עונה 4 - פרק 3: "דפיקה"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 3: "דפיקה"../images/Emo41.gif

בחורה מאחת הכנופיות המצטלמת לסרט כחול עם בחור מכנופייה אחרת, גורמת למלחמת כנופיות בפרמינגטון. המפקדת החדשה נוקטת בשיטות חמורות מאוד כדי להרתיע את העבריינים. הדון.

ParaEddie

New member
פרק טוב אהבתי...

משאיר הרבה סימני שאלה למה שיקרה בעתיד... העונה מתקדמת טובבב

G a n G

New member
פרק חמוד

לא הכי מעניין, אבל עדיין אף פרק של המגן לא יכול להיות רע. בכל מקרה, כל כך רואים שויק מתחיל לפשל ודווקא כשמגיעה מפקדת שבאותו ראש כמו שלו. אולי רואים את זה דווקא במקרים ששיין עזר להם בחקירה, רואים את הפרצוף של ויק מבויש קצת. בפרק שעבר היה לי נראה כאילו שיין לא יודע מה הוא עושה כל כך, והפעם זה נראה כאילו הוא איום עבור ויק ולא רק בגלל ששיין יכול להסגיר אותו.

Xetro

New member
לא משהו

אני מרגיש כאילו מתעסקים מעט במה שמעניין אותי לגבי העלילה ובנוסף חסרה הדינמיקה ותחושת האקשן של הצוות והתמהוניות במקרים של דאצ'בוי.

G a n G

New member
נכון

אגב מה קרה לצוות באמת? לא ראיתי את העונה השלישית... קטע מעצבן הקטע הזה שהכל התפרק. מישהו יודע גם אם אסוודה ממשיך או שזהו הוציאו אותו?

Xetro

New member
מה שקרה זה

שלמון הד שרף תכסף שיין כעס על ויק שלא נקט עמדה או משו ורוני שתק כמו תמיד והכול התפרק. כניראה אסוודה יופיע בעתיד בגלל שהתמונה שלו לא תלך ככה סתם לטימיון ללא שישתמשו בה.

James Deane

New member
אם אני לא טועה...

כבר בעונה שעברה, העונה השלישית, אסוודה כבר הצליח להעלים איכשהוא את התמונה, או שהפלאפון הגיע לידים שלו והוא מחק את התמונה, או שהפלאפון נהרס או משהו, אני לא בדיוק זוכר, אבל אם אני לא טועה התמונה כבר לא קיימת (דיברת על התמונה שאנס אותו ההוא מ'ביג לטס', נכון...?!)... בקשר לפרק, אני התאכזבתי למדי מהפרק, לא היה בו אקשן ובאמת כל הקטע של הסטרייק טים מאוד חסר, מישהו יודע אם ככה זה הולך להיות בכל העונה, שהסטרייק טים יהיה מפורק...? התפקיד החדש של מאקי לא מתאים לו לדעתי, לא יודע להסביר אפילו למה, זה פשוט לא אותו דבר כמו בסטרייק טים, למרות שלכאורה זה תפקיד יותר טוב ונחשק... למארה, אשתו של שיין, יש דיכאון אחרי לידה, שזה בהחלט תפנית מעניינת בעלילה, כי שיין עכשיו גם עובד כמובן כשוטר, גם מתעסק בסמים וכל השחיתות שלנו אנחנו רגילים מהועונות הקודמות, וגם כל הנטל של הטיפול בבן שלו נופל עליו... מעניין לאן הם יפתחו את העלילה הזו, כי לדעתי יהיה שם איזה "פיצוץ" בסוף...? ודאץ' וקלודט יחזרו כבר לטפל במקרים אמיתיים ולא בשודדים ששופכים קפה רותח של הקורבנות שלהם...?! ורק לי נראה שעלול להתפתח משהו בין המפקדת (גלן קלוז) לויק...?!

רילX

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

התמונה המדוברת נמחקה ע"י אסוודה לאחר שהוא הצליח להגיע לפלאפון ולהשמיד את ה"ראיות" המשפילות...
נכון לעכשיו הסטרייק טים מפורק, אני לא מבין למה כ"כ התאכזבת, אני אישית בטוח שיהיו התפתחויות מעוד מעניינות, ובחזרה לסטרייק טים- לא נראה לי שבעונה הזאת יהיה קאמבק.(ואם מישהו יודע אחרת שלא יגלה
בנוגע לדכאון לאחר לידה של מארה והלחץ שהולך וגדל על שיין, נראה לי שקלעת בול למטרה, חייב להיות איזה "פיצוץ" בעניין הזה...ואני כבר מחכה לזה בקוצר רוח...
אכן, נראה שדאצ'בוי הצליח סוף סוף להוציא את עצמו ואת קלודט שותפתו מהרשימה השחורה וסוף סוף הם יקבלו תיקים רציניים, בתקווה שקלודט לא תדפוק את העסק שוב...
לא נראה לי שיהיה משהו בין הפקדת מוניקה לויק...הוא יכול להשיג כוסיות הרבה יותר רציניות והאמת -אני חושב שהוא ואישתו אפילו יחזרו...אבל זה רק אני.

ParaEddie

New member
אתה רוצה אקשן רק התחילה העונה?

ויק עכשיו עובד על הצוות החדש שלו בטח לם יצטרף וכנראה גם שיין רק נפתחה העונה ואתם מחפשים אקשן מכות יריות חכו...

g tamir

New member
לטעמי זה הפרק הכי פחות טוב

בעונה הזו זה הולך ומשתפר ככל שמתקדמים.

v e g a

New member
אהבתי

גלן קלוז מוסיפה הרבה לסדרה. והאם סוף סוף נוכל לראות את דאץ' חוזר למה שהוא אוהב(ואנחנו אוהבים לראות אותו עושה)?

איך אפשר שלא לאהוב?

אחרי זה המגן. איך חיכיתי לעונה החדשה,וזה גם מזה כיף להתעדכן בפרקים הישנים כול השבוע ואז ביום שבת פרק חדש. (אגב כתבתי פה בעבר ועכשיו חזרתי..אם למישהו אכפת בכלל?
) האמת שזה מרגיש כאילו העונה החדשה יותר רגועה כזאת (טוב זאת רק ההתחלה) התרגלנו כבר לשיגעון של הרכבת כסף והטירוף של העונה השלישית. ובכול זאת אחלה פרק,אחלה סדרה.

Xetro

New member
כן טעות שלי+

ראיתי באמת אתמול ניראה לי שאסוודה לקח את הפלאפון, זה באמת פותח דלת לעזיבה שלו ואם הוא לא יחזור זה יהיה עצוב כי הוא דמות הרבה יותר טובה מגלן קלוז לטעמי. אני חושב שאולי יהיה איזה פרק שהוא יידבר עם זאת שהוא גרם שיאנסו אותה מיכיוון שהוא דמות חשובה ולא יכול לדבר סתם עם כול אחד וזה אבל זה סיכוי קלוש... דאצ' עוד פעם מראה לנו שהמשימה שלו זה להיות בלשAA והוא יעשה הכול בשביל להשיג את זה (ראו את מקרה החתול שהוא רצח רק בשביל להבין מה זה "הדבר" ש"המלטף" דיבר עליו). מעניין מתי קלודט תבין שהיא עובדת עם מישהו שהמטרות האישיות שלו שונות במספר צורות משלה.

G a n G

New member
...

כן מה הקטע באמת עם דאץ'? יש התפתחות לעלילה מוזרה משלו? וחשבתי שאסוודה מחק את התמונה שהוא מצץ להוא מהביז לטס על איזה תמונה אתם מדברים?

למעלה