עונה 4 - פרק 2: "קבר"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 2: "קבר"../images/Emo41.gif

מאקי מנסה לעזור למכרה ותיקה לאתר מתבגר מרדני, אך החיפוש אחריו מקבל תפנית שלילית כאשר מתברר שהוא היה מעורב בתקרית יריות; שיין יוצא לשטח עם בן זוגו החדש, ארמי, ומלמד אותו טקטיקות משטרתיות מפוקפות כדי לבחון כמה רחוק יהייה מוכן ללכת. הדון.

BlackShahar

New member
וואיייי

שיין כזה טמבל.. גם אסוודה לא משהו.. תגובה ארוכה אולי מחר.. לילה טוב.

פרק מצחיק

אסוודה סוטה הכושי ההוא בולע חרדל הכושית ההיא נגועה באיידס ואונסים אותה וללבנה המתה ההיא יש בולבול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההה

v e g a

New member
רשמיי מהפרק

*ויק נראה לחוץ יותר ממה שהוא היה,או שזה רק אני? ומה הקטע שלו לחלוק כבוד לגילרוי? אז הם היו חברים טובים פעם. אבל הבנאדם כמעט הרס אותו... *שיין מנסה להיות ויק,אבל הוא מסתבך יותר מדי. אני מקווה שהעלילה בנושא הזה תתפתח בצורה טובה. *אסוודה משתגע. *מסכן רוני. לא רק שהוא עדיין,אחרי 3 עונות,לא קשור,ושהמשפט הכי חושב שלו הפרק היה לשאול את לם מה נשמע,הוא זה שהיה צריך להוציא את הסם מהקיא. עד מתי רוני,עד מתי?

דון גל

New member
פרק מוצק וחשוב. קצת מוזר לי לראות

את ויק במצב "מתחנן", אבל אני חושב שהוא קולט שזה עכשיו או לעולם לא, אז הוא עושה כל מה שהוא יכול בשביל לקבל תפקיד שטח. הוא מפגין מנהיגות כשהוא מנסה לגייס כמה שיותר אנשים ללוויה, אבל יש כאן גם אלמנט קיומי אישי: הוא מבין שבסופו של דבר, כשיתפסו אותו/יקרה לו משהו, הוא היה רוצה שמישהו ידאג לצרכים של המשפחה שלו, כמו שהוא דואג לאישה והבנות של גילרוי. אני לא חושב שהוא מבין את זה, אבל זה ללא ספק מה שמניע אותו בתת מודע, מעבר לדאגה האמיתית למשפחה של גילרוי ולעבר המשותף שלהם. שיין ללא ספק מסתבך מעל לראש: הוא לא ויק ולא יהיה ויק, וכשדביל גמדי מאיים כמו שביריון ממולח מאיים, זה בדרך כלל לא מסתיים טוב בשבילו. הפתיע אותי שהם לא דפקו לו כדור בראש בשליפה בסוף הפרק. הדון.

סינדיבד

New member
שיין עושה בי"ס לויק

לדעתי כל חברי הפורום שטוענים ששיין רק הולך ומסתך טועים.לדעתי זה מקרה של התלמיד שעלה על מורהו. שיין עושה דברים שויק אפילו לא חשב לעשות ואם תמיד שיין היה נגרר אחרי ויק כמו כלב, אז עכשיו שיין הוא שולט וויק סתם נעשה חנון. אולי זה הצגה, אבל בינתיים הדמות של שיין הרבה יותר מרשימה מזאת של ויק. ודרך אגב לדעתי הקטע של אסוודה יתפתח למשהו מדהים - אני בטוח שלא סתם הראו את הקטע איתו אתמול. ועוד משהו: נראה לי שויק יהיה הרבה יותר שקט תחת הנהגתה של גלן קלוז וחוץ מזה היה פרק מצוין. הרבה יותר טוב מהראשון.

דון גל

New member
מהפרק הראשון של הסדרה שיין תמיד

אימפולסיבי, פזיז, חם מזג וראוותן. מה גורם לך לחשוב שהוא השתנה? מראים אותו עדיין כזה, רק שהשתן עלה לו לראש, כי הוא ברחוב וויק במשרד, ופתאום הוא השותף שמחליט דברים ולא להיפך. הדמות היחידה בסדרה שאני לא סובל יותר ממנו היא אשתו, וזה כולל את ה"רעים"...
הדון.

Xetro

New member
אחרי הפרק הראשון הייתי מאוכזב

(לפחות חוץ מהסוף) אבל הפרק השני החזיר עטרה ליושנה,ההימור שלי הוא שבהמשך הדרך למון הד יחזור לוויק ושתיהם ינסו לפקוח עין על שיין ויוציאו אותו מהבור המוסרי שהוא ניכנס אליו ויחזירו אותו לביצה המוסרית של ויק שהיא פחות גרועה, לם הוא ההפך הגמור משיין אם שמתם לב ואני מאמין שמשהו בסיגנון של וויק ולם מצילים את שיין יהיה בסוף העונה ואז כול הצוות ייתאחד ושוב ניראה את רוני ברק 3 פריימים ו2 שורות במקום העלייה המדאיגה של 12 פריימים ו5 שורות כמו עכשיו...שייגמר הטירוף הזה!!
אחלה סדרה...היא הרבה יותר עמוקה ממה שניראה לעין בפעם ה1...הדמויות מתוכננות בקפידה וכוללות תסביכים וניגודים שעם הזמן מיתגלים. למה לויק יש ילדים אוטיסטים והנישואים שלו ניכשלו? - בשביל לגרום למעשים הלא מוסריים שלו להיראות כמוצדקים ולשמור אותו גיבור מעונה. מעניין מה ייקרה עם דאצ'-בוי הפסיכופת הזה גם,כולי ציפייה.

ofrasch1

New member
שייו עבר שינוי כלשהו בעונה 3

הרבה פעמים כשדמות מתפתחת מנסה להתבגר ומקבלת עומק, ודווקא אז באה האכזבה (אבדן הכסף, אבדן החברות עם לם ועם ויק, ההסתבכות עם טיוואן) אז יש איזו רגרסיה לאחור. שיין הפך להיות גרוע יותר מויק (כי לויק יש אי אלו גבולות, בענייני מוסר, מחוייבות, כסף) הוא מתדרדר וויק "יציל" אותו שוב. שיין רוצה להיות bad cop אבל הוא עובד לבד, לא זהיר, בלי טיפת גבולות עם העבריינים שמהם הוא מנסה להרוויח. וכאן הוא יפול. המפקדת החדשה (גלן קלוז) מסתדרת עם ויק בינתיים כי היא מדברת איתו בשפתו, ולפי רמזים אפשר לנחש שהיא עצמה היתה מעין "ויק" בתפקידיה הקודמים. יחסיה עם ויק שונים מיחסי אסוודה עם ויק וזה מעניין. אסוודה נראה לא טוב, כאילו עומד להתפרץ ולעשות משהו רע. אני מנחשת כך בגלל שהראו שוב את המשפט שאשתו אמרה לו untill you do something about it

BlackShahar

New member
בקשר למפקדת ולויק

זוכרים את הקטע שרולינג מבקשת מויק לצאת איתו לסיור? קודם כל נראה לי שזה מראה שמהרגע הראשון היא פחות או יותר קלטה אותו וראתה כמה הוא רוצה לצאת לשטח.. אבל רציתי להתייחס למשהו אחר - ישר אחרי שהיא ביקשה ממנו אז עוברים לסצינה שויק והיא נוסעים באוטו ולשניהם יש את המשקפיים המגניבות האלה. זה הצחיק אותי.. מההתחלה זה פחות או יותר הראה שהיא כמוהו.. זה מעין מוטיב כזה - המשקפיים ועכשיו בפרק האחרון כששיין דיבר עם מי שהוא דיבר(כבר לא זוכר) אז הוא שם משקפיים דומות בסגנון(בלי מסגרת, שחורות כהות..). זה גם מראה על זה שהוא מנסה להיות ויק, אבל שוב, לא כל כך הולך לו, והוא גם לא עושה את זה בסטייל כמו ויק. לגבי לם - לם בסה"כ הוא שוטר טוב שרצה לפעול לפי החוקים אבל החברים שלו דירדרו אותו.. זוכרים שהוא היה היחיד עם הספקות לגבי רכבת הכסף? זוכרים שממש הפריעו לו לא להרוג עוד ארמני?("אני לא רוצה את זה על המצפון שלי").. גם הוא זה ששרף את הכסף.. נזכרתי שבפרק הראשון של העונה הוא ניסה לדבר כזה יפה בשביל להתחבב על קלודט והיא התייחסה אליו באופן קר.. הוא נהיה יותר טוב ורוצה שהיא תראה את זה אבל היא שומרת לו טינה עוד מהחברות בסטרייק טים.

רילX

New member
../images/Emo26.gifפרק נהדר ../images/Emo70.gif

איזה כיף לחזור לימים ההם של הציפייה ליום שבת... כל אוהבי "המגן" וודאי יבינו אותי. ההתפתחויות בפרק האחרון בהחלט מעוררות מספר שאלות, כמו למשל איך הסיפור עם שיין יתפתח
האם לשיין יש גבול בכלל לתעלולים שלו
כיצד אסוודה יתמודד עם מה שהוא עבר מבלי להפוך לפסיכופט
ועוד שאלות רבות

Xetro

New member
ניראה לי אפשר לקרוא

ליחסים של ויק ושיין סופית: מוטיב האח הגדול-האח הקטן. עכשיו שאני רואה את הפרקים הישנים יותר גם בAXN שמתי לב שיש הרבה פעמים איזכורים שהם כמו אחים ו-ויק כל הזמן הוא האח הגדול ושיין כל הזמן תלוי בו,מנסה להרשים אותו עד שהוא מנסה עכשיו הכול לבד אך לקראת הסוף: !THE BIG BROTHER IS WATCHING YOU

רילX

New member
שיין תמיד הרגיש כמו "האח הקטן"...

ובאמת אפשר לראות את זה בעונות הקודמות, חבל שויק התייחס אליו בצורה הזאת כי נכון לעכשיו שיין מנסה להוכיח שהוא כבר לא "האח הקטן" ושהוא מסוגל לעשות "דברים" (לא מצאתי ניסוח אחר) בזכות עצמו.

למעלה