עונה 11 פרק 2

../images/Emo41.gifעונה 11 פרק 2../images/Emo41.gif

טוב, בובי ג'ון קצת הבהיל אותי. ג'יימי ג'יימי ג'יימי, למה לזרוק את סטפני???, במיוחד שיש לכם את רייף המתעלף. לידייה - מקסימה. בקיצור עשו בשכל ששלחו את מורגן.

Princess110

New member
מאוד בשכל....היא מאוד עיצבנה אותי...!

היא לא עושה כלום..והיא גם ניראת אחת כזו.. חח והיא גם מפחידה אותי היא מכוערת.. ובובי ג'ון כבר לא יתרון לקבוצה בתור דור שני להישרדות[חח] הוא אמור להנהיג כמו סטפני.. אבל הוא כבר אפילו לא כך כך טוב באתרים..!

מור תור

New member
לא בדיוק

הוא היה בסדר כנ"ל הקצר נשימה הזה חחחחח שהיה מאצ' אפ בינו לבין אחד אחר בשקית האחרונה

danna C

New member
וואי יאשה ממש ממש גרועים..

מסכנה סטפני כל הזמן בקבוצה המפסידה.. חח וואי מתוקה שכמוה!! לא נורא היא יותר טובה מכל הבנות והבנים שם יחד!!! אבל היא איום עצום היא לא תזכה במליון..חבל..

Princess110

New member
למה דווקא ממש לא...כל פעם זה ממש קרוב...

ולשתי הקבוצות יש סיכוי מאוד טוב לזכות...

Fairywitch

New member
אנשים הרגיזו אותי בפרק הזה../images/Emo46.gif

ג'יימי מטומטם! להעיף את סטפני כי היא איום?! כרגע היא בצד שלך- זה טוב שהיא איון, כי היא מאיימת על השבט השני
מפגר. לך תיפטר קודם ממורגן ובריאנה
ג'אד- בהמה. "אוי אוי אוי! אני עובד ובלייק ישן כל היום, ומרגרט מפנקת אותו..." תנוח, הבנאדם באמת ובתמים חולה
לא סובלת את האידיוט הזה. את רייף אני אוהבת למרות שהוא פישל היום. אולי כי הוא נורא דומה למישהו שאהבתי פעם
וטוב שהעיפו את מורגן, למרות שבריאנה פחות יעילה ממנה, לדעתי. היא סתם עברה במקרה מתחת לרדאר.

K L 2005

New member
היי חבר'ה, אני חדשה כאן

אומנם שבוע פחות או יותר, אבל גם לי יש מה לומר... אני חייבת רק לחזור שניה לפרק שהיה אתמול ולהגיד שממש כאב לי שהדיחו את ג'ים! הוא היה נראה כזה מסכן וחמוד... וגם אחרי זה כשהוא דיבר הוא לא ליכלך על אף אחד. ממש כאב לי עליו. ובנוסף יכלה להיות לי הפתעה מאוד גדולה אם לא הייתי משוטטת בפורום ומגלה שסטפני ובובי ג'ון יחזרו, אבל מילא. עדיין היה מרגש. ובקשר לפרק של היום - האמת היא שהייתי בעד ****** ברח לי השם של השבט, של בובי ג'ון. פשוט בגלל שאתמול יאשה ניצחו, ולמרות שאני ממש אוהבת את סטפני רציתי שיהיה איזשהו מאזן בחסינות בין שני השבטים. כנראה שזה לזכר הימים של סטפני ובובי ג'ון. לא החלטתי עדיין בעד מי אני, כנראה שזה מוקדם מדי ועוד לא הספקתי להתחבר לשבטים/לאנשים.

Edelweiss

New member
בובי ג'ון הוא אחד השחקנים

הפחות חביבים עלי. בעונה הקודמת הוא הוכיח שהוא דיי טיפש, ובעונה הזו הוא דיי קריפי- קודם העיניים המתגלגלות והיום הפרצוף המפחיד הזה באתגר
לוקח לי זמן לזכור את השמות של כולם, ובינתיים אני מזהה אותם בעיקר בפרצופים, כך ש... אנוח בינתיים

Princess110

New member
בובי מפחיד גם אותי../images/Emo70.gifאיזה פרצוף הוא עשה חחחח

התפתתי להעביר ערוץ
מה הוא מטומטם
ניראה לי שהוא כך כך מטומטם שהוא שכח שהוא בטלווזיה
גאדד מה זה הפרצוןף הזה
היום ניראה לי שהוא הצליח להוריד שליש ממועדון המעריצות שלו
אם אתם תוהים מה קרה אז...סתם היה בא לי לשים חייכנים

Confide In Adam

New member
חח, אני בספק

אם בזמן המאמץ הענקי הזה הוא חשב על לנסות להיראות טוב למצלמות!

K L 2005

New member
נראה לי שכבר בעונה הקודמת הוא

הוריד שליש ממועדון המעריצות שלו אחרי שסטפני אמרה שהוא לא מתקלח ואחרי שהוא ירק והתנהג כמו בה**..

Fairywitch

New member
או כשהוא הרביץ לעצמו אחרי שהצליח באתגר../images/Emo6.gif

כזה ניאנדרטלי

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל כך! הוא נראה כמו ../images/Emo64.gifמהלך../images/Emo5.gif

בטח נאלצו לקלף ממנו שכבות של לכלוך כשהוא חזר הביתה

n o g a m o o n

New member
בובי ג'ון נשאר איש המערות

הוא מתנפל על המשימה בריצה מטורפת ובצווחות ועם פרצוף כזה מוטרף. ממש מפחיד חחח איזה חמוד ברייאן , שומר על סטפני. הוא שבישל את הקטע להעיף את מורגן. לידיה נחמדה מאד ונראית לי חבר'מנית כזו. ג'יימי מעצבן, מה להעיף את סטפני? חכה קצת. מה שמוזר לי זה אייך בלייק לא מצליח לנשום כל הזמן אבל בתחרות הוא רץ פעמיים לחבלים, מאיפה היה לו פתאום אויר? ג'אד בהמה בהחלט, אבל הם לא יעיפו אותו כי הוא כבד וגדול. ולא הבנתי באמת את הקטע של גרי, ששיחק לפני 11 שנה פובול, לפני אחת עשרה שנים!!! בחייכם זו סיבה לחשוב שיעיפו אותו? מוזר. מחכה כבר להמשך

Confide In Adam

New member
אני פשוט אוהב את העונה הזאת!

איזה כיף להיזכר, ראיתי אותה רק פעם אחת כשהיא שודרה במקור בארה"ב.. רוב הקאסט ממש אחלה והתחרויות ממש מגניבות.. כמובן שאני בעד יאשה, השבט של סטפני, שכל פעם מזכירה לי מחדש למה היא השורדת האהובה עליי מכל העונות! חוץ מסטפני אני גם מאוד אוהב את בראיין ואיימי.. בריאנה די בסדר, למרות שלא רואים אותה הרבה.. לידיה משעשעת והיא באמת עשתה את החלק שלה בשני האתגרים, בעיקר בראשון, הצליחה להביא שק בעוד ששניים או שלושה אנשים הרבה יותר צעירים ובכושר יותר טוב לא הצליחו.. (ודרך אגב, סיפור עצוב בקשר ללידיה.. לא מזמן אחד הילדים שלה נהרג בתאונת דרכים
).. אני זוכר שבפעם הראשונה שראיתי את העונה דווקא די אהבתי את ג'יימי. נראה בהמשך אם אני אצליח להיזכר למה! חח גם בנאקום יש כמה שאני מאוד מחבב.. אני מת כל סינדי.. ולבובי ג'ון אני עוד זוכר את העונה הקודמת ככה שגם הוא בפייבוריטים.. למרות שאני ממש לא אוהב את ג'אד, היה משהו במה שהוא אמר בקשר לזה שבלייק כל היום שוכב ומרגרט מטפלת בו.. על כם הסימפטיה וזה שהוא מסכן, הם באו לשחק בהישרדות.. אי אפשר ששני אנשים מהשבט יהיו מושבתים ולא יעשו כלום בזמן שהאחרים עובדים כל הזמן.. מצד שני בלייק די הוכיח את עצמו באתגר הראשון, ככה שהוא פיצה על זה. קצת ריחמתי על מורגן, ראו עליה שהיא הייתה בשוק ושהיא לא חשדה אפילו.. וואו, נראה לי שזאת ההודעה הכי ארוכה שרשמתי בכל זמן שהותי בפורום!

למעלה