עונה 4 - פרק 10: "בחזרה לכלא"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 10: "בחזרה לכלא"../images/Emo41.gif

"הצוות מנסה ללא הצלחה למצוא את גופתה של אנג`י, עד שאנטואן העצור מסגיר את גופתה למשטרה. ויק מראה לפקד את ההקלטה הנסתרת של אנטואן ושיין, ומסביר שאנטואן סחט את שיין וארמי." צפיה מהנה! הדון.

v e g a

New member
רשמיי מהפרק

איזה כיף שהסטרייק טים חזרו סוף סוף. אנטואן מצליח להתעלות ברשעות שלו על ארמדיאו ומרגוס יחד. קפטן רולינג כלבה לא קטנה. לא נראה לי שהאדם שדאץ' וקלודט עצרו הוא באמת הרוצח רוני עדיין לא קשור. שבוע טוב.

Deacon Frost

New member
פרק חזק ביותר.

הפרק הכי טוב בעונה נכון לשלב זה (ואם יותר לי להגזים, הכי טוב בסדרה עד כה). אהבתי את הסצנה שבה מוניקה אמרה לאנטוון שהיא יודעת על כך שאביו אנס את אחותו, שאמו רצחה את אביו ושזאת הסיבה שהוא הפך למה שהוא כיום. הסצנה שבה לם, ארמי ושיין עומדים ומביטים איך השוטרים מחפשים את הגופה של אנג'י (הילדה שאנטוון הרג ואיים לגרום לכך ששיין וארמי יואשמו ברצח שלה) הזכירה את הסצנה שבה מוצאים את הגופה של הבת של שון פן ב"מיסטיק ריבר".

פרק ענק!

פשוט מצויין. הקטעים עם אסוודה היו חזקים וקשים. אני נקרעתי לחלוטין כשדאץ' הוציא כסף מהקופסה כדי לפרוט חלק מהמאה, זה היה כל כך קורע. היה מצויין כשהוא תיאר איך החשוד חנק את הקורבן, הוא בעצם משחזר לנו חלק מהמקרה שלו כשהוא חנק את החתול בעונה הקודמת. שמחתי לראות את הסטרייק טים חוזרים לעבוד שום. משום מה היה לי צחוק ציני שויק נאם להם, ואמר שהם צריכים לצאת לרחובות ולהראות לרעים מי הבוס. הסוף היה חזק.

Carpet Crawler

New member
איזה פרק...

רק באמצע נזכרתי שמדובר בפרק ארוך מהרגיל (מישהו הרגיש?), אפילו שתקציר הפרקים הקודמים בהתחלה היה גם הוא יחסית ארוך והיה ברור ממנו שהולך לקרות הרבה בפרק הזה. הקטע בו שיין מתגרה באנטוון בחדר החקירות היה מורט עצבים. "המגן" מצטיינת בלפחות סיפור מסגרת מרתק אחד בכל עונה, ואני מניח שזה עדיין לא נגמר (שיין וארמי עוד לא עברו בדיקה במכונת אמת). אסוודה מתחיל להרגע? I WONDER... אני חייב להודות שלא ממש הבנתי על מה היו הויכוחים בין דני וג'וליאן הפעם, כנראה שלא הייתי מרוכז כשזה התחיל. קורה. אבל הזוג ההוא בכלוב היה משעשע
עוד 3 פרקים לסוף העונה, ואני בעיקר תוהה מה עם טוואן ומתי ויק יגלה על הדייטים של קורין עם דאץ'. (לא לגלות לי, תודה
)

דון גל

New member
פרק מעולה. אפילו לא הרגשתי שהוא

יותר ארוך עד שהוא נגמר... ממש רצו העניינים. אהבתי את הניצוץ בעיניים שלהם בסוף הפרק שהם כאילו פנויים להתמודד עם מה שקורה בחוץ.. strike team style! אני מצפה בפרק הבא לראות אותם מפרקים כמה גנגסטרים בטירוף! הדון.

Xetro

New member
Great one

איזה פרק כיף כמו לראות סרט זה היה ממש חזק נהנתי מכול דקה. זה שמשחק את אנטואן מראה לכול מבקריו שיש לו כישורי מישחק...קצת מזכיר את צ"יקליס שלפני כן השתתף רק בהפקות מטופשות כמו שלושת הסטוג'ים והפך לשחקן זוכה אמי. אני מקווה שאסוודה יסתבך בהמשך משום מה קצת מצחיק איך שהם ביטלו בצחוק את האפשרות של להתפס ע"י מכונת האמת: "קצת קרח ו-ויקודין והם יאמינו לך שתגיד שאף פעם לא ע... ..." חחחח מצחיק שבסופראנוס למשל פרק כזה היה ניחשב לחתיכת שיא אבל בסדרה הזו זה פשוט עוד פרק טוב.

mackey

New member
תחזיות אפשריות להמשך

קודם כל, אין ספק שזה הפרק החזק ביותר בעונה הנוכחית ואני מצטרף לקודמיי שאפשרי שגם בכל הסדרה כולה... המון פרטים התאחדו בבת אחת לעלילה אחת מ-ע-ו-ל-ה. הפרק האחרון שהשאיר אותי בשוק כזה היה הפרק בו הסתיימה העונה השנייה. הפרק בו הם הצליחו לשדוד את רכבת הכסף. עם הקליפ סיום. חבל"ז. עכשיו כמה מילים על נבואותיי: 1. לדעתי לא הכושי הזה הוא הרוצח של דאץ' וקלודט. הוא רגוע מדיי. 2. אני חושש מאווווד שדאץ' "עלה כיתה" והתחיל לנסות את שיטת החתול על בני אדם... 3. יש לי הרגשה שמה שאמרה קלודט לאשתו של החשוד בנוגע ל"מה לעשות כדי שהוא לא ירצח אותה" (לעשות את עצמך כאילו את לא יודעת מכלום) נכון גם לגבי קלודט עצמה. באיזשהו שלב היא תחשוד בדאץ' ואז היא תיאלץ לשחק אותה כאילו כלום כדי לשמור על עצמה... 4. יש לי הרגשה נוספת שהזונה של אסוודה תסבך אותו בהמשך. פשוט לא נראה לי שככה אפשר לסגור פרק מחריד כזה בחיים... 5. בלי כל קשר לכלום - ג'וליאן אף פעם לא לומד. לא משנה כמה "שמיכות" יעשו לו, הוא לא יבין שאם דני סופר אומרת לו "לא!" אז לא. כל הנאמר לעיל מבוסס על מחשבות שעלו לי בעקבות הפרק הנוכחי בלבד. לא ראיתי אף פרק קדימה כך שהדברים יכולים להיות ספויילרים ממש כשם שהם יכולים לא להיות... מצפה לתגובות!

KaRnAf ReShAtOt

New member
הזכר לי מה קרה בפרק עם ג'וליאן ודני

בבקשה. באמת פרק מעולה! אבל הקודמים, כששיין נשלח להרוג את ויק, מתחו אותי יותר.

mackey

New member
מה שקרה עם ג'וליאן הוא:

שאסוודה המניאק שלח אותו להתסיס ולהצטרף למשפחות השוטרים שעונו ונרצחו. הוא אסף כסף עבורם וניהל מסע השמצות כנגד מדיניות החילוטים של מוניקה. דני אמרה לו שיפסיק עם זה והוא לא שמע בקולה. בכל פעם במהלך הסדרה כשג'וליאן לא שמע בקול דני - משהו נורא אחר קרה לו...

mackey

New member
מה שקרה עם ג'וליאן לאחרונה

זה שהוא לא שמע בקול דני שאמרה לו לא לשמוע לעצות אחיתופל של אסוודה. אסוודה התסיס אותו נגד מדיניות החילוטים של מוניקה כדי לחתור תחתיה. ג'וליאן מושפע מאחיו הכושים, חסידי אנטואן שמאמינים לכל הבולשיט שהוא מוכר להם ביחס לכיבוש הלבן וכו' דני ניסתה להסביר לו שזה פרופוגנדה זולה והוא לא הסכים איתה. הוא לקח צנצנת ושם עליה מדבקה עם שמות האלמנות של השוטרים שנרצחו כדי שחבריהם למחוז המשטרה יתרמו בסתר לעורכי הדין שיתבעו את המשטרה על בחירה במדיניות שגרמה (לכאורה) להירצחם. זו טעות. ועל טעויות כאלה - משלמים.

דון גל

New member
דווקא העצות של אחיתופל היו טובות...

המלך לא הקשיב להם והלך על העצות של כושי, ובסופו של דבר התברר שאחיתופל צדק... הדון.

Not Connected

New member
כיוונתי להקליט את המתכונת הרגילה,

כלומר שעה. לא הקלטתי את כל הפרק. פיספסתי את כל מה שהיה אחרי שרולינג ביקשה מארמי ושיין לעבר בדיקה במכונת אמת. מישהו זוכר ?

למעלה