אם אני לא טועה...
כבר בעונה שעברה, העונה השלישית, אסוודה כבר הצליח להעלים איכשהוא את התמונה, או שהפלאפון הגיע לידים שלו והוא מחק את התמונה, או שהפלאפון נהרס או משהו, אני לא בדיוק זוכר, אבל אם אני לא טועה התמונה כבר לא קיימת (דיברת על התמונה שאנס אותו ההוא מ'ביג לטס', נכון...?!)... בקשר לפרק, אני התאכזבתי למדי מהפרק, לא היה בו אקשן ובאמת כל הקטע של הסטרייק טים מאוד חסר, מישהו יודע אם ככה זה הולך להיות בכל העונה, שהסטרייק טים יהיה מפורק...? התפקיד החדש של מאקי לא מתאים לו לדעתי, לא יודע להסביר אפילו למה, זה פשוט לא אותו דבר כמו בסטרייק טים, למרות שלכאורה זה תפקיד יותר טוב ונחשק... למארה, אשתו של שיין, יש דיכאון אחרי לידה, שזה בהחלט תפנית מעניינת בעלילה, כי שיין עכשיו גם עובד כמובן כשוטר, גם מתעסק בסמים וכל השחיתות שלנו אנחנו רגילים מהועונות הקודמות, וגם כל הנטל של הטיפול בבן שלו נופל עליו... מעניין לאן הם יפתחו את העלילה הזו, כי לדעתי יהיה שם איזה "פיצוץ" בסוף...? ודאץ' וקלודט יחזרו כבר לטפל במקרים אמיתיים ולא בשודדים ששופכים קפה רותח של הקורבנות שלהם...?! ורק לי נראה שעלול להתפתח משהו בין המפקדת (גלן קלוז) לויק...?!