עזרה דחוף ! ! !

../images/Emo41.gif עזרה דחוף ! ! ! ../images/Emo41.gif

שלום, אני ניסיתי את הדגם "Tom Hull's 5 Tetrahedra" ולא הצלחתי לחבר בין הפרמידות כשהגעתי לפרמידה השלישית! בבקשה, מישהו יכול לעזור לי להבין איך לעזאזל מחברים את הפרמידות...

bshuval

New member
מה כל כך דחוף?

האם החיבור הוא עניין של חיים ומוות? זה דגם לא קל, והפתרון היחיד הוא להמשיך ולנסות עד שמצליחים

yepeled

New member
מגן דוד

כל שתי פירמידות כל שהן יוצרות מגן דוד. כך שהחוד של האחת נכנס לתוך משולש הבסיס של השניה. מאחר ולכל פירמידה יש ארבעה קודקודים אזי כל הקודקודים של פירמידה מסוימת נכנסים לתוך משולשי הבסיס של כל אחת מארבע הפירמידות הנוספות. כך צור מגן דוד משתי הפירמידות הראשונות ונסה להמשיך, הפירמידה השלישית יוצרת פעמיים מגן דוד (עם שתי הפירמידות הקודמות. הפירמידה החמישית היא פשוטה פשוט אין אפשרות אחרת. צריך לנסות הרבה

matanbi

New member
גם לי לקח זמן עד שהבנתי את החיבור

אבל כמו שבועז אמר .זה לא דגם קל.וגם החיבור כמובן בלי דבק הוא קשה.

ittaih

New member
בנוסף לתיאור של יהודה

לגבי ההתייחסות של כל פירמידה אל ארבע האחרות כאילו הן משלימות מגן דוד, וכמו שכבר כתבתי פעם כאן בפורום, חשוב מאוד לשים לב שלהרכבה של הפירמידות יש כיווניות סיבובית מסויימת, וצריך לשמור על כיוון אחיד - ימין או שמאל, ולא לערבב ביניהם, כי אם לא אז מסתבכים. אני לא זוכר בדיוק אבל באחד הנסיונות הלא מוצלחים שעשיתי להרכבה הזאת גיליתי שהפירמידה השלישית (או אולי הרביעית?) יכולה להיות מורכבת כך שתתייחס לכל אחת מהשתיים/שלוש האחרות כמו שיהודה תיאר (כלומר שזה כאילו יהיה נכון), ועדיין זה לא היה נכון! גם באתר של תום האל אין הסבר טוב לעניין הכיוון, אז אני מקווה שזה עוזר במשהו. בהצלחה!

למעלה