עזרה לחברה - דחוף

../images/Emo41.gif עזרה לחברה - דחוף ../images/Emo41.gif

יש לי מכרה שכבר יש לה ילדה בת 4 בערך, ומאז הם מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה - הפלות חוזרות, הריונות מחוץ לרחם ועוד "מטעמים" מסוג אלו... היא חברת קופ"ח "מכבי" וגרה באיזור הקריות. אמרתי לה שאכנס לפה ואברר לה על רופא פוריות טוב (או רופאה כמובן). עד כה היא היתה אצל רופאה "רגילה" - עודדתי אותה לעבור שלב,וזה דבר לא קל "להודות" בזה שאת צריכה רופא פוריות... אשמח לקבל מידע על רופאים טובים באיזור קריות/עכו/נהריה (טוב, אפשרי גם חיפה אבל העדיפות לאיזורים אלו). כמו כן - אבקש להמליץ רק(!!!) על רופא המקבל מטופלות של מכבי כי אין לה כל כך כסף לפרטי. תודה על היענות מהירה...

נועם@בת

New member
דר´ יגודה מקרית מוצקין

רופא פוריות, עובד בשנה האחרונה עם פרופ´ בר טוב על מקרים של הפלות חזורות והריונות חוץ רחמיים. מקבל מטופלות מכבי, ולא לוקח אגורה למרות היחס האישי, האכפתיות והזמינות. אני מרוצה ממנו עד הגג וממליצה בכל לב. יש פה עוד בנות בפורום שמטופלות אצלו. נועם

נועם@בת

New member
עושה קורס רענון בחתירה

ראית איזה תיאום בתשובות שלנו?
הייתי אתמול אצל דר´ יגודה ויצאתי עם טופס לבדיקות ארוך כמו מגילת העצמאות. היום הייתי בקופת חולים ומסרתי את סיכום הטיפול האחרון שלי, וביקשתי אישור לIVF נוסף. מי היה מאמין, ב27/2 היתה החזרה האחרונה. איך שהזמן רץ לו. מחכה למכשפה כדי לעשות את בדיקות הדם, ואחר כך נבנה פרטוקול חדש. הפעם אני רוצה משהו קצת יותר סולידי, ירידה דרסטית בכמות ההורמונים ודיכוי בסטרוטייד. חוצמזה אולי יקרה עד אז נס
מה אצלך?
נועם

ענבל40

New member
נועם בהצלחה...

ושאלה - האם גם אותך הוא מלחיץ עם הגיל? אני בעיצומו של טיפול - מזריקה גונל F ומנוגון.

נועם@בת

New member
מלחיץ? לא, אין הרבה מה לעשות עם

הגיל שלי, הוא גדל ביום- על כל יום שעובר
אבל הוא בהחלט רשם אותי לתור הממתינות לתרופמת ביציות, אם וכאשר (וכמובן לא) נצטרך את זה ביום מן הימים. נועם

עינתפ

New member
גם אני מטופלת של יגודה.

ממליצה בחום. ונועם איזה כייף לך מתחילה בטיפולים. אחרי תקופה כה ארוכה, יש לך חשק. אני מתה להתחיל בטיפול נראה לי שלא יצא לפועל גם בחודש הבא, אבל אין לי הכוחות להתחיל . מאיפה אוספים אותו????

ענבל40

New member
אני הולכת לדר´ יגודה בקרית מוצקין

ומרוצה מאוד. הוא עובד עם מכבי. מס´ טל 8717990

ממליצה מכל לב על ד"ר לוויט

הוא מבית חולים אלישע. מנהל מחלקת IVF. לפרטים נוספים תוכלי להתקשר לשם: 8309008-04. הוא עובד עם כל קופות החולים. והוא מקבל גם פעם בשבוע בקריות. שיהיה בהצלחה. סאני.

למעלה