עונה 4 - פרק 8: "גרון חתוך"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4 - פרק 8: "גרון חתוך"../images/Emo41.gif

"מודיע משטרתי ומורה בתיכון נמצאים כשגרונם משוסף. בתחנה חושדים שמודיעי המשטרה התגלו לעבריינים, אך מסתבר שהחיסולים נעשו בידי חבר כנופיה שקיבל מידע מוטעה וחיסל אותם במקרה." שימו לב, הפרק ב22:55 היום בהתאם ללוח השידורים החדש של ערוץ 3 בשבת! הדון.

fgfgf

New member
האם יש שידור חוזר לפרק הזה כי זאת

שעה ממש מאוחרת

פשוט ענק!

פרק חזק. ויק מתכונן ונפרד מכולם. אהבתי שמראים שיש עוד דברים משותפים בין קרולינג לקלודט (עניין העישון). היה גדול שדאץ' פחד שויק יראה אותו עם קורין והתחפף משם. היה קורע שארמי ירה בטעות (הזכיר לי משום מה את ספרות זולה). והסוף! ענק, פשוט ענק! סצנה חזקה. משחק מרגש ומצויין של שני השחקנים.

KaRnAf ReShAtOt

New member
גם לי זה הזכיר את ספרות זולה,

ולא "משום מה".. באמת פרק מצוין. מתי ראו את רולינג וקלודט מעשנות בפרק?

לא ראו אותן מעשנות. אלא כאשר

קלודט ודאץ' מספרים לקרולינג על השודד עם הסיגריות הבודדות. קלודט וקרולינג מדברות על כך, שפעם המחיר לסיגריה בודדה היה הרבה יותר זול. ואז דאץ' אומר שהוא לא ידע שהן היו מעשנות, ושיש להן עוד דבר במשותף, והם היו מובכות קצת.

copious

New member
היה שווה

לחכות במשך שישה פרקים פושרים בשביל לקבל את פרקים 7 ו-8.. מכאן הסדרה רק תעלה

Xetro

New member
פרק טוב וקינקי במיוחד

אסוודה הופך לחתיכת חרא ככול שהזמן עובר,בטח בסוף הוא יהרוג חתולים ביחד עם דאצ". פרק באמת מצויין הייתי דבוק לסצנה האחרונה פשוט בגלל שאני זוכר שמישהו אמר שאיזה דמות תלך או משו...בסוף הסיום הברור והצפוי התרחש אבל זה לא לקח כלום מהפרק. גם לי זה הזכיר את ספרות זולה,איך בטעות הוא ירה בו...משום מה ניראה לי שארמי הזה יותר חכם ממה שהוא ניראה והוא עשה את זה בכוונה בגלל שהוא כבר פחד ולא ראה פתרון אחר. **מחכה לפרק שויק יפרק את דאצ" מכות**

דון גל

New member
לי גם נראה שהוא עשה את זה בכוונה,

אבל זה נראה לי נשאר לפרשנותם של הצופים. סוף סוף שיין חוזר אל ויק על ארבע. לא שאני מרוצה שכל הסיפור קרה, אבל כששיין עובד תחת ויק הוא הרבה יותר פרודוקטיבי מאשר כשהוא משחק כאילו צמח לו מוח.
פרק מצוין, איזה חרמנית הדני הזאת... הדון.

Xetro

New member
חחח לא שויק כזה חכם

תזכור איך ארמדיו עשה ממנו צחוק.

ofrasch1

New member
הסצינה האחרונה

מצויינת. פשוטה בטקסט שלה, אבל מאד מתמקדת במשחק, שהיה מעולה. שיין היה אולי טיפה דרמטי מדי, אבל עדיין כנה, משכנע ואפילו מרגש. הקלוז אף של ויק בסוף גם היה מצויין. בכלל, הנפח שקיבלה הדמות של שיין בעונה 3-4 מוסיף עניין.

למעלה