עונה 5 - פרק 5: "מוניטין"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 5 - פרק 5: "מוניטין"../images/Emo41.gif

"ויק והצוות חוקרים מקרה שנראה כרצח בין כנופיות, אך כשהחקירה מתקדמת מתגלה שייתכן שהמניע לרצח אינו כפי שחשבו; קלודט ממליצה למחלק שוד ורצח לקבל את דאץ`." תהנו! הדון.

sagd

New member
פרק מרגיז

כל הנצחונות הקטנים האלה של קוואנו הרגיזו אותי כל הפרק. לפי הפרצוף של ויק, בפרק הבא ישתחרר לו הסעיף ונראה לי שהעימות ביניהם הוא בלתי נמנע. לא אהבתי ששיין נכנס לבד לקוואנו בלי עו"ד.פתאום הוא נהיה גבר?! כל הפעמיים הקודמות הוא רץ לבכות לויק, טים, טוואן,אנטוואן מיצ'ל. נקווה שהוא לא יעשה בעיות בהמשך. חוץ מזה, פרק מצויין, כרגיל.

fox100

New member
פרק מעולה כרגיל

וכמו שאמרתי קוואנו הוא הדמות הכי ססגונית וטובה שהייתה במגן - יותר מאנטואן, ארמדיו ומי שתירצו. איך הוא מנסה לשבור את ויק בעזרת דברים אישיים - כמו רומן מהצד ואישתו לשעבר. והקטע שאישתו של ויק אמרה לו על הכסף - ואז הוא אמר שעכשיו היא יכולה לבכות - היה מונולוג ענק. והקטע שדאץ' התחבא בארון - גם היה טוב. וג'וליאן התגלה כבן-אדם מגעיל ושפל. הוא כבר שכח את עברו - הבן-אדם איגואיסט שאכפת לו רק מעצמו. ואני מקווה שהוא יאכל אותה על ההתנהגות המגעילה שלו. ואומנם כתבתי מקודם שאני לא מתחבר לדמויות - אבל עדיין כל פרק של המגן מותיר עלי רושם חזק בציפיה לפרק הבא. ללא ספק אין סידרה עם יותר אדרנלין מאשר המגן (אולי הספורנוס אבל לדעתי מדובר בשתי סדרות שונות לגמרי.

deathstar

New member
בקשר לג'וליאן

אין ספק שהשוטרת שלו טיפשה והעמידה אותו ואת כל הצוות בסכנת חיים (לדוגמה שהיא נכנסה לתא המעצר עם נשק, דבר *מאוד* מטומטם. הבעיה שגם הוא לא היה יותר טוב ממנה בהתחלה, ולכן העובדה שהוא נכנס בה יותר מדי מעידה שהוא די שמוק. מעניין מה יתפתח שם.

v e g a

New member
אאוץ',מלכודת עכברים באזור הרגיש

קצת פחות טוב מהקודמים,אבל עדיין,כרגיל,טוב. קוואנו עכשיו מחפש יותר נקמה בויק והצוות מאשר סתם לתפוס אותם,ואפשר לראות את זה בכך שהוא לוחץ יותר ויותר ומתעצבן יותר ויותר בקלות. הקטע שלו עם קורין היה טוב מאוד,ובכלל כל הפרק הוא התגלה כמאניק לא קטן(אך גם חכם),אבל אני בכל זאת אוהב את הדמות שלו, ופורסט וויטאקר שחקן ממש טוב. ואיך ג'וליאן ידע שיש עוד 19 מלכודות עכברים? האם הוא זה ששם את המלכודות עכברים בחורים?
נראה לי שכל העניין הזה אמור להיות טריגר לחזרת עניין הנטיות המיניות של ג'וליאן בסדרה.

הוא ידע בגלל

שהם בדקו מאיפה קנו את המלכודות האלו ...והמוכר אמר שקנו 20 מלכודות

למעלה