עונה 4- פרק 9: "תורת המיתרים"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 4- פרק 9: "תורת המיתרים"../images/Emo41.gif

"מוניקה שולחת את צוותיה להפוך את רחובות פרמינגטון על פיהם, לאחר ששני קצינים שענו לשיחת 911 נעלמו באופן מסתורי. דאץ` קלודט מבקשים להשתתף בחקירה ובמהרה מוצאים עצמם בפני מבוי סתום." הדון.

Deacon Frost

New member
פרק מעולה!

ויק מראה סימנים שהוא חוזר לימיו הטובים כמושחת (כמה התגעגעתי אליו כשהוא כזה), ואני מת על זה!

אין מצב שהוא חוזר להיות מושחת

תחשוב על זה שויק חם על אנטוון בגלל הילדה ו2 השוטרים.. ויק ושיין טומנים לו מלכודת מסויימת כדי להפליל אותו.

Deacon Frost

New member
אה, נחמד ביותר.

אבל עדיין אני בטוח שויק יחזור מתישהו להיות מושחת, כי אם לא הסדרה תאבד את קו העלילה שמוביל את הסדרה ויהיה חבל.

copious

New member
הדגש הוא לא על היותו מושחת

אלא על השיטות שבהן הוא משתמש לפענח חקירות בעונות הראשונות זה היה על כך שהוא נותן לסוחרי סמים להסתובב חופשי בשביל שידאגו לו למידע, ובעונות האחרונות הדגש הוא על טקטיקה שונה, פריצה לבתים בלי צווים, הכאת חשודים וכאלה הוא אולי לא מושחת כמו שהיה, אבל ללא ספק הוא משתמש בשיטות לא קונבנציונליות

דון גל

New member
../images/Emo35.gif אתה סתם מתרץ בשבילו:

הוא רצח, שדד, גנב, רימה וסחר בסמים בשביל כסף, לא בשביל מידע. עכשיו בגלל הקטע עם שיין הוא כאילו לא מושחת יותר. מעניין אם זה יחזור לו או שהוא יתרגל לדרך הטובה. הדון.

copious

New member
../images/Emo58.gifתחשוב על זה ככה:

העסקים שהוא ניהל עם טי.או ועם רנדל לפניו היו בסופו של דבר לטובתו, כי היו לו פחות מלחמות כנופיות, פחות עבודה שחורה כי השיגו לו מידע, החיים שלו היו קלים יותר, ובתמורה הוא לקח מהם גם כסף, נשמע לי כמו עסקה טובה מבחינת וויק לגבי טרי ורכבת הכסף, זה משהו שחוזר לרדוף אותו בעונה החמישית, בגלל שאלו שני אירועים חריגים יחסית למה שהוא עשה עד אותו שלב

דון גל

New member
מה עם הקילו קוק שג'וליאן ראה אותו

שומר בעונה הראשונה, ואחרי זה הוא נתן אותו לאחד הסוחרים? בטח שזה לטובתו, לטובת חשבון הבנק שלו... הדון.

Deacon Frost

New member
בקצב הזה עוד תגיד שויק הוא שומר

החוק האולטמטיבי. אם תרצה או לא, ויק היה מושחת תמיד, ולדעתי הוא יחזור להיות כזה בקרוב מאוד, וראו סימנים ניכרים לכך בפרק האחרון ששודר.

copious

New member
../images/Emo58.gif

בפרק 7 בעונה החמישית, הוא אומר לעו"ד שלו בדיוק את מה שאני אמרתי קודם הוא עשה את זה בשביל להקל על העבודה שלו, כי זה היה מביא לו מעצרים ופחות ניירת ובכלליות פחות אלימות ברחובות, זה כמו שהוא אמר לרנדל בעונה הראשונה, 'אני נותן לכם לפעול חופשי לא בשביל שתהפכו את הרחובות לרצועת עזה'.. אז למה שלא ירוויח גם קצת כסף? תזכרו שעדיין עם שיטות העבודה הלא מוסריות שלו, הוא והסטרייק טים היו חתומים על יותר מ-50 אחוז מהמעצרים בעוון עבירות שקשורות לכנופיות ולסמים שורה תחתונה, אם לצטט את קלודט מהעונה הראשונה, לאנשים לא איכפת איך עוצרים פושעים, העיקר שעוצרים אותם. וזה מה שוויק עושה

ofrasch1

New member
שוטר מושחת

הוא שוטר שעושה דברים שמנוגדים לחוק. Dirty cop. "מושחת" זה לא רק במובן של שחיתות הנוגעת לעבירות פיננסיות. ברגע שויק הוא שוטר שמפר את הזכויות של הנחקרים, העצורים, האסירים - באלימות, בשקרים, באיומים, בדילים עם פושעים אחרים, בהעלמת ראיות, בהפללה ושתילת ראיות - הוא מושחת. והוא תמיד היה מושחת - לפעמים בשביל רווח אישי (מאני טריין, הרצח של טרי), לפעמים כדי לעזור אחרים (העזרה לשיין בפרשת טיוואן), ולפעמים בשביל להביא ל"צדק" על פי תפיסתו (כשביקש מקוני לשתול סמים בבית של הסרסור). לא משנה מה הסיבה לכך שהוא עושה את זה - לא חושבת שהיה אפילו פרק אחד בכל ארבע העונות בו ויק לא עשה לפחות דבר אחד שהוא לא אמור לעשות כשוטר.

פרק מצויין.

חזק, מותח לכל אורכו, לא משעמם לרגע. ושוב אנו רואים שהשילוב בין ויק לשיין פשוט הרסני. 2 פרקים אדירים ברצף.

Xetro

New member
השילוב המישטרתי המפורסם של

הרד-נק הדרומי והגלוח ראש הלבן יותר חוזר, פרק מצויין אבל מבחינת העלילה זה כמעט כאילו לא היה פרק הרבה זמן התבזבז על הרצח...הרג אותי דאצ' והחולה נפש הזה כימעט הישתגעתי ביחד איתו וגם איך שהם התנפלו על זאתי שהזעיקה את המישטרה הרג אותי "WE GONNA PUT YOURE FAT ASS IN JAIL!" ניראה לי מוזר קצת כל הקטע של הלפרן,אם זה היה במציאות ויק ושיין היו כבר מתים כי הלפרן היה מוצא דרך בשלב הזה או בעתיד להלשין עליהם לאנטואן.

g tamir

New member
פרק מעולה

ובשבוע הבא תקבלו פרק ארוך מהרגיל... 60 דקות במקום 45....

v e g a

New member
פרק טוב

מותח ומעניין,והקטעים עם דאץ' וה"שוטר" היו מצחיקים. אבל לא יודע איך להסביר את זה,היה חסר משהו. בכל זאת,עשו בחוכמה שלא סיימו עם הקטע של השוטרים הנעדרים בפרק אחד,נשארתי במתח לפרק הבא.

למעלה