עונה 4 - פרק 5 : "מבצרי סמים"

g tamir

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 5 : "מבצרי סמים"../images/Emo41.gif

ילדה מגלה לוויק על אתר סמים ששייך לאנטואן, והמשטרה פושטת על האתר בהצלחה מסחררת. אנטואן זועם ששיין לא הזהיר אותו מפני הפשיטה, ורוצח את הילדה, לא מבלי לדאוג ששיין וארמי יראו אשמים. Tar Baby A tip from Lemonhead's juvie would leads Vic and Monica to take down a major heroin operation with connections to Antwon Mitchell. Monica continues to battle Aceveda as she tries to sell her new policies to the community, and Julien begins to doubt her methods. Claudette loses trust in Dutch when she suspects he made a backroom deal with the D.A. And Shane and Army find themselves over their heads with Antwon when he blames them for Vic's heroin bust.

v e g a

New member
בשביל פרקים כאלו עושים טלוויזיה

וואו זה היה פרק ממש ממש ממש טוב! מצחיק(הקטע של השיר של דאץ' קרע אותי),אקשן טוב(הפריצה),מתחים מתפרצים בין השוטרים(דאץ' וקלודט),סיפור טוב,והסוף המעולה. אחד הפרקים הטובים של הסדרה.

hospital_food

New member
איזה סוף...

מזעזע... אבל מה הקטע בלרשום בדיוק מה שהולך לקרות בסוף הפרק, ועוד בלי שום הזהרה לספויילר. הסוף היה יכול להיות הרבה יותר מדהים אם לא הייתי יודע מה הולך לקרות.

g tamir

New member
סליחה אם הרסתי....

אבל שלחתי את ההודעה אחרי שהפרק כבר התחיל וחשבתי שכולם ילכו לראות ואף אחד לא יקרא בפורום בכל מקרה סליחה רוצים תמונות מהפרק?

הפרק הכי טוב עד כה בעונה.

פשוט פרק ענק! ביקורתי וחזק. הסיום היה פשוט גדול.

מושמוש18

New member
פרק ע-נ-ק

ללא ספק הטוב ביותר בעונה עד כה - סוף סוף העניינים מתחילים להתחמם באמת. חיכיתי בסבלנות לטוויסט כזה, והיה שווה לחכות.

Triper2

New member
שבת ראשונה שהפסדתי נו באמת...

מתי שידור חוזר (בהנחה שיש שידור חוזר?)

hospital_food

New member
דווקא יש

דבר ראשון, יש בכל יום שישי ב3 וחצי בלילה שידור חוזר. ועכשיו בגלל המצב אין יצפאן, אז ערוץ 3 מתחיל הערב לשדר את פרקי העונה הרביעית מדי יום בשידור חוזר בשעה 21:30. ביום ריבעי ישודר כנראה הפרק של אתמול.

פשוט פרק חזק

אין לי מילה שתתאר את זה יותר טוב. שיין נכנס למקום שהוא לא יודע איך להתמודד איתו,חבל שהוא דרדר את השותף האומלל שלו יחד איתו. הרגשתי ממש אפתיה ללם,מסכן הוא האיש הכי צדיק בסטריק טיים (לשעבר) והוא זה שנדפק בסופו של דבר. 0mg מה נהיה עם אסוודה?!

רילX

New member
../images/Emo26.gifפרק פשוט ענק !

איזה סיום אדיר
איך לדעתכם יתפתחו העניינים בין אנטואן לשיין וארמי
האם ארמי ושיין יהפכו להיות "השפחות" של אנטואן
האם שיין יפנה לבקשת עזרה מויק
כולי התרגשות לקראת הפרקים הבאים

דון גל

New member
אוף, איזה פ-ר-ק!!! חיכיתי ששיין

יתרסק, והנה הוא צנח... כל הזמן ידעתי שהוא משחק בליגה גבוהה מדי, וכולם (כולל אנטואן) יודעים את זה. והנה הוא אכל אותה. נשבע לכם מגיע לו! נראה אותו עכשיו לא חוזר לויק על ארבע... הדון.

Xetro

New member
פרק מדהים

כמה דקות אחרי הפרק עדיין הייתי בהלם. כניראה בכוונה הייתה ירידה במתח בפרקים האחרונים בשביל להביא אותנו לקליימקס לא צפוי. איך שאנטוון הזמין את שיין בסוף ידעתי שהוא יעשה את זה לשיין...הוא אמר את זה בטון של "חכה חכה..." הפעם היחידה שויק עשה פשלה דומה היא עם המקסיקני הזה שפיקד על דיאגור וגם שם היה את העניין של הכסף המסומן שדפק אותם יותר מאוחר,עכשיו יש מעין גופה מסומנת שמובילה בחזרה לשיין - דיי דומה. השאלה היחידה היא מתי הוא ירד על הברכיים ויתחנן לעזרה מויק. מסכן השותף הערבי הזה שלו,קפצו עליו איזה 5 פושעים הביאו לו מכות...הוא ניראה פחות חזק מדאצ' אפילו.

G a n G

New member
פרק חזק

באמת אחד החזקים בעיקר בזכות הסיום. האמת שאת השחקן שעושה את אנטוואן אני לא כל כך אוהב. הוא מופיע בכל כך הרבה קומדיות בתור איזה דביל אחד שהוא לא מתחבר לי לתפקיד כל כך קשוח

למעלה