עונה 4 - פרק 7: "נזקים"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 7: "נזקים"../images/Emo41.gif

אסוודה לוחץ על מפקד המשטרה להוריד את ויק מהרחובות, עקב הגלים שהכתה הפשיטה בכנסייה; יחידת הפשע המאורגן יוצאת לבצע את המעצר במקום הצוות של ויק, אך נכשלת. הדון.

copious

New member
הפרק הכי טוב העונה

שיין ללא ספק מגיע לשפל המדרגה ביחס עם אנטואן וויק שוב מוכיח איזה שוטר ענק הוא כשהוא עוצר את הרוסי הזה סצינת הסיום הייתה אחת הטובות שנראו מאז סצינות הסיום בפרקים הראשון והאחרון בעונה הראשונה

אסף אא

New member
../images/Emo45.gif פרק מצויין!

עד עכשיו למען האמת, הפרקים היו די יבשים. לא רעים, אבל לא מתאימים לסטנדרד של המגן. את הפרק הזה אהבתי במיוחד.

mackey

New member
אין ספק. זה מסוג הפרקים שאתה רואה ו

אומר לעצמך "וואיי! שיחקת אותה!!!" איזה גבר. יא-אללה!!

פרק ענק.

ויק מנסה להישאר קר רוח, למרות הגילוי על שיין (שרק מסתבך יותר ויותר), למרות אסוואדה. חח והוא עוד לא יודע על קורין ודאץ'. ג'וליאן מעצבן. הצילום והעריכה היו נהדרים! פשוט מצויינים. הסיום היה מהטובים בסדרה. והשיר בסוף היה יפה.

Xetro

New member
עוד פרק מצויין

החששות שהיו לי לגבי טיב הסדרה לאחר הפרק הראשון נעלמו לגמרי. איזה מתח היה כשויק נתן לשיין את הזכות קדימה והיה מאחוריו בהליכה לאלה עם הסיגריות, ידעתי שהוא לא יירה בשיין כבר עכשיו אבל עדיין... אם ויק היה נכנס באמצע שדאצ" שיחק את אבאל'ה אצל קורין הוא היה שם עליו צמיג ומבעיר אותו בחצר ונותן לאיזה כלב לאכול את גופתו חחח סיום מעולה,הוט המזופתים האלה סתם הורסים את החיים עם שאר הסידרות המפגרות שלהם. ממש מעניינת עוד איזה סידרה ישראלית מטופשת ועוד במקום המגן...

מה?!?!!?!?!

על איזה פרק אתם מדברים?!?!?! מישהוא פליז מוכן להסביר לי .... זה זה שאנטואן עושה תאונה כי אשתו של שיין העיפה לו מכה חזקה????

רילX

New member
WTF ?!

מותק את מבולבלת...אבל ברמות חדשות. הח'ברה פה מדברים על הפרקים החדשים של העונה הרביעית ואת בכלל מדברת על פרק מהעונה השלישית מה גם שהתבלבלת בשמות השחקנים.

mackey

New member
לא אנטואן - טוואן

ואת מדברת על העונה השלישית גברתי. אנחנו בעונה הרביעית. אנטואן שייך ל"רעים". וכשאני אומר "רעים" אני מתכוון ר-ע-י-ם!!!!

g tamir

New member
פרק מעולה האהוב עליי בעונה הרביעית

סצינת סיום מצוינת ושיר מעולה בסוף וויק שוב מוכיח שהוא הטוב מכולם.

למעלה