עונה 4 - פרק 4: "מנודים"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 4: "מנודים"../images/Emo41.gif

אנס סדרתי נמלט מבית המשפט ופוצח בסדרת מעשי אונס. ויק לוכד אותו בעזרת כלב משטרה אשר פוצע אותו קשות; דאץ` וקלודט משתתפים במבצע ללכידת סוחר סמים זעיר, על פי בקשת משרד התובע. הדון.

דון גל

New member
יש השבוע קצת ../images/Emo58.gif בתקציר, אז

מי שממש שומר שלא יקרא... הדון.

v e g a

New member
קודם כל,שנה טובה לכולם.

דבר שני-נהנתי מאוד מהפרק. הפרק הכי טוב שהיה בעונה הרביעית בינתיים,ועכשיו אני ממש במתח להמשך העונה....

batista1

New member
ללא ספק הפרק הכי טוב של העונה

עד עכשיו השאיר אותי עם טעם לעוד

Xetro

New member
באמת פרק טוב סוף סוף

ניראה שדאצ' וקלודט סוף סוף סיימו לשחק בקקי ו-ויק לאט לאט חוזר לשחק בשיין כמו שהוא רוצה (יחד עם השותף הערבי הזה שלו). כניראה שEL PRESIDENTE(אסוודה) לא יעלם כל כך מהר. ד"א: בחמישי ראיתי את הפרק שלם שורף את הכסף ועוד פעם כמעט בכיתי...

מישהו יודע אולי

איך קוראים לשיר שהופיע בסוף הפרק? יש אתרים של המגן שמציינים את זה? תודה. :)

g tamir

New member
השם הוא

Demon Called Deception by Grant Lee Buffalo ד"א אני לא ממליץ להיכנס עכשיו לאתרים מחו"ל כדי ללחפש דברים כאלה כי הם מלאים בספויילרים לעונה החמישית שתתחיל בעוד עשרה ימים

פרק חזק ומצויין.

הקטע עם הכלב והאנס, פשוט תימצת את כל רעיון הקונפליקט בסדרה.

דון גל

New member
פרק מצוין.

הסיום מעולה, ויק בפרופיל קרוב, כשכל הגורמים השונים ביחידה שלו עוברים סביבו: שיין שצריך להחזיק קרוב, והוא עוד התחייב למוניקה שהוא בסדר, בזמן שויק יודע שהוא במיטה עם אנטואן. רוני בעוקץ, מוניקה נושפת. המצב של ויק רעוע, הוא עומד על כיסא שעומד על שולחן ומנסה להחליף נורה, ועוד שניה הכל מתפרק והוא נופל. הקטע של אסוואדה מתפתח, האפשרות לפנות ליצאנית לא היה ברור, אבל מבטיחה. אני חושב שברור שקלודט חושדת בדאץ', הקפידו לצלם אותה כמה פעמים מרימה גבה מולו. היה מאוד מיוחד שויק הפעיל את הכנופיות, למרות שהמצב ומוניקה התפוצצו עליו. אחרי זה לראות אותו משהה את הכלבן מלקרוא לכלב החוצה היה נחמד, זה לא פעם ראשונה שלויק יש קשר עבודה (ולא עבודה) עם כלבנים...
אני חושב שהמסר על "כמה קשה זה אונס" היה חזק במיוחד הפרק, בכוונה. גם הקלטת של המשיבון בהתחלה, גם הבעל ששובר את הבית אחרי שמפנים את אשתו, וגם הקורבן שמפחדת לצאת מהתחנה. זה מנגד לחווית האונס של אסוודה יכול להיות מאוד מעניין. הדון.

G a n G

New member
משהו שלא הבנתי

ויק המליץ על שיין למפקדת שלו למרות שהוא יודע ששיין בעסקים עם אנטוואן. למה?

g tamir

New member
כי הוא רוצה

לשמור על שיין קרוב כדי שהוא יוכל לפקוח עין עליו וש IAD לא יתלבשו על שיין ואז הוא ימכור אותם(סטריק טים)

ofrasch1

New member
שאלה

ראיתי את הפרק במחשב בלי תרגום והיה קטע אחד שלא הייתי בטוחה לגביו: האיש שגידל גראס בגינה עשה את זה כי הוא חולה סרטן וזה מקל על הכאבים? כשקלודט באה אליו הוא שאל מה שלום אמא שלה (ונדמה לי שהיא ענתה שגם לאמא שלה יש סרטן) ואח"כ בחקירה הוא הטיח בה "דאגתי לאמא שלך". האם קלודט קנתה ממנו או שבאה להחרים את מה שהיה לו בבית? מה היה שם? תודה מראש.

דון גל

New member
טוב נו, נענה לך:

הוא גידל גראס כי זה עושה לו טוב (הוא לא חולה.) קלודט באה undercover ואמרה שהיא קונה לאמא החולה שלה. ואז הוא נתן לה שתי שקיות בחינם בנוסף כי הוא בחור טוב... הדון.

The Human Torch

New member
הוט המחורבנים...

איך לעזאזל משאירים את רצועת השידורים הרגילה בערב הסילבסטר? כמעט כולם יוצאים. ועוד בגלל שהם שמוקים חסרי היגיון אין שום שידור חוזר. עכשיו הפסדתי פרק. ;<

למעלה