עונה 5 - פרק 10:"לם והבחירות"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 5 - פרק 10:"לם והבחירות"../images/Emo41.gif

"ויק בא לבקר את סיידי, גרושתו של קוואנו, וזו גוררת אותו למיטה; לם מסכים לעשות עסקה עם התובע, כדי להגן על הצוות. ויק עושה עסקה עם אנטוון, כדי שלם יהיה מוגן בכלא, אך בהמשך היא משתבשת." תהנו! הדון.

sagd

New member
חוץ

מה"פינוקים" של ויק, זה היה פרק מחורבן. קלודט שוב קפטן ?! קוואנו בבית של קורין ?! ואני לא מתחיל לחשוב אפילו על העניין של לם.

דווקא אני חושב אחרת...

אני חושב שהיה פרק כמעט מצוין.... ההתלבטות של ויק לפני שהוא היה עם אשתו לשעבר של קוואנו ...איך ראו אותו חושב איך זה יעזור לו כזה(לא יודע אם שמתם לב) וה"הפסד" של קוואנו שהוא הבין שהוא לא הצליח לתפוס את וויק ושהאיש הזה(לא זוכר מי זה היה) אמר לו שהוא קיבל את העסקה שלו והעניין גמור... אה ואיך שוויק בסוף הפרק שהוא דיבר עם לם וכולם ואמר להם שהתוכניות משתנות..איך הוא לא ידע כבר מה לעשות והיו עוד מלא דברים...פרק ממש טוב

sagd

New member
הסבר

כשאמרתי שהפרקהיהמחורבן, התכוונתי מבחינת התקדמות העיניינים עבור הסטרייק טים. לגבי קלודט- כבר עשו לנו עצבים עם האפשרות שהיא תהיה קפטן, לא מספיק !? למרות שמבחינת עלילה זה מתכון לפיצוצים עם ויק כבר מהפרק הראשון. הפרק מבחינת המצח והשתלשלות העיננינם היא מעולה. ויק פתאום , בלי שום התראה, בבית של גרושתו של קוואנו, קוואנו בבית של קורין... אוירה כבדה ריחפה על כל הפרק בידיעה שיום אחד לם הוא אדם חופשי וממש למחרת, הוא הולך לכלא. המסיבה בערב הייתה קורעת לב. אני מסכים שסוף הפרק שידר תחושה של סוף עונה- לפנות בוקר, החברה נפרדים.... ענק!

דון גל

New member
הפרק מסתיים כמו סוף עונה שכזה,

אולי "סופה של תקופה.." יש ממש תחושה של סיכום בסוף הפרק, ככה אני הרגשתי... הדון.

kobi 23

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

למרות שכבר ראיתי את פרק הסיום האמתיתי.

ofrasch1

New member
רק אני בחרדה מהסיום?

לם בורח, העסקה שלו תתבטל וכשיתפס - לא יקבל כזו עסקה, לם בסכנה אנטואן מיצ'ל הולך לזמר על ויק ובעיקר: רק אני חוששת ש'קוואנו נכנס לבית של קורין כדי לקחת בכוח את מה שויק קיבל בלי לבקש אפילו?

sagd

New member
אין ספק

שהמצב נראה רע והתסריט שתיארת יכול להתממש. אני מקווה שכמו בעונות הקודמות, כשהסטריק טים עם הגב לקיר, הם דוחפים קדימה ויוצאים מהמשבר.

lordof the

New member
דיי כל פרק פשוט מדהים

אין הרבה סדרות שאני רואה ואין רגע משעמם, או של סצינה מיותרת, הקוואנו הזה פשוט שחקן מעולה.. ואני כל כך שונא את האנטואן הזה, שיהרגו אותו אמן

אושר01

New member
נכון סידרה גדולה

עצם העובדה שאתה שונא כל כך את אנטואן רק מראה כמה שהמשחק טוב בסידרה. אנטואן זו דמות דיי טובה לדעתי

חוםיולי

New member
לגבי השיר הזה (ספויילר לפרק האחרון)

השיר מקבל משמעות אחרת לגמרי אחרי שרואים את הפרק האחרון, שלם מת. חשבתי שזה במקרה ושרק אני קישרתי בין השניים אבל הבנתי שכרגיל שום דבר לא במקרה בסידרה הגאונית הזו, אחרי שראיתי את זה: http://www.youtube.com/watch?v=JkIuViombXg&search=The%20Shield מאד מומלץ לראות! The killer in me is the killer in you מצמרר...וגם הפרומו של עונה 6, "no one will rest in peace" גאוני! תודה לאל על תסריטאים מבריקים וצילומים ודיאלוגים ושחקנים עם מגע קסם. ושאלה- איך מסמנים ספויילר?

חוםיולי

New member
וחייבים לראות גם את זה

http://www.youtube.com/watch?v=BRvRiN6Slbs&search=The%20Shield אוף... איזה עצוב.

למעלה