עונה 11 פרק 5

../images/Emo41.gifעונה 11 פרק 5../images/Emo41.gif

סוף סוף, הללויה, הם מסוגלים גם לנצח. כאב לי על ג'יימי, איך הסתבך שם עם החבל..ולידיה כזו מתוקה, ומקסימה. והעיקר נער הזהב נשלח לביתו, אני לא שונאת אותו, פשוט עדיף הוא ממשהו אחר. טוב אולי עדיף ברנדון... וכמובן בכל פרק יש את הגורילה הנבחר, היום: בובי ג'ון. ולפי הבקרוב של מחר, גם מחר הוא לוקח בגדול.

baracooda

New member
טוב שבלייק עף, הוא טיפש ומעצבן

גיימי סוציומאט בהסוואה, מתאים לו לקחת m-16 ולהתחיל לרסס איזה בית ספר תיכון :) סטפני בכיינית כרגיל :) טוב שבריאן נשאר, ויפה אם הוא באמת עודד את בלייק לדבר

Fairywitch

New member
מסכימה לגבי ג'יימי, אבל סטפני בוכה בצדק!

איזה מזל נאחס יש לה
גם אני הייתי מקטרת, והרבה יותר.

n o g a m o o n

New member
לפי הבקרוב של מחר, סרט הטבע שראיתי היום

על גורילות יתגמד לעומת שני הדגנרטים האלה .
בראיין ממש חמוד למרות שיש לו דיבור מעצבן כזה. וכל הכבוד לו על התככנות. רק על זה מגיע לו 10 ג'יימי לא היה נחוש מספיק. האמת ? אם היו נותנים לסטפני היא היתה משיגה את ברנדון חחחח השם "גולדן בוי" יותר מזכיר לי את החולצה של סיינפלד מאשר את הגיבור האול אמריקן, אני מקוה שהחברה שלו לא עשתה לו צרות אחרי שחזר עם כל הסיפורים שסיפר שם.חחח

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifואני מקווה שהיא זרקה אותו, כי מגיע לו.

איזה אידיוט- מה, הוא שכח שמצלמים אותו? אני במקומה הייתי מחכה לו עם דלי מים קרים

Princess110

New member
יאווו איזה באסה שבלייק עףףף

הוא היה כזהה חמוד..חח איך הוא דיבר על חברה שלו...חצוףףףף[דיבורים על הציצים וכו..] במקומה שהוא היה חוזר הייתי מעיפה לו כאפה..איך רואים שהוא רק ילד..בן כמה הוא? מסכןן רק בגלל הדיבורים העיפו אותו...ואחרי זה שהוא דיבר הוא אמר שהוא לא הבין למה העיפו אותו..מסכן.. סטפניי רעה איך היא אמרה שבובי ג'ון הפך להומו[מה שנכון] וליכלכה עליו עוד...איזהה אכזרית.. חחח ובובי איזה דפוקק הואאאאא איך הוא צעק... וראיתי יעני שבפרקים הבאים הוא וגימיי רביםםם שני החתיכיםם זה הולך להיות יפה... ואיזההה מצחיקקק איך שהםם רביםםם חח בצעקותת...בובי הזהההההההה! הקיצרר הולך להיות מעניין מחרררר...!

Fairywitch

New member
פרק טוב-

שמחתי שהתכנית של בריאן (
) הצליחה. הגיע לבלייק לעוף, ואני במיוחד מקווה שכשהחברה שלו ראתה איך הוא מדבר עליה- היא זרקה אותו מכל המדרגות
אידיוט
ולדעתי הגורילה של היום היה דווקא ג'יימי- ההתנהגות שלו אחרי הנצחון הייתה ממש בבונית, ניאנדרטלית ומביכה, במיוחד שהוא צריך היה להתחבא אחרי האתגר הראשון, שבו כל אחד היה מתפקד טוב יותר. יאשה כבר מסיימים והוא עדיין חותך חבל
ואז עוד רוצה להמשיך? בשביל מה? בובי ג'ון דווקא היה ממש חמוד היום. אז כנראה שמחר נראה את צמד הבבונים נלחמים הודות לעודף טסטוסטרון ומיעוט תאים אפורים
אוי, גברים

n o g a m o o n

New member
ד"א היום היה בקרוב קטן בפרק עצמו

אחרי שנאקום זכו וג'יימי צעק " מי צוחק עכשיו" בובי גם נתן צעקה בעצבנות חחחח היה גדול
גברים

Confide In Adam

New member
חחח, לידייה הרגה אותי עם ריקוד הפנקייק שלה!!

מצחיקולה.. האתגר הראשון נראה כזה כיף, לדעתי נאקום היו צריכים להשלים את האתגר אפילו שהם כבר הפסידו! דווקא אהבתי את זה שג'יימי הציע להם להמשיך, זה היה גם קצת נוגע ללב כי הוא הרגיש אשם.. למרות שהוא רצה להעיף את סטפני אני בכל זאת אוהב אותו והוא נכנס רשמית לרשימת הפייבוריטים שלי העונה!
איזה כיף שסוף סוף גם הקבוצה של סטפני זוכה!! יש!
וכל הכבוד לבראיין שהצליח לשכנע את בובי ג'ון ודני להצביע לבלייק... ממ.. מה עוד? זהו אני חושב.. עדיין מת על סטפני, אוהב את סינדי, בראיין, איימי וג'יימי ושונא את ג'אד!

Fairywitch

New member
ריקוד הפנקייק../images/Emo6.gif היא באמת נראתה כמו שמישהו

אמר לה- כאילו היא חוטפת התקף

למעלה