עונה 4- פרק 11: "למות מבפנים"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4- פרק 11: "למות מבפנים"../images/Emo41.gif

"הצוות מקבל רמזים מסגניו של אנטואן ומצליח להתחקות אחר רוצחי השוטרים. מסתבר כי מדובר באפריקנים שנשכרו למטרה זאת בידי המאפיה הרוסית, אך ויק והצוות חושדים שאנשים נוספים מעורבים בעניין." הדון.

בעז 21

New member
פרק טוב

זה רק אני הוא שהדמות של דא'ץ היא דמות מאד אפלה? בדרך כלל אני טועה ברעיונות שלי לאן הסדרה הולכת. אבל פשוט יש לי הרגשה כזאת בבטן.

Deacon Frost

New member
רק לאחרונה הוא הפך לאפל,

כשהוא הרג את החתול. עד אז הוא היה די חנון.

Deacon Frost

New member
היה פרק טוב.

אומנם לא כמו הפרק של שבוע שעבר, אך עדיין טוב. איזה מנייאק ארמי יצא כשהוא סירב לעשות את הבדיקה במכונת אמת, אבל לם יצא עוד יותר מנייאק (למי שלא הבין, לם הוא היועץ מהאיגוד שייעץ לארמי לא לעשות את הבדיקה במכונת אמת) כשהוא אמר לו שלא שווה לו להישאר בצוות, אבל מצד שני הוא צודק כי לא צריך לשרוף את הקריירה שלו ולהפוך למושחת כמוהם. ויק גם יצא מנייאק כשהוא סיפר לקורין שדאץ' יוצא איתה רק בגלל שהוא רוצה לנקום בו על כל ההתעללויות שלו בו.

בעז 21

New member
המממ לא כזה בטוח..

לא נראה לי שלם הוא היועץ. הרי ארמי אמר מספר דברים שלם לא אמר לו. לדוגמא שמכונת אמת לא אמינה, שהיא לא קובעת בבית-משפט,שהוא לא חייב להסכים לעבור את הבדיקה... אולי לם עזר לו לפנות ליועץ זה יותר הגיוני.

Deacon Frost

New member
לא אמרתי שראו שלם ייעץ לו

לא לעשות את הבדיקה במכונת אמת, אלא שהוא אמר לו.

Xetro

New member
פרק קצת. טיפה. - נדוש

כל הקטעים שהם כול שניה צוחקים זה עם זה ומסמיקים כמו ילדות קטנות קצת נדוש לטעמי אבל עדיין כיף להיות עם הסטרייקטים במתכונת הישנה והטובה. ארמי קרע אותי מצחוק עם האנוכיות שלו,מוניקה אומרת לו שהוא דופק איזה אלף שוטרים אז הוא אומר לה שזה ממש לא מעניין אותו והוא חושב רק על עצמו ולא עליהם חחח לם אשם בהכל שוב. לא הבנתי למה האפריקאים והמשפחה שלהם היו בידיים של הרוסים ולכן היו חייבים לעשות את הרצח,מישהו יכול להסביר??

עוד פרק מצויין.

עוד פרק שויק מראה כמה צדדים יש בו. הוא נותן את כל כולו למצוא את רוצחי השוטרים, הוא ממשיך להתעמר בדאץ' (שגם יוצא מניאק, עלק ידידים), דואג לדילירית ולבן שלה (היה יפה שבעיות הגדילה של הילד, הזכירו לו את האוטיזם של הילדים שלו). אני אוהב מה שעושים עם לם, האיש הכי שפוי ואחראי בצוות. הוא יודע שהוא כבר עמוק בחבורה, אבל מייעץ לארמי הטיפש לברוח כמה שיותר מהר ולצאת מזה. אהבתי שהיו הרבה בדיחות קטנות בתוך הצוות, שבעצם בא להראות לנו שהחבורה חזרה במלוא הכח. אהבתי את הטוויסט שבו ארמי מסרב לעבור את הבדיקה. והסוף היה משעשע, שויק אמר שהוא התגעגע לכסח עם הצוות.

v e g a

New member
שבוע הבא פרק אחרון.. :\

ממש אהבתי איך שויק והחברה משחקים גם עם הלפרן וגם עם וויד. רואה שיין? מה היית עושה בלי ויק?.... מסכן דאץ',עד שהוא יוצא עם מישהי זאת חייבת להיות קורין,וויק חייב לספר לה,והטיפשה חייבת להאמין. טוב נו. אגב,ידעתם שארמי היה ב"התרסקות"?

למעלה