עזרה/שאלות קטנות ו-iltw77

jojopucca

New member
יש לי שאלה

בפרק הבא יראו את ה-4 המתמודדים האחרים שלא היו בחדשות וכל מה שיהיה?? כי לפי מה שהבנתי שמה שיהיה בפרק הבא זה עדיין על מלודי ותום

../images/Emo16.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo104.gif

ערב יום השואה אוניברסיטת תל אביב ומכון נטויז'יון לחקר האינטרנט מזמינים אתכם היום ב-17:00 ליום עיון בנושאים: "אנטישמיות ושיטנה דיגיטלית- חופש הביטוי או חופש השיסוי?" ו"חשיבותה של הרשת כמקום תמיכה לבני הדור השני והשלישי". בדיון תשתתף גם מנהלת פורום "שואה - דור שני - תמיכה". הציבור מוזמן, הכניסה ללא תשלום. לפרטים נוספים: http://www.niis.tau.ac.il/text_item.aspx?tid=133
תחרות צילומי שולחן החג בתפוז אלבומים השקעתם בעיצוב השולחן לליל הסדר? במאכלים, בכלים, בקישוטים? תפוז
אלבומים מזמין אתכם לשלוח תמונה לתחרות ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=40

iltw77

New member
היכן המועדון מעריצים של מלודי ?

מהי הכתובת שלו? פה בתפוז

FrAnzY

New member
סביר להניח שכן...

אבל גם סביר להניח שלא. לפי ההגיון, אבל רק לפי ההגיון, הם יראו את שאר המתמודדים. יכול להיות שיהיה גם וגם

לירווני

New member
שבוע הבא ה-4 הנותרים גם יתחרו

במשימת החדשות אבל לוועדה אני חושבת שיגיעו גם מלודי ותום. אני לא חושבת שיתנו להם לעשות את אותה משימה פעמיים.

iltw77

New member
תודה, מועדון דפוק, אין צילומים שלה

אין צילומי דוגמנות ועירום וחבל - אגב היא יכולה להחליק שיער?

iltw77

New member
אני מוכן להתנדב לצלם את מלודי

הן בבגדי ערב קזו'אל שיתנו לי אני אפתח את הפורום הזה

j123

New member
יש צילומים.

באלבומים. אין עירום, כי זה לא מקובל, וכי לא קיימים כאלה.

iltw77

New member
נאם מלודי סירבה לתום?? והם נפרדו ?

לא ראיתי את הדקות האחרונות

michal2004

New member
חחח,מה נפרדו?? הם בכלל לא היו זוג

הכל רייטינג. זו הסיבה שגם השאירו את שניהם עוד שבוע, למרות שכולללם יודעים שתום פשוט אינו מתאים להיות שגריר. נראה לי שתום באמת מחבב אותה, אבל הצעת נישואין? נו באמת... איזה מוח שטני בהפקה עומד מאחורי כל ההצגה הזאת ובזה אין ספק. כל התוכנית הזאת נראית כבר כמו טלנובלה לא מוצלחת במיוחד, וכמו בכל טלנובלה המפיקים סיפקו לנו סוף "סוחט דמעות" בו הבחורה לא נעתרת לבחור. אווו, כמה עצוב.... אני הולכת לבכות קצת...

למעלה