עונה 4 - פרק 13: "כמה חבל"
- פרק אחרון

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 13: "כמה חבל"../images/Emo41.gif- פרק אחרון

פרק אחרון לעונה! "בפרק החותם את העונה, מצליח הצוות של מאקי לתפוס סוחר סמים סלוודורי ולהכניס את אנטואן מיטשל לכלא; פיליפס מבשר למוניקה שהועברה מתפקידה עקב ההתנצחות עם הרשות למלחמה בסמים." הדון.

דון גל

New member
איזה שם אירוני לפרק.. באמת חבל

שהעונה נגמרת. חלמתי שהעונה החמישית מתחילה מיד...
הדון.

Deacon Frost

New member
באמת אירוני. ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

עכשיו נותר לקוות שהעונה ה-5 תגיע כמה שיותר מהר. טוב, לפחות למי שמנוי ל"הוט" יש חצי נחמה כי בשבוע הבא מתחילות העונות החדשות של "אבודים" ו"24".

בעז 21

New member
דון גל - פיספסת את העיקר של הפרק

לא מתאים לך דווקא... בכל אופן למרות שזה היה די ברור לי שבסופו של דבר ויק יהיה הגיבור הטרגי של הסדרה אני עדין חושב שפקדת לשעבר היא חתיכת בת-זונה ויק באמת נתן את הדם שלו בשביל העקרונות שלה.. מקווה שיוצרי הסדרה יעשו איתה צדק ויגרמו למישהו מהכנופיות להתנקש בה :)

דון גל

New member
../images/Emo35.gif

כל שבוע אני מעתיק את התקציר מהפרסומים הרשמיים, לא כותב אחד בעצמי... הדון.

רילX

New member
יש לי רק דבר אחד חשוב להגיד....

לם המלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דון גל

New member
וואי וואי, לרגע הלב ירד לי לתחתונים

כי חשבתי שהולכים להרוג אותו או משהו, אבל יצא מלך התותח הזה. פרק מוזר, אבל לראות את הסטרייק טים עובדים כמו פעם זה תמיד כיף! הדון.

איזה פרק סיום ענק!

פשוט תענוג. אני חייב לציין את המשחק המשובח של גלן קלוז. הסצנה של לם בבית לבד הייתה חזקה, היה מותח שהרובה פשוט כוון לפרצוף שלו. היה יפה לראות את ויק מציע לזונה שהקיאה, טיפול ועזרה, והיה עצוב האמת שהיא מעין שאלה/התחננה שלא יעבדו עליה. ההודעה של פיליפס ואסוואדה לקרולינג על הפיטורים היה קטע חזק, הדמעות בעיניים של קרולינג, וכשהיא אמרה שהיא דאגה לעצור את מיצ'ל אז הם ידאגו לה, היה מעורר רחמים. הסצנה הזו אומרת הרבה על הסדרה, על המסר שלה ועל הביקורת שלה. שהנה מישהי באה והורידה את אחוזי הפשע, אבל מפוטרת בגלל משחקי כבוד ומעמד. בהחלט סצנה ביקורתית על הממסד הקטן. אני חייב לציין את הסצנה כשהיא באה לבית של השוטר והוא מספר לה על הקילו הרואין שלם לקח. קרולינג רגע אחרי שהיא מפוטרת, נגעלת ואז היא מבינה שאומליה היא זו שהלשינה. היה יפה שהיא שאלה אותה בהתרסה אם היא לא המודיעה של ויק. והקטע החזק ביותר בסצנה הזו הוא, כאשר אומליה אומרת שויק מחבב אותה ואת בנה ורוצה לעזור להם ולכן היא מציעה לנצל את זה, קרולינג שלא הספיקה להיגעל ממה שנעשה לה קודם, תקעה מבט של בחילה ואמרה יפה שזה כבר לא הבעיה שלה. הפרידה של ויק וקרולינג הייתה מרגשת. היה יפה לראות את הקשר שנבנה ואת הדאגה שלה כלפיו. דאץ' יצא מלך, נחמד לראות שזה שהוא תפס ביצים בפרק הקודם, לא היה דבר חד פעמי. היה משעשע המבט שקלודט תקעה בו. והיה יפה שויק הזמין אותו לבר, ובכלל סצנת הסיום הייתה חמודה, כולם בבר, שמחים ובתוך כל ההמולה אנו רואים מה הסיפור והאיום של העונה הבאה (השוטר שנכנס באמצע המסיבה לאחור). סיום ענק לעונה פשוט מעולה. לא יכול לחכות ל5.

v e g a

New member
ועכשיו צריך לחכות שנה :(

אחלה פרק. רולינג שוב מוכיחה שיש לה "ביצים" ושהיא ממולחת לא פחות מויק ומאסוודה. שמתי לב שבחקירות אותן ויק ורולינג מנהלים יחד (הכוונה לתחקור העצירים) ויק הוא מעין "כינור שני" בעוד רולינג שולטת בחקירה. לם הזה כזה סוס והקטע שויק ושיין "גילו" את השיטה המתוחכמת של גוסאנו היה מצחיק. דאץ' מוכיח סופית את המהפך שקרה לו בעונה-מהעימות עם קלודט ועד להצעה להיות המפקד החדש(אפילו שלדעתי הוא ממש לא מתאים). דאץ'-יצאת מלך! נקווה שהעונה החדשה תתחיל בקרוב,נראה לי שהולך להיות ממש מעניין ושעניין הIAD יתפוס חלק גדול בעלילה(כנראה גם בגלל שהעונה החמישית היא העונה האחרונה).

Deacon Frost

New member
פרק מעולה!

הסצינה שבה אסוודה (שמתם לב איך השוק התאפק לא לקפוץ משמחה?) ופיליפס הודיעו לרולינג שהיא מפוטרת הייתה סצינה חזקה ביותר, למרות שידעתי שהיא תסיים את תפקידה עד סיום העונה כי ידעתי שהביאו את גלן קלוז (היא שיחקה אותה בצורה מדהימה
) רק לעונה אחת, אבל חשבתי שייגרמו לה לעזוב כשהיא מתה. הסצינה שבה קסידי אומרת לויק שהיא מחבבת את אוואן רק בגלל שיש לו אופי כמו שלו הייתה סצינה מצחיקה. כנ"ל לגבי הסצינה שבה דאץ' אמר לפיליפס שהוא מסרב להצעה שלו להחליף את רולינג, ושאח"כ הוא אמר לקלודט שהוא אמר לו שיקפוץ לו. ההפתעה של כל הפרק היא שראו בסוף את לם ושיין משתוללים אחרי כל המתיחות שעברה ביניהם מאמצע העונה הקודמת. לם יצא תותח כשהוא הצליח להתגבר לבד ללא כל עזרה על הסוחרי סמים שתקפו אותו.

ofrasch1

New member
הסצינה של ויק ורולינג

הייתה מעולה. רולינג הוציאה מויק הרבה טוב בעונה הזו, ולדעתי משהו בה גרם לו להתחבר יותר לצד של השוטר שבו מאשר לצד המושחת. הוא העריך אותה והיא ידעה להיות מעין סמן שמסמן לו מה אמור להיות חשוב. וזה מה שהיא ניסתה לעשות בשיחה הזו, לבקש ממנו שתמיד יהיה בדין וחשבון עם עצמו לגבי הדרך שלו ומה יהיה בסופו. קצת התבאסתי שהיא לא גילתה לו על עניין הקילו שהרשות לקחה מהאוטו של לם (ומוזר שויק שכח מזה ולא בדק איך זה קרה), אבל נראה לי שאם היא היתה ממש מגלה לו זה היה עולה לה בפנסיה שלה (בכל את, שיבוש הליכי חקירה). ההפתעה הגדולה שלה זה שהיא חשבה שתפוטר בגלל החילוטים, ובעצם פוטרה כי באופן כללי היא לא "יסמנית" (יס-וומן) והתרגיל שעשתה לרשות היה הקש ששבר את גב הגמל.

Xetro

New member
לם כזה סוס!

הסצנה שהייתה בדירה הזאת היא HANDS DOWN אחת הסצנות אקשן הטובות שראיתי בחיים,3 לטינים שמנים קופצים עליו והם לא משתלטים עליו בכלל - טוב לך תשתלט על מישהו שאין לו ג'קט אחד שמצליח לעלות לגמרי על הכתפיים שלו :),אני דורש לראות קרב עד המוות שלו ושל ג'וליאן בעונה הבאה על תואר מלך הסוסים של הסידרה! בכול מקרה חרא כל הקטע ששוב לם דופק תצוות באיזשהי צורה וששוב הכול נופל עליו כי אותו כולם הכי מסמפטים סך הכול... ברוך שפתרנו מהמוניקה הזאת! סתם כלבה על זה שהיא לא עזרה לויק

Deacon Frost

New member
מוניקה כלבה?

אם אני לא טועה בינתיים היא הייתה יותר בסדר עם ויק מאסוודה. מה ז"א היא לא עזרה לו? מה עם כל הפעמים שהיא העלימה עין מהטעויות שלו, ושהיא חיפתה עליו? אילו לא היא, ויק כבר היה מזמן מחוץ למשטרה.

Xetro

New member
כן מוניקה כלבה

אז מה אם היא העלימה עין פה ושם גם אסוודה עשה את זה לא משנה שזה היה בשביל רווח שלו גם - באיזשהו מקום היא העלימה עין במקרים מסויימים גם בשביל לשרת אמונות ואינטרסים שלה. בסך הכל אם אני לא טועה היא הזמינה את הבחור מהחקירות פנים (לעומת ההצלות של אסוודה מלייני וקלודט) ואפילו עכשיו כשאין לה מה להפסיד והיא מפוטרת היא עדיין לא זרקה גלגל הצלה לויק - היא פשוט מחכה לטביעה העמוקה שלו ושל הצוות שלו לתוך בית-סוהר שחור וקשה שבו ירצחו אותם\יאנסו אותם וכו'... עדיף לויק להיות מחוץ למישטרה מאשר להיות מחוץ לחיים.

ofrasch1

New member
מניקה חיברה את ויק לצד של השוטר שבו

עשתה טוב לדמות שלו. שיתוף הפעולה ביניהם היה יפה והדדי, עם פה ושם שקרים והסתרה. עדיין הם ידעו להעזר זו בזה בדרך נכונה.

Xetro

New member
לא נכון כל כך

ויק עשה את העבודה והוריד פרופיל בכוונה כדי לא להיתפס על פשעים קודמים ושלא ישאירו את הצוות מפורק (אני חושב שהוא דיבר על זה עם לם או עם רוני)... הוא היה עושה את אותו הדבר אם אסוודה היה מעליו בזמן הזה,אבל כן מוניקה החליקה כמה פינות והיה שיתוף פעולה נחמד אבל בסופו של דבר גם מבוסס על אכפתיות מזוייפת.

למעלה