עונה 2 פרק 10

redsnowhite

New member
../images/Emo41.gifעונה 2 פרק 10../images/Emo41.gif

למה הפרקים נגמרים כ"כ מהר

redsnowhite

New member
איזה פרק יפה!!../images/Emo99.gif!

בהתחלה חשבתי שלא יהיה לנו מספיק מנת דין היום בגלל שסאם הלך לחפש תשובות לבד
אבל איך העזתי לחשוב שדין ישאיר את סאם לבדו בסכנות?
טוב, מזלו של סאם גם שהוא פגש את אווה, אחרת איך הוא היה יודע להתחמק מהמלכודות של ג'ורדן(תקנו אותי אם אני טועה בשם
)?! יש לו פרצוף של כזה מרושע לג'ורדן הזה
לא רציתי שסאם יהרוג אותו:-\ כי אז כמו שהוא אמר, זה יוכיח את היותו רוצח, אהבתי שהוא התקשר למשטרה והם עצרו אותו חחחחחח
קצת מאכזב הסוף, אומנם אווה דמות משנית והכל אבל היא חמודה מדי מכדי להיות רוצחת, לא ציפיתי שהיא זו שתרצח את הארוס שלה, וזה די ברור מכך שסאם מצא את הטבעת שלה ליד המיטה שבה שכב הארוס הנרצח
מעניין איך האחים יצאו עכשיו מהתסבוכת הזאת ואיך סאם יתחמק מה'גורל' שנקבע לו כביכול.. פרק מאוד יפה

redsnowhite

New member
לגבי הפסקה השנייה..../images/Emo26.gif

לא מאכזב בכוונה של התאכזבתי מיוצרי הסדרה וכד'.. אלא התאכזבתי מהדמות חחחחחח האמת לא חשבתי שיהיה איתה ביג דיל, אלא שהיא פשוט באה להזהיר את סאם וזהו.. עכשיו יכול להיות שהם יהיו אחריה, או משהו בסגנון

צילי13

New member
טעותתת...../images/Emo58.gif

אווה לא הרגה את ארוסה-השד צהוב העניים שהרגאת ג'סיקה הרג אותו.. השד לקח את אווה לאיזשהו מקום... ירחיבו על זה יותר בפרק 21 או 22 קיצר בפרקה הלפני אחרון לעונה

redsnowhite

New member
זו שמעליי../images/Emo2.gif כמעט קראתי את ההודעה שלך

אני לא רוצה לקרוא ספויילרים
אבל תודה
חחח

darklighter

New member
לפחות היא סימנה, זה כבר טוב../images/Emo190.gif

לדעתי במקרים כאלה צריך להוסיף גם מספר פרק ליד ה
..אבל לא נורא כרגע

LoveYourHate

New member
אני לא מסכימה איתך האמת ..

אני ממש לא חושבת שאווה הרגה את הארוס שלה..הדבר הראשון שעבר לי בראש זה לאן השד לקח אותה.. השד בטח לקח את אווה איתו והרג את הארוס שלה.. הטבעת זה כנראה כי הוא ידע שסאמי ילך לחפש אותה אז הוא השאיר את הטבעת שם. נו זה העורכים של הסדרה..הם פסיכים

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמרומז../images/Emo190.gif

אווה בפרק הזה מאוד חמודה אבל היא בכלל לא תמימה כמו שהיא נראית לך...

LoveYourHate

New member
ואו איזה פרק..!!

שמתם לב שהפרק הזה דין היה בסכנה וסאמי בא להציל אותו!!! באמת פרק טוב.. מה שמגניב זה שהפרק הזה לא היו.."רוחות ושדים" אבל הוא עדיין היה מפחיד בפני עצמו.. אני ממש אוהבת את השחקנית של אווה אני ממש אוהבת אותה.. אני מקווה שהיא תשחק יותר.. אחלה פרק !

darklighter

New member
פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

לא רוצה להרחיב כי אני לא רוצה לספיילר אבל אני זוכרת שהיו בנות פה שפחות אהבו את הפרק כי הוא התרכז בסם חח אבל פרק מעניין מאוד ואווה חמודה בפרק הזה

HagarStar

New member
בדיוק בגלל זה אהבתי את הפרק../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סאמי 33> משום מה זכרתי שדין אח"כ שואל אותו איך הוא לא התפוצץ במלכודת ואז מראים לנו את זה O_O אבל ראיתי את זה לפני יותר מחצי שנה XD

עוד פרטים על הפרק..

שחקנים אורחים Samantha Ferris בתפקיד אלן Katharine Isabelle בתפקיד אווה וילסון Richard DeKlerk בתפקיד סקוט קרי Bill Mondy בתפקיד דר. ג'ורג וקסלר Chad Lindberg בתפקיד אש Sterling K. Brown בתפקיד גורדון מוזיקה White Rabbit by Jefferson Airplane Supermassive Black Hole by Muse Lonesome Stranger by Carey Bell ציטוטים
Dean: (chuckles) This is a whole new level of moronic, even for you.
Dean: Well, you're a son of a bitch. Gordon: (slaps him) That's my momma you're talking about.
Sam: These are .223 Caliber, subsonic rounds, the guy must've put a suppressor on the rifle. Ava: Dude, who are you? Sam: I ah...I just I...I just watch a lot of TJ Hooker. איזכורים
Sam: I just watch a lot of T.J. Hooker. איזכור לסדרת הטלויזיה T.J. Hooker משנות ה80 בכיכובו של ויליאם שטנר כתומאס ג'פרסון הוקר, שוטר קשוח המאמן טירונים.

darklighter

New member
תודה על ההשקעה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

רואים שלא היו הרבה ציטוטים כי לא היה מספיק דיןLOL Dean: Well, you're a son of a bitch. Gordon: (slaps him) That's my momma you're talking about חחחחחחח גורדון הזה כזה אידיוט
שמישהו יהרוג אותו כבר
#%^^%^$%&

Dandushit 24

New member
That's my momma you're talking about../images/Emo6.gif

קטע גדוללללל
תודההה שוב תבואי כל פרק

למעלה