כי הוא יודע מי נמצא שם וזה בתת מודע שלו והוא כבר הוכיח שחכם יותר מדי הוא לא. כל הסימנים מצביעים עליו... לצערי, וזה אחרי 15 עונות של השרדות שראיתי והמוח שלי עובד יותר מדי. זהו.

1Shir

New member
אה אוקי חבל, לא ראיתי את התוכנית.

אני בעד מושיק דווקא...

דרדן

New member
מגיע למשה או למושיק שניהם בחורים טובים

לעומת הרבה זבל שיש שם לא כולם אבל רובם.

Imai

New member
תגיד מה הבעיות שלך?

אני כבר הרבה זמן מנסה להתחמק מהודעות שמכילות איתן ספויילרים, והינה אחרי הודעה שהנושא שלה הוא שערוץ עשר זוקים ספויילרים, אתה שם הודעה שהנושא שלה הוא שם שבפיינל. שימו אזהרה בהודעה שמכילה ספווילר!!! וגם האחראים כאן, שיגבילו את השירשורים שמדברים בהם על ספולריים. כבר הפסקתי להסתכל על חצי מההודעות פה כי אני לא יודעת אם הן מכילות ספויילרים או לא.

למעלה