אני פשוט אוהב את העונה הזאת!
איזה כיף להיזכר, ראיתי אותה רק פעם אחת כשהיא שודרה במקור בארה"ב.. רוב הקאסט ממש אחלה והתחרויות ממש מגניבות.. כמובן שאני בעד יאשה, השבט של סטפני, שכל פעם מזכירה לי מחדש למה היא השורדת האהובה עליי מכל העונות! חוץ מסטפני אני גם מאוד אוהב את בראיין ואיימי.. בריאנה די בסדר, למרות שלא רואים אותה הרבה.. לידיה משעשעת והיא באמת עשתה את החלק שלה בשני האתגרים, בעיקר בראשון, הצליחה להביא שק בעוד ששניים או שלושה אנשים הרבה יותר צעירים ובכושר יותר טוב לא הצליחו.. (ודרך אגב, סיפור עצוב בקשר ללידיה.. לא מזמן אחד הילדים שלה נהרג בתאונת דרכים
).. אני זוכר שבפעם הראשונה שראיתי את העונה דווקא די אהבתי את ג'יימי. נראה בהמשך אם אני אצליח להיזכר למה! חח גם בנאקום יש כמה שאני מאוד מחבב.. אני מת כל סינדי.. ולבובי ג'ון אני עוד זוכר את העונה הקודמת ככה שגם הוא בפייבוריטים.. למרות שאני ממש לא אוהב את ג'אד, היה משהו במה שהוא אמר בקשר לזה שבלייק כל היום שוכב ומרגרט מטפלת בו.. על כם הסימפטיה וזה שהוא מסכן, הם באו לשחק בהישרדות.. אי אפשר ששני אנשים מהשבט יהיו מושבתים ולא יעשו כלום בזמן שהאחרים עובדים כל הזמן.. מצד שני בלייק די הוכיח את עצמו באתגר הראשון, ככה שהוא פיצה על זה. קצת ריחמתי על מורגן, ראו עליה שהיא הייתה בשוק ושהיא לא חשדה אפילו.. וואו, נראה לי שזאת ההודעה הכי ארוכה שרשמתי בכל זמן שהותי בפורום!