עזרה בפעולות

../images/Emo41.gifיום מעשים טובים עולמי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

מטרות
החניך יכיר את "יום מעשים טובים עולמי" ויבין מה זה.
החניך יתנסה בעשיית מעשים טובים לזולת ויבין את חשיבותם. בעיקרון, כל מטרה שיש לכם בנושא תיהיה טובה
אשמח לקבל מתודות ורעיונוווווווות
אגב, אני בעצמי בקושי יודעת מזה אם מישו יוכל להסביר יותר במדויק

פעולת יום מעשים טובים.

עולמי? לא שמעתי..
שמעתי על הארצי, שהיה ב- 8.5, ביום שלישי האחרון. את יכולה לקרוא עליו בyent, או בפורום קהילה בתפוז. וגם כאן. מוסיפה לך מטרה:
החניך יבחר לעשות מעשה טוב למען הזולת. ועוד מטרה, אם תרצי:
החניך יתוודע לסוגים שונים של אנשים הזקוקים לתרומה ועזרה. תחילה, את צריכה לענות על המטרה הראשונה שכתבת, שהחניך יכיר את יום המעשים הטובים העולמי (או הארצי, ממליצה לך לברר על זה).. את יכולה להשתמש כמעט בכל מתודה, ממירוץ שליחים, לכתב סתרים, לכל משחק אחר שתרצי. אבל אם תצטרכי עזרה, בכיף. או.. שאת יכולה להתחיל את הפעולה מאחריות ומעורבת חברתית, ולהתחיל בעצם מחשיפה לאנשים הזקוקים לתרומה ועזרה, ומשם לגלוש לפיתוח הרצון לתרומה ואז ליום מעשים טובים עולמי, שהוא בעצם ההזדמנות שלהם לתרום..
שזה נראה לי יותר טוב. סתם משהו שיכול להתאים לעניין המעורבות: הרוח נושבת/ או מגדלים באוויר.. כמה פעמים, עם כל מיני משפטים לא קשורים, ואז בסוף תגידי: "הרוח נושבת על כל מי שעשה מעשה טוב ואמיתי בזמן האחרון".. לדבר איתם על זה.. מכאן לפתח דיון בעצם. כי בטח לא יהיו כאלו שיקומו, ואם מישהו יקום, תשאלי מה הוא עשה.. כמעט בטוח שיתברר לו (ואולי גם לך) בסוף שהוא לא באמת עשה משהו אמיתי מהלב, סתם ככה.
הפער בין העמדה לעשייה. כל החניכים עומדים בקו התחלתי כאשר המדריך מקריא לחניכים משפטים המשקפים עמדות בנוגע לתרומה לקהילה. במידה והחניך מסכים עם העמדה שהקריא המדריך, עליו לצעוד צעד קדימה. בסיום הקראת המשפטים החניך יסמן בעזרת אבן או סלוטייפ את מיקומו. כעת, יעמדו החניכים שוב על אותו הקו ההתחלתי, אך הפעם יהיה עליהם להתקדם צעד קדימה כאשר מקריא המדריך אמירות באותם נושאים, אך לגבי עשייה. בסיום הקראת המשפטים הללו יסמן החניך את מיקומו בשנית. עתה, כל חניך בודק את הפער בין עמדותיו לעשייתו על פי סימוניו. מכאן לפתח דיון על הפער בין המעדה לעשייה, מדוע קיים וכיצד ניתן לצמצם אותו.. יש עוד הרבה רעיונות, תסכמי מה המטרות שלך, ומה את רוצה לעשות..ומשם תמשיכי.

Moran271

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo206.gif חח

אז ככה: אני (והמדריכה שאיתי) עושות פעולה ענקיתתתתתת לשכבת ו' לגיוסים והכל... יש לנו את הכל פחות או יותר מוכן לפעולה ולגיוסים... יום ראשון אנחנו סוגרות הכל!!! אבל מה??? איבדנו את הנושא הכללי שהיה לנו, ויצאו לנו כל מיני משחקים בלי הרבה קשר (רק שזה הרוב בקבוצות וכאלה) ואין לנו עכשיו משו מאגניב לכתוב בפלייר אז רעיונות יתקבלו בברכה וכמה שיותר מהר יותר טובבב

"פעולה מטוווורפת"

"מי שלא בא מרובע"
אין לי רעיון טובים ומאאאגניבים, אבל יש לי רעיון לגיוסים
[בתקווה שהוא יתאים לגיל הזה
] ברוכה הבאה
איזה סניף את ואיזה שכבה?

Moran271

New member
נווו דברי

רעיונות חדשים תמיד מתקבלים בברכה
ואני מנתניה ושבעיסטית...

מה המחשקים?

אולי תהפכו אותם למתודות בנושא מסוים. ממ.. מה לכתוב בפלייאר?
"מכבי צעיר" מחכה לכםםםם!!! מכבי צעיר מזמינם אותך לפעולה מגניבה ומטורפת, מלאה בחוויות והמון המון כיף.
אפשר לעצב את הפלייאר כמו מכתב רשמי.. עשינו את זה כגיוס לכיתות ח'.
הנדון: תאריך בלה בלה. פעולת כיף במכבי צעיר. עזוב אותך רשמיות!!! תבוא לפעולה במכבי צעיר... כיף, אטרציות... מה שבא לכן.
רק שאנחנו עשינו את זה כמכתב אישי לכמה ילדים מסוימים, אז זה לא הכי ילך. רעיון נוסף.. סתם למשוך אותם-
מחפשים ריגושים? רוצים משהו קצת שונה? בואו לפעולה....
מממ.. עשינו גם פלייארים שכתבנו: "אל תבואו... לפעולה הכי טובה בעולם.." אינלי עוד רעיונות כרגע, חייבת ללמוד למגן בלשון.

למעלה