עונה 5 - פרק 2: "פני הרשע"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 5 - פרק 2: "פני הרשע"../images/Emo41.gif

"סוחר רכב מתלונן שרכביו הושחתו משום שלא הסכים לשלם לאדם שסוחט אותו; דאץ` וקלודט חוקרים מקרה מוות מוחי של שתיין; ג`וליאן נחוש להגיש דוח תפקוד שלילי כלפי טינה, אך דני מנסה להניעו." תהנו! הדון.

sagd

New member
אלוהים

עונה מדהימה וזה רק לפי 2 פרקים. גם אני לא הצלחתי להבין למה הוא לא שיקר לו, בשביל להגן על לם ועל הצוות כולו. אהבתי את הפיתרון ל "יום הדין". אני מאמין שהם החזירו את כוח ההרתעה שלהם, אפרופו. אחרי כל פרק לוקח לי כמה דקות להוריד לחץ דם.

דון גל

New member
כי לם הוא חלק מהצוות, ומגיעה לו

האמת. אם הוא היה משקר לם היה קולט את זה, ואז בכלל היה מלשין. עכשיו לם לא יודע אם לבגוד במשפחה או לא... הדון.

sagd

New member
אבל...

עצם העובדה שויק שיתף רק את שיין ברצח מוכיחה שהוא לא רצה לסכן את הצוות שעוד בנאדם ידע( לא כמו)מקרים אחרים שכולם שותפים. או שלמרות היותם צוות, היחידי שהוא באמת! סומך עליו הוא שיין.

דון גל

New member
אני חושב שבארבע שנים שעברו

מאז, הדינאמיקה בקבוצה הזאת השתנתה, ואחרי הפאדיחות של שיין עם אנטואן, ויק לוקח את לם הרבה יותר ברצינות... הדון.

sagd

New member
למרות

ששיין "פידח" בגדול בכל הסיפור עם אנטואן ( ברגע האחרון הציל את כבודו וחייו ), כל הסיפור עם טרי קרה קודם וויק לא הסכים לספר/לשתף את לם. יאמר לזכותו של ויק שהוא לא שוכח כ"כ מהר. אמנם הנאמנות של לם לא מוטלת בספק, אבל מכיון שהוא מכיר את לם הוא לא היה צריך לספר לו בידיעה שזה לא ייגמר טוב. תמיד לם היה הפחות "מלוכלך" בחבורה.

דון גל

New member
מי אמר שזה לא יגמר בטוב?

אולי לם יוכיח את נאמנותו ולא ילשין? אולי הוא כל כך סומך על ויק, שהוא יחליט שאם ויק עשה את זה, סימן שזה היה נדרש? הדון.

ofrasch1

New member
לדעתי

קודם כל, ויק כן שיקר לו בשיחה הזו כמה פעמים, רק בפעם האחרונה שלם צרח שיסתכל לו בעיניים אז ויק שתק. לא בדיוק הודה ברצח אלא פשוט שתק. לדעתי, מה שגרם לויק להפסיק לשקר זה שלם אמר משפט כמו "אני צריך לדעת האם לדאוג לאינטרסים שלי". אולי לרגע ויק הבין שאם הוא ימשיך למלמל את המנטרה "טו טיימס קילד טרי"ׁ("Two-Times killed Terry"), אז בטח לם ימשיך להתעקש על כך בחקירה, ואז יוכנס לכלא. אולי הוא העדיף שלם פשוט יגיד לפורסט ויטיקר (לא זוכרת את שם הדמות) את האמת, שהוא לא ראה מי ירה בטרי, ואז יבינו שאין להם טעם להחזיק את לם בחקירה, ובעצם אם ויק יפול בהמשך החקירה לפחות לם לא ישלם על חטאיו.

v e g a

New member
אחלה פרק

אני מתחיל לא לאהוב את ויק. אולי זאת מטרת העונה,כי הוא קרוב מתמיד למעצר,אז מנסים להפוך אותו ליותר שנוא בעיני הצופים,לעומת לם ה"טוב". דאץ' עדיין גדול,אין כמוהו.

IronBlood

New member
שני פרקים ענקיים

עד עכשיו העונה החמישית לא מאכזבת, אפילו עולה על הציפיות הגבוהות שהיו לי (ועדיין יש..) פרק גדול, אחד הדברים שגורמים לי לאהוב את הסדרה המדהימה הזו יותר, הוא שהאירועים ב"הווה" של הסדרה מושפעים מה"עבר" שלה, שלא כמו סדרות ששוכחות את העבר שלהן או מזכירות אותו אך הוא לא ממש משנה. בפרק הזה ראינו איך משהו שהיה בעונה הראשונה (אם אני לא טועה)- הירי בטרי, חוזר לרדוף אותם, וכל מה שלם האמין בו התערער לחלוטין, בעקבות הזכרת האירוע והבהרתו. dooms day..... לדעתי הגיע לו למות, ודי הופתעתי שהנסיעה למקום מרוחק ושומם לא הייתה למטרה זו, התאכזבתי, את האמת.... קיויתי שויק, כמיטב המסורת, אולי יסתפק באיזה עינוי קטנטן. הופתעתי לראות את התגובה של טינה וההכאה באלה, עוד יותר הופתעתי כשדני הגנה עליה.... ועוד מול ג'וליאן... מסכנים הכלבים

Xetro

New member
פרק א-ד-י-ר

הקטע עם DOOMS DAY עם הרכב קרע אותי מצחוק...איך הם כולם שותקים במכונית וההוא מיסתכל על הקרחת של ויק ורואה אותו מוציא אקדח ומתחיל להתחרפן... יפה גם הקטע כשויק אומר לעדה השחורה שאם היא לא תעזור להפיל את DOOMS DAY היא גרועה בדיוק כמוהו וישר היה קלוז אפ על לם,דבר זה מעיד על רצון הבמאי להראות הקבלה בין לם לאותה אישה שחורה - שניהם מפחדים שיקרה להם משהו רע אם הם יעשו את המעשה המוסרי וישתפו פעולה עם רשויות החוק שאיתם הסתבכו...לא יודע אם שמתם לב לזה. הסדרה מתחילה באופן מאוד מותח העונה,אני מסכים שצריך להירגע כמה דקות אחרי כל פרק :) ויק היה צריך לשקר,במשך כל העונות ויק אומר לשיין שלא לערב אותו בעיניינים מסויימים,הוא כל הזמן דואג שאמות המוסר של לם והחששות שלו יפילו את כל הצוות...מעניין אם כל הנאמנות הקצת מזוייפת הזאת תיתפוצץ לו בפרצוף. -קצת התגעגעתי למוזרויות מצד אסוודה ודאצ",הם יותר מדי נורמאלים לאחרונה.

למעלה