עונה 5 - פרק 4: "הקץ לדיווח"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 5 - פרק 4: "הקץ לדיווח"../images/Emo41.gif

"דאץ` וקלודט חוקרים מקרה של אשה שנורתה למוות בזמן נהיגה. בבדיקה מקרוב הם מגלים שהיא הייתה בהיריון, בטנה שסופה והתינוק נלקח; ויק והצוות חוקרים רצח של הולך רגל שנורה ממכונית." הדון.

Xetro

New member
כבר מתחיל להימאס...

לומר איזה פרק מצויין היה כל פעם אבל אין מה לעשות הסידרה לא נפלה באיכותה עדיין העונה. רגע מותח מצויין בסיום הפרק כשויק בעצם מונה את כל הסיבות למה בעצם להרוג את המלשינה(שכחתי את שמה) ויש הרגשה שאולי הוא יהרוג אותה בעוד אחד מההתקפים הפסיכופתים שלו...קואנו יוצא יותר מדי אידיוט ופראייר לאחרונה ולדעתי בפרק הבא הוא יצבור יתרון כלשהו על ויק שוב. יש תחושה שיותר מדי אנשים מעורבים בעניין ולא כולם מתים על ויק(דאצ' שכניראה יספר גם לקלודט מתישהו,אסוודה,העורכת דין שנוטרת לו טינה) או אנשים שמתחילים לחשוב על לדאוג לאינטרסטים שלהם קודם (קורין,לם). הסיבוך הזה בכלל לא בריא לויק שכן הוא חשוף לסכנות רבות יותר הפעם.

sagd

New member
המתח עולה

העונה הזאת בנויה היטב. אין יותר מדי עיכובים- כל הצדדים שבוחשים באירוע התעמתו אחד עם השני וכל אחד כבר מכיר את היריב. אין אנשי צללים ( חוץ מדאץ', שגם הוא יחשף בקרוב, לדעתי ). היה נפלא לראות את קוואנו חוטף סטירות אחת אחרי השניה, אבל אתה צודק, נראה שבפרק הבא הוא ישיג יתרון כולשהו. המסרים הסמויים (ויק שאומר לקוואנו לשמור על המלשינה שלו כדי שלא תיפגע, ויק שטוען שחברים מגינים אחד על השני ) מצוינים. יאללה מלחמה!

vikingn

New member
עד עכשיו עונב מעולה

מתח, תפניות,חסר קצת אקשן שמחוץ למסגרת. ויק היה צריך לשחוט אותה ולזרוק את הגופה במדבר.

v e g a

New member
וואו

הפרק התחיל בסדר,המשיך טוב אבל לא חשבתי שזה פרק טוב במיוחד. ואז הגיע הסוף. כל החלק בבית של אמוליה(?) היה פשוט מעולה,במיוחד הקטע שקוואנו נכנס פתאום,ממש ישבתי פעור פה. פשוט מצויין.

sagd

New member
אכן,

סוף הפרק היה מעולה. המתח בין ויק לקוואנו היה מצוין. הדיאלוג, הרמזים כשכל אחד יודע למה השני מתכוון- אומנות. אהבתי בפרק שכל הקלפים (כמעט) פתוחים, וכעת נותר רק "לטפל" בבעיה. למרות שבטעות קראתי את אחד הספוילרים וגיליתי את הפצצה בסוף, עדיין עונה מצוינת ואני במתח לראות כיצד המצב ייפתר.

fox100

New member
רק דבר אחד לא ברור לי

כל המשחקים שויק והצוות עושים. פעם הם מביאים מחשב נייד - ובפרק האחרון לם כביכול הלך כל שעה לשירותים. קחו דף ועט - ונגמר הסיפור. והפרק האחרון למרות שלא היה עשיר באירועים יחסית לפרקים אחרים היה מעולה מבחינת בניית המתח. ומה דעתכם על השוטרת החדשה? לדעתי עוד יהיה משהו רציני בינה לבין השותף השחור שלה (לא זוכר שמות) וחוץ מזה הוא סתם יורד לחייה וגם השוטרת בהריון - אפשר לחשוב שהם לא עשו טעויות אפילו יותר חמורות ממנה.

Xetro

New member
הם לא יכלו פשוט לכתוב בעת

כי ויק לא יודע לקרוא... זה עצוב אבל נכון וזה אוזכר כשהסידרה התחילה ובאותו הפרק בדיוק אוזכר גם ששיין הרדנק הטקסני לא יודע לכתוב. ולכן בעצם הם היו חייבים שרוני יתקשר עם לם וייתקן את טעויות הכתיב שלהם. אני ממש מופתע שלא ידעת את זה.

דון גל

New member
../images/Emo35.gif אתה בטוח? אני לא זוכר את זה.

אתה זוכר איזה פרק/עונה דיברו על זה? הדון.

Xetro

New member
חחח אתה טרף קל....

אני לא מאמין שהצלחתי לשטות עוד במנהל הפורום...זה היה בצחוק אחי אבל חייבים להודות שזה הגיוני ששיין לא ידע לקרוא

vikingn

New member
שכל יש?

כמה פעמים שיין ביצע בדיקות במחשבים המשטרתיים?

Xetro

New member
הוא הסתכל על התמונות

מה אתה לוקח קשה סתם בצחוק

למעלה